Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.653
Cevap
75
Favori
204.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de duz ekranli da olmali. Sonucta cesitlilik olmasi guzel birsey.

Gerci kavisli ekranlarin ergonomik ve dokunmatik hasassiyet problemi de yazilimla pek cozemediler S7 Edge de .

Ayrica kavisli ekranlarin beyazligi da cok berbat .

Ben de kavisli olmayan varyantini dusunuyorum .

Simdlilik lansman veya esasli sizmalari beklemek gerek ...

• Geçende s7 Edge'i inceledim, kavisli ekran ve arka yüzey muhteşem duruyor gerçekten. Hiç bir işe yaramayacak da olsa sadece şıklık için ben edge modelini tercih edeceğim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Note 7 gözünüzü Patron ile tarayacak
    Samsung Galaxy Note 7'nin iris tarayıcısını Patron üretecek.
    http://www.teknolojioku.com/haber/galaxy-note-7-gozunuzu-patron-ile-tarayacak-36185.html
  • Lumia 950 XLde suanda kullaniyorum yazilimini da epey hizlandirdilar . Parmak izi ile sifreleme pek pratik degil cunku elinde eldiven veya kirli olsa veya parma izi sensorunde hafif kilcal bir cizik olsa sensor kolay bozulmakta.

Goz taramasi kizilotesi alicisi ile yapmakta ...

Gece kapkaranlik ortamlarda veya gozluklen dahi calismakta sefaf lens kullaniyorum onda da sorun yapmiyor ...
  • gelir gelmez bende alıcam note 7 den ,4 yıldır s4 kullanıyorum,hakkını verdi s4,sanırım artık telefonu değitirmenin vakti geldi :),eğer bir ön sipariş listesi varsa bende eklenmek isterim
  • Bakalim hangi sorunla cikacak. Beklemedeyim.

• http://english.etnews.com/20160616200002

Temmuzda Note7 ler seri uretime basliyacak .

Habere gore 2.5 milyon adet Temmuzda uretilecek bir sonraki ay da 2.5 Milyon adet uretilecek ...

Bu da demek oluyor ki, 2 Agustos lansmanindan hemen sonrasi satisa baslanacaktir ...

Telpa gibi Android One larda lansmandan aylar sonrasina satis rezaleti olmayacak belli ki stok sikintisi da halledilecek .
  • galaxy note 7'nin sürüm numarası belli olmuş
    http://shiftdelete.net/note-7-model-numarasi-belli-oldu-72601
  • SM-N930F zaten 15 Nisan dan beri biliniyordu ve konuyu acarkenkki ilk sizan bilgi de buydu paylastim .

Olay su : Samsung kendi sitesinde gorunmus olmasidir ki beklenen seylerden ...

Note Edge varyanti satisa daha sonra da cikabilir ( SM-N935 ile baslayacak urun kodlamasi )

Snapdragonlular sonu F

Exynoslularda ise C ile bitmekte .

G kodlular veya cift simlilerde farkli kodlamalari olacak .

Kayda deger bir haber degil aslinda . Yeni birsey kesin birsey de yok hani .

http://www.sammobile.com/2016/06/18/galaxy-note-7-model-sm-n930f-appears-on-samsungs-website-could-indicate-non-edge-variant/

• Ilk defa; ilk defa bir Samsung telefonunu bekliyorum. Kesinlikle Note 7 ile Samsung'a gececegim ama duyurlmasina 2 aydan az kala hic boyle sizinti haber gelmiyor. Apple beklerken iyi kotu her hafta bir seyler siziyordu heyecanlanip oyalaniyorduk. Konu bile cok yavas ilerliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz.
    Note5i mi esime verip Note7 edge almayi dusunuyorum.
    Sizinti falan da yok hic.

• Note 7 ile iPhone 7 Pro arasında gidip geliyorum, tabi cihazlar çıkınca göreceğiz ne olacağını da note 7 s7 edge'in üzerine bişey koyamazsa kötü olacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sızmıyorsa, biz sızalım hocam!

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

O sızmıyorsa, biz sızalım hocam!

Ahaha olabilir

• Hani hatırlarsınız, iPhone öncesi dönemin kralı Symbian'lı Nokia'lar vardı, metal kasa ve çıkabilir arka kapaklı telefonlar. Batarya kapağında minik bir klips vardı ve o metal kapak gayet iyi çıkarılıp takılabiliyordu ve son derece sağlamdı. Note 7 de sabit cam arka yüzey yerine metal gövde ve çıkarılabilir pil-kapakla gelseydi efsane olurdu. Kızaklı bir yapuda metal arka kapak yapmak çok zor bir mühendislik olmasa gerek.
    Bu sabit pil olayı Note serisinin ruhuna aykırı. S'leri cam gövde ile ürettin, Note serisini bari biraz daha özelleştirilebilir halde bıraksaydın ey Samsung...

