Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.881
Cevap
103
Favori
832.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başka şubede teknisyenim. iş emrini özelden at bakıyım ne değişmiş.

• Arkadaşlar elime Android 10 sürümünde bir s20 geçti. Wifi de kullanirsam 5-6 saat ekran suresi alıyorum ama günlük kullanım da mobil de şarj çok hızlı bir şekilde düşüyor. Telefonu güncellemelimiyim yoksa diğer Android sürümleri de üç aşağı beş yukarı aynımı. Bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20 plus telefonumun ekranini catlatmistim. Simdi ust tarafinda beyaz seritler yanip sonmeye basladi. Istanbul disindayim. Musteri hizmetleri bdh a yonlendirdi. S20 plus ekran degisimi konusunda tecrubesi olan ya da fikir verebilecek var mi? Istanbul dışından nasil hangi servise yollamaliyim ve maliyeti konusunda.

• arkadaşlar ankara'da s20 kullanan bir öğrenci arkadaş var mı?

• speedyrazors kullanıcısına yanıt

Ekran+Kasa+Pil 3430 TL, sadece ekran değişimi 2330 TL. BDH'ta olur diğerleri de olur fark etmez.

• Yetkili serviste pil değiştirttim. 500 lira. Telefon açılışta yine baya baya ısındı. Isı dağılımını iyi yapamadığından mı böyle davranıyor bilemedim.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    İlk açılışta, güncellemelerde , sıcak hava da vs normal sanki hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TzisTa kullanıcısına yanıt

yok mu bir öğrenci?

• S20 Plus TR

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

• Arkadaşlar s20 önerir misiniz ? Exy. 990 çok ısınıyor mu güvenemedim. Yenilenmiş almayı düşünüyorum ne dersiniz?

• *Telefon, bilgisayar, tablet ve akıllı saatlerde cayma hakkı kaldırıldı.*

*1 Ekim.2022'den itibaren;*

*İnternetten alışverişte iade edilen ürünün kargo ücretini*, -ürün defolu, bozuk veya arızalı yani ayıplı değilse- *müşteri karşılayacak.* Mevcut durumda satıcı, her durumda kargo ücretini karşılıyordu.

Cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarda cayma hakkı kaldırıldı.

*Müşteriler, satın aldıkları ürüne hiçbir zarar vermese veya ürününün kutusunu açmasa dahi iade edemeyecek.*

Kaynak: 23.08.2022 tarih 31932 sayılı Resmi Gazete

• dogan.aslan0 D kullanıcısına yanıt

Hocam,

s20 defterinin artık kapanması gerektiğini düşünüyorum. S23 bilgileri düşerken 3 nesil geriden gelmeye ve yazılım desteği almamaya para vermek bana mantıklı gelmiyor.

Yenilenmiş cihaz tecrübem yok ancak telefonun öyle abartıldığı kadar ısındığını düşünmüyorum. Kılıf ile kullanıyorum hissetmiyor da olabilirim.

Ancak kılıfsız kullanımdaki deneyimim özellikle inernetten update yaparken cihazın sol üst kenarı lokal olarak ısınıyor. Orada modem, işlemci gibi donanım olabilir ona bağlı olabilir ama bir köşeye bırakınca anında soğuyor. Rahatsızlık edecek düzeyde değil bence..

• dogan.aslan0 D kullanıcısına yanıt
    Ben tavsiye etmem hocam, şarjı çok kötü gidiyor. Ekran tasarım kamera iyi de, cihaz artık eskidi. Bence onun yerine başka bir cihaz bakın. Exy 990 günlük kullanım için oyun için güçlü bir işlemci ama verimlilik ve serin çalışma konusunda çok sıkıntıları var.

• şuraya bir yaşadığım durumu yazayım belki aynı durumu yaşamış olan vardır . bir güncelleme ile ekranda yeşil çizgi çıktı . ekranım zaten kırıktı yaklaşık 6 aydır sıkıntısı yoktu güncelledikten sonra ertesi gün öğlen sıcağında yeşil çizgi çıktı ya antalya sıcağında telefon aşırı ısındı ekranın orası sıkıntılı oldu bilmiyorum internetde baktım aynı sorunu yaşayanlar olmuş .neyse antalyadaki yetkili serviste değiştirttim mark antalyanın arka tarafında kalıyor yeri .ekran+ batarya + dış çerçeve 3070 tl 2 ay önce değiştirdim . şuan telefondan memnunum tek sorun ısınıyor oda antalya sıcağında daha da belirgin oluyor. ekran değişimi olduktan sonra fabrikasyon jelatinli geldi baya kaliteli batarya da değiştikten sonra bide format attım ortalama 2 saat fazla ekran süresi almaya başladım fhd de 8 saat alıyorum qhd de 6 saat .

• Mrche M kullanıcısına yanıt

En son gelen güncelleme ile telefon şarj süresi baya baya düzelmiş. Son zamanlarda 2,5 - 3 saat ekran süresi alıyordum fakat bu güncellemeden sonra 4,5 - 5 saat aldı telefon. Kılıflı kılıfsız ısınma da olmuyor. telefon S20+

• Nitroglycerin N kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme dediğiniz hangisi, güvenlik güncellemelerinden mi bahsediyorsunuz?

• arkadaşlar bu cihazın snapdragon modelini kullanan var mı aranızda ? s20 plus için satanlar mevcut. imei repair yapılabiliyor ise almak mantıklı mı ?

• Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

• %100 sarj ile gece 12 de yatıyorum sabah kalktığımda %65. format atmak isyemiyorum çok şey var yeniden kurmam gereken. napcam bilmiyorum. pili harcayan duruma bakıyorum herşey normal

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Batarya değişmesi gerekebilir

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.