Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.653
Cevap
75
Favori
204.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşiniz zor ya da sabır diyelim. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Bakalım sonu selâmet olacak mı?
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Sabrın sonu her zaman selamettir Hocam. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• bu edge konusu canımı sıktı çok. edge gelirse almam. birde gereksiz pahalı gelecek edge oldugu ıcın. Gerçekten saçmaladılar bu sefer. Edgenin gösterişten başka bir işe yaradığını düşünmüyorum. Baya hevesle bekledim telefonu ama bu gidişle yine s7 ye döneceğiz. Note hayali başka bahara.
  • s7 edge 3299 ile geldi. Note sadece edge çıkacak. Ki note serileri pahalı zaten. Edge oldugu ıcın zaten almayacagımda fiyatını gercekten merak edıyorum. Nasıl bır pazarlama stratejısıdır bu. Sadece edge cıkarmak buyuk pazarlama dehası gercekten. Fiyatı 3500 üzeri olacaktır gibi. S serisi gibi fiyatı cabukta dusmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanxxx1905

s7 edge 3299 ile geldi. Note sadece edge çıkacak. Ki note serileri pahalı zaten. Edge oldugu ıcın zaten almayacagımda fiyatını gercekten merak edıyorum. Nasıl bır pazarlama stratejısıdır bu. Sadece edge cıkarmak buyuk pazarlama dehası gercekten. Fiyatı 3500 üzeri olacaktır gibi. S serisi gibi fiyatı cabukta dusmuyor.

Hocam bu "Sadece Edge ekran" muhabbetine nereden kapildiniz? Ortada resmi bir sey yok. Sizan tanitimda Edge temasina deginilmis fakat zaten Note 5 serisinde Edge olmadigi icin tekrar Edge ekranli Note diye onplana cikarmis olabilirler. Ben kisisel olarak asla Edge cihaz alip kullanmam. Ne kadar guzel, basarili dursa da kullanim olarak bana uygun olacagini bir turlu dusunemiyorum.

Galaxy s7'ler gibi gelirse iki secenekli gelir. Aksi bir durum olacagini dusunmuyorum acikcasi.

• Düz ekran olanı tabikide gelecek.

Ama fiyatları resmen resmi adam dolandırma seviyesinde.

Normal ekran olanı 3399 TL , edge ekran olanı ise 3599 TL'den gelir artık.

Fiyatı abarttım biraz , nasıl olsa onlar benden önce fiyatı abartıp belirlemişlerdir bile.

Amiral gemi telefon modelleri bütçemizi aştı artık beyler.

Geçmiş olsun.
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Öyle bakalım. Bekleyeceğim artık.
  • Samsung'un bu A serisini pek sevmiyorum; dışı makyajlı hoş ama özellik olarak çok kırpılmış bir seri. Fakat A9 ve A9 Pro farklı gibi. A9 Pro Türkiye'de satışa çıkarsa rotayı Note 7'den kendisine çevirebilirim. 6 inç, full hd, ince çerçeve, 4 gb ram, sd 650 işlemci ve 5000 mah batarya ideal özellikler gibi duruyor. 2k ekran gereksiz bir pazarlama taktiğinden başka bir şey değil.

Note serisini seviyoruz, kalemi kullanmak keyif ama 3000 liraları vermek ne derece mantıklı, hele ki Üstteki özellikler 1800 liraya alınabiliyorken...
    Note 7 bu yaz 3000-3100 tl gibi bir fiyatla çıksa bir senede 2000 ve altına iner mi? Samsung tasarım dilini değiştirdiğinden beri fiyatlar eskisi kadar düşmüyor.

• kamera 12mp yerine 16-20mp olsa keşke diyafram 1.8-1.9 olsada olur uzakta biryerleri çektimizde oluyor bu sefer mp yetmedigi için bozuluyor s7 alcaktım ama note serise geçmek istiyorum note5 te sd kart destegi olmadıgından istemiyorum sd kar bana güven veriyor

•  ★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★
  • note 7 ile yenilenen touchwiz ux beta

Samsung Galaxy Note 7'nin iris tarayıcısı ne işe yarayacak?
    Samsung Galaxy Note 7'nin iris tarayıcı özelliği ile neler yapılabilecek?
     ★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★

Samsung Galaxy Note 7 yakın zamanda tanıtılacak ve telefonun en çok merakla beklenen özelliklerinden biri de mobil ödemeler için kişinin kimliğini doğrulamak ve telefonun kilidini açmak için kullanılacak olan iris tarayıcısı oldu.