• şunu şuraya koyayım
  • Valla ben bu telefonun kesinlikle "SnapDragon 823" ile çıkacağını düşünmüyorum. Hani derler ya "Sana zırnık koklatmam" bu Samsung'da öyle. Yine içinde "Exynos 8890"olacak bildiğin S7 ile aynı işlemci olacak bence. Çünkü Exynos 8890'ın gelişmiş bir modelinin olacağıda doğrulanmadı.Şu "Mali T880" GPU'yuda oldum olası sevmedim, uzak durmakta fayda var bence oyun oynayanlar için söylüyorum tabiiki...
    İşin özeti "SnapDragon"lu Samsung'un ülkemize resmi olarak gelmesi büyük bir hayal. Kesinlikle beklemeyin Samsung çifte standardı seven bir firma ve bu hiçte hoşuma gitmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

Valla ben bu telefonun kesinlikle "SnapDragon 823" ile çıkacağını düşünmüyorum. Hani derler ya "Sana zırnık koklatmam" bu Samsung'da öyle. Yine içinde "Exynos 8890"olacak bildiğin S7 ile aynı işlemci olacak bence. Çünkü Exynos 8890'ın gelişmiş bir modelinin olacağıda doğrulanmadı.Şu "Mali T880" GPU'yuda oldum olası sevmedim, uzak durmakta fayda var bence oyun oynayanlar için söylüyorum tabiiki...
    İşin özeti "SnapDragon"lu Samsung'un ülkemize resmi olarak gelmesi büyük bir hayal. Kesinlikle beklemeyin Samsung çifte standardı seven bir firma ve bu hiçte hoşuma gitmiyor...

İnsanlar snapdragon neden istesin ki? Ben şahsen exynos gelmezse note 7yi hiç düşünmem bile. Browser performansı ortada, çoklu işlem performansı ortada, arayüz performansı yine exynos daha iyi(s7 için iki modelin kıyas videoları mevcut youtubeda) batarya olarak da daha iyi. Ama dediğiniz gibi grafik işlemcisi daha güçlü snapdragonun. Oyun dışında her konuda daha iyi kısacası, ayrıca snapdragon işlemcili telefonların hemen hepsi ısınıyor. Snapdragon benim için direkt almama sebebi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

Valla ben bu telefonun kesinlikle "SnapDragon 823" ile çıkacağını düşünmüyorum. Hani derler ya "Sana zırnık koklatmam" bu Samsung'da öyle. Yine içinde "Exynos 8890"olacak bildiğin S7 ile aynı işlemci olacak bence. Çünkü Exynos 8890'ın gelişmiş bir modelinin olacağıda doğrulanmadı.Şu "Mali T880" GPU'yuda oldum olası sevmedim, uzak durmakta fayda var bence oyun oynayanlar için söylüyorum tabiiki...

İnsanlar snapdragon neden istesin ki? Ben şahsen exynos gelmezse note 7yi hiç düşünmem bile. Browser performansı ortada, çoklu işlem performansı ortada, arayüz performansı yine exynos daha iyi(s7 için iki modelin kıyas videoları mevcut youtubeda) batarya olarak da daha iyi. Ama dediğiniz gibi grafik işlemcisi daha güçlü snapdragonun. Oyun dışında her konuda daha iyi kısacası, ayrıca snapdragon işlemcili telefonların hemen hepsi ısınıyor. Snapdragon benim için direkt almama sebebi.

Bak dediklerinde aynen haklısın. Bende oyun oynamayan birisi olsaydım, Note 8'i gözü kapalı alırdım ama S7 ve S7 Edge Exynos kullanan insanlar 3D performansından hç hoşnut değiller misal aşağıdaki video'yu izlersen Asphalt 8'in 29 Fps'de , HTC 10'un ise 45 FPS'de oynandığını görebiliris,n 29 FPS gerçektende çok kötü bir oran... Aynı şekilde GTA: San Andreas oyunundada HTC 10'un üstünlüğünü görüyoruz...

Bunun nedenide Exynos işlemci değil, ona bağlı Mali T880 GPU'dur, gerçektende oyunlar için üretilmediği belli oluyor... Bu yüzdende oyun için alacaklar Note 7'den uzak durmalılar...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.