Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.653
Cevap
75
Favori
204.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Valla ben bu telefonun kesinlikle "SnapDragon 823" ile çıkacağını düşünmüyorum. Hani derler ya "Sana zırnık koklatmam" bu Samsung'da öyle. Yine içinde "Exynos 8890"olacak bildiğin S7 ile aynı işlemci olacak bence. Çünkü Exynos 8890'ın gelişmiş bir modelinin olacağıda doğrulanmadı.Şu "Mali T880" GPU'yuda oldum olası sevmedim, uzak durmakta fayda var bence oyun oynayanlar için söylüyorum tabiiki...
    İşin özeti "SnapDragon"lu Samsung'un ülkemize resmi olarak gelmesi büyük bir hayal. Kesinlikle beklemeyin Samsung çifte standardı seven bir firma ve bu hiçte hoşuma gitmiyor...

İnsanlar snapdragon neden istesin ki? Ben şahsen exynos gelmezse note 7yi hiç düşünmem bile. Browser performansı ortada, çoklu işlem performansı ortada, arayüz performansı yine exynos daha iyi(s7 için iki modelin kıyas videoları mevcut youtubeda) batarya olarak da daha iyi. Ama dediğiniz gibi grafik işlemcisi daha güçlü snapdragonun. Oyun dışında her konuda daha iyi kısacası, ayrıca snapdragon işlemcili telefonların hemen hepsi ısınıyor. Snapdragon benim için direkt almama sebebi.

Bak dediklerinde aynen haklısın. Bende oyun oynamayan birisi olsaydım, Note 8'i gözü kapalı alırdım ama S7 ve S7 Edge Exynos kullanan insanlar 3D performansından hç hoşnut değiller misal aşağıdaki video'yu izlersen Asphalt 8'in 29 Fps'de , HTC 10'un ise 45 FPS'de oynandığını görebiliris,n 29 FPS gerçektende çok kötü bir oran... Aynı şekilde GTA: San Andreas oyunundada HTC 10'un üstünlüğünü görüyoruz...

Bunun nedenide Exynos işlemci değil, ona bağlı Mali T880 GPU'dur, gerçektende oyunlar için üretilmediği belli oluyor... Bu yüzdende oyun için alacaklar Note 7'den uzak durmalılar...

Aynen hocam dediğin gibi oyun için gerçekten kötü mali grafik birimi. Ama yukarıda yazdıklarım oyundan öncelikli benim için, tabi herkes kendi ihtiyaçlarına göre tercihte bulunmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetten video izlenebilir mi note 7 de? (Htc 10'a göre nasıldır?)
  • İlk çıktığı gün iPhone 4s almıştım.Yaklaşık 5 sene kullandım.Şimdi Note 6'yı bekliyorum sabırsızlıkla.Artık Apple'ın aç gözlülüğünden gına geldi.Umarım Note 6 çok iyi olur.Bir de başlıkta neden note 7 yazıyor note 6 çıkmayacak mı ?
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Ne yapacağız biz bu telefon işini bilmiyorum! En son Asus dedik o da ekim ayında çıkacakmış.
  • 6'yı atlıyor firma. Hem S7 ile hem de iPhone 7 çıkacak onun için eşitliyor herhalde.
  • demibold D kullanıcısına yanıt
    GPU işi yaş, ülkemize gelen cihazların! Adreno 430 video oynatma ve oyun işini iyi kotarıyor!
  • Benim bilgisayarda 6gb ram yok la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 'de htc10'daki gibi adreno 530 var. Video oynatma performansları güvenilirdir herhalde?!
  • İlk defa heyecanla beklediğim bir model. Umarım pil tarafında yenilikler olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Note 7 'de htc10'daki gibi adreno 530 var. Video oynatma performansları güvenilirdir herhalde?!

Hayır kesinlikle olmayacak. Allah aşkına, sen gördünmü Samsung Türkiye distribütörlüğünün daha önce ülkemizde Snapdragon/Adreno modelini sattığını ??? Ha paralel ithalat belki olur ama oda resmi garantili olmuyor zaten...

Yine kalsik Mali GPU'lu modeli gelecek ülkemize maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Ne yapacağız biz bu telefon işini bilmiyorum! En son Asus dedik o da ekim ayında çıkacakmış.