Samsung, yeni phablet modeli Galaxy Note 7’de parmak izi tarayıcının yanı sıra, göz tarama özelliğini de kullanmayı planlıyor. Sistem, çoklu kamera kullanarak kullanıcının ilk olarak gözünü ve daha sonra yüzünü algılayacak. Taranan göz daha önceki kaydedilen görüntü ile uyduğundan emin olmak için üç lens kullanıyor. Kızıl ötesi ışınlar Uygulamalar İşlemci tarafından kontrol gözleri hedef olabilir.
    Samsung'un iris tarayıcı için aldığı patent görseli...

İris tarayıcıda iki dar alan lens yer alacak. Bunlar gözü tararken, geniş görüş alanına sahip üçüncü bir lens ise kullanıcının yüzünü tarayacak. Eğer göz veya yüz kabul edilmezse, bir sesli mesaj ile kullanıcı tekrar taratması için uyarılacak.

Yeni Galaxy Note 7’nin 2 Ağustos tarihinde tanıtılması bekleniyor.

• Bu telefonun sızıntıları günden güne beklentimi düşürdü, vazgeçiyorum herhalde yavaştan almaktan bomboş bir cihaz geliyor. S7nin kamerası, işlemci frekansı biraz arttırılmış aynı işlemci, görünümü kötü bir arayüz, çok da gerekli olmayan bir iris tarayıcı.. Beklentim çok daha fazla idi bu cihazdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bilgisi olan varmı arkadaşlar. sadece Samsung note 7 edge gelirse bütün hayallerim söner.

• lovely_man1986 kullanıcısına yanıt
    merak etme arkadaşım düz ekran da kesin çıkacaktır.samsung klasik hale gelen note serisinde düz ekrandan asla vazgeçmez.Böyle bir riske giremez.Ben bu konuda rahatım kim ne derse desin.Ha baktık öyle olmadı a9 pro alır geçeriz.note a mahkum değiliz.

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Alın benden de o kadar. Snapdragon 823 ler oldu 821, 4000 mah batarya oldu 3600, kim bilir tanıtılacağı güne kadar daha hangi özelliklerde değişime gidilecek. İşlemci benim için önemli değil de pilde yaşanan düşme kötü oldu. Birde sanırım çoğu forumda insanlar beklentiyi aşırı yükseltti. S7 edge alacaktım yazılanları okuyunca bayağı şaşırdım 1 ay daha bekliyim dedim ve sonuç da gelecek cihaz s7 with s-pen tadında birşey olacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimbuzz

Alın benden de o kadar. Snapdragon 823 ler oldu 821, 4000 mah batarya oldu 3600, kim bilir tanıtılacağı güne kadar daha hangi özelliklerde değişime gidilecek. İşlemci benim için önemli değil de pilde yaşanan düşme kötü oldu. Birde sanırım çoğu forumda insanlar beklentiyi aşırı yükseltti. S7 edge alacaktım yazılanları okuyunca bayağı şaşırdım 1 ay daha bekliyim dedim ve sonuç da gelecek cihaz s7 with s-pen tadında birşey olacak gibi.

Aynen öyle hocam, ben bir de donanımsal bir yenilik bekliyordum. Yani parmak izi gibi bir özellik daha, force touch olur, smart connector olur başka bir şey olur. Ama iris tarayıcı gelirse zaten parmak izinde yaptığım şeylerin dışında bir şey yapamayacaksam ne anlamı var ha gözle açmışım ha elle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Note serisine kesinlikle ek özellikler eklemeli. 3200-3300 liralık cihazlarda resmen müzik dinlenemeyen kalitede ses kalitesi var. Hadi S serisinde durum böyle ve millet yine de alıyor, bari Note serisine kaliteli bir ses çipi ekle. 2011-2012 yıllarında müzikten feragat ederek Note serisi alınabiliyordu ama artık bu paraları verip 50 liraya satılan Onyo mp3 çalar kalitesinde ses çıkışı olsun... Htc, Lg, Apple, Sony hatta Huawei bile çok daha kaliteli ses kalitesi sunuyor.

Bir arkadaşımda Lenovo vibe p1, bir arkadaşımda s6, bende de Note 2 var. Geçende ses açısından bir karşılaştırma yaptım. 320 kbps kalitesindeki mp3'de Vibe p1 daha kaliteli aonuç veriyor. Flac formatındaki parçalarda ise Samsung'lar iyice batırıyor. Hoparlör çıkışında da Vibe p1 bariz iyi; ses daha tok ve baslı çıkıyor. Pili dışında ek bir özelliği olmayan orta sınof ekonomik bir telefon Samsung'un amiral gemisini ses konusunda reamwn tokatlıyor. İşin komik tarafı ise aralarında 3 sene olan Note 2 ve s6 arasında ses kalitesi açısından hiç bir fark yok. Note 7 alacağız, büyük ihtimalle s3 Mini ile aynı kalitede ses çıkışı olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 29 Haziran 2016; 19:12:33 >

• galaxy note 7 sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 30 Haziran 2016; 16:25:09 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.