Vallaha artık umursamıyorum o kadarda sıkıldım yani artık bu telefon işlerinden. Bakıcam hangisi önce çıkarsa onu alırım, LG V11 yada Zenfone 3 Deluxe farketmez. İnad ettim istediğim telefon çıkıncaya kadar S4 ile devam .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Valla ben bu telefonun kesinlikle "SnapDragon 823" ile çıkacağını düşünmüyorum. Hani derler ya "Sana zırnık koklatmam" bu Samsung'da öyle. Yine içinde "Exynos 8890"olacak bildiğin S7 ile aynı işlemci olacak bence. Çünkü Exynos 8890'ın gelişmiş bir modelinin olacağıda doğrulanmadı.Şu "Mali T880" GPU'yuda oldum olası sevmedim, uzak durmakta fayda var bence oyun oynayanlar için söylüyorum tabiiki...
    İşin özeti "SnapDragon"lu Samsung'un ülkemize resmi olarak gelmesi büyük bir hayal. Kesinlikle beklemeyin Samsung çifte standardı seven bir firma ve bu hiçte hoşuma gitmiyor...

İnsanlar snapdragon neden istesin ki? Ben şahsen exynos gelmezse note 7yi hiç düşünmem bile. Browser performansı ortada, çoklu işlem performansı ortada, arayüz performansı yine exynos daha iyi(s7 için iki modelin kıyas videoları mevcut youtubeda) batarya olarak da daha iyi. Ama dediğiniz gibi grafik işlemcisi daha güçlü snapdragonun. Oyun dışında her konuda daha iyi kısacası, ayrıca snapdragon işlemcili telefonların hemen hepsi ısınıyor. Snapdragon benim için direkt almama sebebi.

Bak dediklerinde aynen haklısın. Bende oyun oynamayan birisi olsaydım, Note 8'i gözü kapalı alırdım ama S7 ve S7 Edge Exynos kullanan insanlar 3D performansından hç hoşnut değiller misal aşağıdaki video'yu izlersen Asphalt 8'in 29 Fps'de , HTC 10'un ise 45 FPS'de oynandığını görebiliris,n 29 FPS gerçektende çok kötü bir oran... Aynı şekilde GTA: San Andreas oyunundada HTC 10'un üstünlüğünü görüyoruz...

Bunun nedenide Exynos işlemci değil, ona bağlı Mali T880 GPU'dur, gerçektende oyunlar için üretilmediği belli oluyor... Bu yüzdende oyun için alacaklar Note 7'den uzak durmalılar...

hocam oyun için telefon almak sanki biraz saçma geldi.sonuçta 3 bin tl veriyorsun.cihazda 1 2 sorunlu oyun dışında pek kasma yapıcağını sanmıyorum.ama dediklerinizde haklısınız gpu olarak dağlar kadar fark olucaktır gene

• Video izlemek için Htc1o'mu daha iyidir diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demibold -- 22 Haziran 2016; 21:43:20 >
  • quote:

Video izlemek için Htc1'mu daha iyidir diyorsunuz?

Hocam video izlemekten kasıt nedir 500 tllik telefonla da izlersiniz videoyu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpu ya da işlemci kalitesi vs. yalnızca oyun için midir?
  • quote:

Gpu ya da işlemci kalitesi vs. yalnızca oyun için midir?

Oyun veya daha ağır işlemler için hocam, video izletmeyi günümüzdeki her telefon rahat rahat yapabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten film izlemek de sorun yok diyorsunuz anladığım kadarıyla... Çizim ve renklendirmede durum nedir? Yani fotoşop ya da illüstrator gibi çalışmalar için de note 7'yi düşünüyorum, androidde buna aşağı yukarı karşılık gelen programlar var mıdır? Buna göre 1- note 7 yi beklemek; 2- note 5 almak; 3- Htc 10 almak arasındayım, o yüzden soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demibold -- 22 Haziran 2016; 22:29:20 >
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de yine akıllı telefon varmış. Ben tuşluyla devam! Arada git gellerim oluyor; diyorum Note 5 al. Yok olmadı HTC 10 al!
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hocam size naçizane tavsiyem temiz ikinci el bşr note 5 alın. Tanıtıldı, satışa sunuldu derken baya süre geçecektir. Bir de kullanıcı deneyimlerine bir süre bakarsınız. İsterseniz geçiş yaparsınız. Bu süre zarfında da hem güzel bir telefon kullanmış olursunuz hem acele etmemiş olursunuz hem de ikinci elde değeri olan note5 i kolay satarsınız.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam! İkinci el hiç bir şey kullanmadım hayatımda! Benim işim zor!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.