Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
770.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • neden 4:3 formatında izlemek panele zarar versin kafası iyimi o sana söyleyen servis veya herkimse uydudan izlediğimiz kanalların formatı kaç 4:3 değilmi sen onlara kulak asma hdd ye dönüş o kadar zahmetli değil kumandadaki tuşla direk giriyorsun zannedersem sen menüden giriyorsun media playere
    quote:

Orijinalden alıntı: avantis

LE40B651 serisini 3 gündür kullanıyorum.Tvyi çok beğendim.Ntfs formatındaki 1 tb lik hdd mi tanıyor.mp4 ve mkv oynatıyor.altyazı ayarlama seçenekleri biraz kıt diyebilirim.Yeni yazılımla bu sorunlar ileride çözülebilir.Usbb hdddeki 4:3 formatındaki filmler 16:9 formatında oynatılamıyor.Bu kötü oldu.Uzun süre 4:3 ekran modunda film izleme panele zarar veriyormuş ve garanti kapsamına girmiyormuş.seçeneklerde 16:9 ayarı yaptığınız halde 4:3 ekranından kurtuluş yok.Diğer kötü bir özellik hddden film izlerken uydu alıcıya kısa süreli geçiş yaparsanız hdddeye geri dönüş bayağı zahmetli.

• 27 Temmuz 2009; 11:40:10

--------------------------------------------------------------------------------
    ya arkadaşlar koskoca forum sitesinde bu konudan anlayan bir arkadaş yokmu lütfen yorum yapın çözümde yyoksa yok diyinki beklemeyeyim sabırsızlıkla :)
    arkadaşlar lütfen ok acil lazım..ya benim samsung L32B650 tv var...ama bi türlü altyazıların rengini ve dahada önemlisi büyüklük ayarlarını yapamadım.denemediim program kalmadı.bana bu işi öğretecbilecek arkadassa edecem dualarla bilmem artık öbür tarafta nasıl bi mükafat alır. .lütfen bana biriniz acil dönün televizyonun mkv oynatmasında altyazı isim lerinde falan filan bi sorun yok onları becerebiliyorum ama lütfen su font ayarlarında bana biriiz eliizi uzatın pleaseeeeee:)

Orijinalden alıntı: semihmurat

neden 4:3 formatında izlemek panele zarar versin kafası iyimi o sana söyleyen servis veya herkimse uydudan izlediğimiz kanalların formatı kaç 4:3 değilmi sen onlara kulak asma hdd ye dönüş o kadar zahmetli değil kumandadaki tuşla direk giriyorsun zannedersem sen menüden giriyorsun media playere
    quote:

LE40B651 serisini 3 gündür kullanıyorum.Tvyi çok beğendim.Ntfs formatındaki 1 tb lik hdd mi tanıyor.mp4 ve mkv oynatıyor.altyazı ayarlama seçenekleri biraz kıt diyebilirim.Yeni yazılımla bu sorunlar ileride çözülebilir.Usbb hdddeki 4:3 formatındaki filmler 16:9 formatında oynatılamıyor.Bu kötü oldu.Uzun süre 4:3 ekran modunda film izleme panele zarar veriyormuş ve garanti kapsamına girmiyormuş.seçeneklerde 16:9 ayarı yaptığınız halde 4:3 ekranından kurtuluş yok.Diğer kötü bir özellik hddden film izlerken uydu alıcıya kısa süreli geçiş yaparsanız hdddeye geri dönüş bayağı zahmetli.

[i]Kullanim kilavuzu kitabinin ilk sayfasina yazilmis. sabit resimleri 2 saatten uzun tutmanin sakincalarini, 4:3 formatinda filmlerin "uzun süre" (Bu uzun süre ne kadarsa) seyredilmesi sonucu monitörün saginda ve solunda iz birakacagini, ayni sekilde DVD ve oyun konsollarindan alinan görüntülerin (üst ve alt daki bosluklar nedeniyle) panale zarar verbilecegini ve bu nedenle ortaya cikan zararlarin GARANTI KAPSAMINDA olmadigi yazili :-)

Tabi 4:3 foratinda yayin yapan TV kanallarina 16:9 yayarsan böyle bir sorunun olmaz. Ama Samsung da Usbb hdddeki 4:3 formatindaki filmlerde bahsedilen sorun yasaniyor. 16:9 da oynatamiyorsun, yani sagda ve solda bosluklar kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunc-68 -- 27 Temmuz 2009; 18:14:58 >

• quote:

15 gb ve daha büyük boyutlu .mkv uzantılı filmlerin oynatılması sırasında (bilgisayardan bahsediyorum) bazen takılmalar,sesle görüntünün uyum içinde gitmemesi gibi sorunlarla karşılaşılıyor.Çeşitli codec'lerle vs. çözülüyor...

peki tv'de bu filmlerin oynatılması sırasında bu gibi sorunlar oluyor mu?

1 tb'lik hardisk almayı düşünüyorum.Sırf bu filmleri tv'de izlemek için;ama acaba diyorum pc'de çıkan sorunlar tv'de de olursa...

böyle problemlerle karşılaşıyor musunuz? veya karşılaşıyorsanız çok sık oluyor mu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 28 Temmuz 2009; 2:17:59 >

• Arkadaşlar bendede samsung 37B651 var. Genel itibariyle TV'den çok memnunum.

Benim sorunum şu. Laptopu TV'ye bağladım TV'yi monitör olarak kullanmak için. Normalde bir sorun çıkarmıyor, ancak Pc den oyun oynattığım zaman oyun açılışında TV'de 1024*768 60 HZ yazıyor ve oyun çok yavaş yani görüntü hiç akıcı değil, oyun olarak Laptoptan PES 2009 oyantıyorum. Laptoptan çift monitör olarak seçip gösteriyorum.

Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum . Please...

Orijinalden alıntı: Orkun.T
    15 gb ve daha büyük boyutlu .mkv uzantılı filmlerin oynatılması sırasında (bilgisayardan bahsediyorum) bazen takılmalar,sesle görüntünün uyum içinde gitmemesi gibi sorunlarla karşılaşılıyor.Çeşitli codec'lerle vs. çözülüyor...

peki tv'de bu filmlerin oynatılması sırasında bu gibi sorunlar oluyor mu?

1 tb'lik hardisk almayı düşünüyorum.Sırf bu filmleri tv'de izlemek için;ama acaba diyorum pc'de çıkan sorunlar tv'de de olursa...

böyle problemlerle karşılaşıyor musunuz? veya karşılaşıyorsanız çok sık oluyor mu?...

Bence burada dosyanın boyutundan ziyade nasıl MKV haline getirildiği, video bitrate'i vb. önemli. PC tarafında ise büyük ihtimalle işlemci gibi yeterli gelmiyordur. Çeşitli codec'ler ile sorun çözülüyor dediğiniz ise görüntü kalitesinden taviz verilerek elde edilen çözümler olabilir.

Mesela Samsung'un meşhur bir denizaltı demosu var. PC'de E4400 (2.0Ghz) işlemci ile takılarak oynuyor, ancak overclock ile işlemciyi 2.8Ghz'ye çıkardığım zaman herhangi bir takılma olmuyor. Burada tabi kullanılan codec, ekran kartını devreye alıp almamak (benim durumumda tüm yük işlemcide oluyor) etkili.

Tv'ye dönersek, henüz 15 GB üzeri MKV denemedim ama 1080p görüntülerde sorun yaşamadım. Eğer codec sorunu olmazsa sadece dosya boyutundan dolayı sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Bu arada, eğer Tv'nizi evdeki ağa ethernet kablosu ile bağlayabiliyorsanız, PC içindeki dosyalara doğrudan Tv'den erişebilirsiniz. Böylece harici hard-disk alıp, ortada kablo kalabalığı yapmanıza gerek kalmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: bekdik84
    Arkadaşlar bendede samsung 37B651 var. Genel itibariyle TV'den çok memnunum.

Benim sorunum şu. Laptopu TV'ye bağladım TV'yi monitör olarak kullanmak için. Normalde bir sorun çıkarmıyor, ancak Pc den oyun oynattığım zaman oyun açılışında TV'de 1024*768 60 HZ yazıyor ve oyun çok yavaş yani görüntü hiç akıcı değil, oyun olarak Laptoptan PES 2009 oyantıyorum. Laptoptan çift monitör olarak seçip gösteriyorum.

Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum . Please...

Oyunu laptop ekranında oynarken herhangi bir takılma oluyor mu ? Bir de bu takılmalar FPS düşüşü gibi oyunun ağırlaşması şeklinde mi, yoksa hareketli görüntülerde netliğin kaybolması, bulanıklaşma gibi mi ? Eğer FPS düşüşü oluyorsa ve oyun ağır ağır akıyorsa bunun Tv'de olacağını pek sanmıyorum.

Şöyle birşey deneyebilirsiniz. PC bağlantısı yaptığınızda kumandadan SOURCE tuşuna bastıktan sonra TOOLS tuşuna basarsanız, İsim Bilgisi seçeneği çıkar. Burada PC seçtiğiniz zaman 100Hz özelliği devre dışı kalıyor. Farklı seçimler yaparak 100Hz özelliği açık iken, farklı denemeler yapabilirsiniz. 100Hz özelliğinin açık veya kapalı olduğunu, MENU > Görüntü > Resim Seçenekleri sayfasına geldiğinizde en altta 100Hz seçeneğinin aktif veya pasif olmasından anlayabilirsiniz.

• 4:3 modunda hddden film izlerken ekranın sağında ve solunda yaklaşık 10 cm lik siyah bölgeler oluşuyor.2 saatten fazla bu şekilde kullanım ekranda geçici sorunlara bazende ekran yanması adı verilen arızaya neden oluyormuş.Bu servisin söylediği değil kullanım klavuzunda yazılılanlardır.Ekran yanması olayıda garanti kapsamında değil.İşin servis ile ilgisi yok.Hddden film izlerken filmi kapatmadan uydu alıcısından tv izleme moduna nasıl geçilir bulamadım.

40B651 modelinde altyazılı film izlerken tools tuşuna basarak altyazı boyutunu ayarlabilirsiniz.ama rengini değiştiremezseniz.Tek renk yani beyaz.Boyutunuda aşırı büyütemezsiniz.Zaten eşim uzaktan altyazıları okuyamadığı için bayağı problem yaşıyoruz.Bilgisayarı bağlayıp işi halledebiliriz ama bu seferde bilgisayar boşu boşuna çalışır.Tools menüsünden altyazıyı geciktirebilirsiniz veya ileriye atabilirsiniz.Bu arada ib den 2450 tl ye almıştım şu an fiyatı 2350 tl ye düşmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunc-68

quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

neden 4:3 formatında izlemek panele zarar versin kafası iyimi o sana söyleyen servis veya herkimse uydudan izlediğimiz kanalların formatı kaç 4:3 değilmi sen onlara kulak asma hdd ye dönüş o kadar zahmetli değil kumandadaki tuşla direk giriyorsun zannedersem sen menüden giriyorsun media playere
    quote:

[i]Kullanim kilavuzu kitabinin ilk sayfasina yazilmis. sabit resimleri 2 saatten uzun tutmanin sakincalarini, 4:3 formatinda filmlerin "uzun süre" (Bu uzun süre ne kadarsa) seyredilmesi sonucu monitörün saginda ve solunda iz birakacagini, ayni sekilde DVD ve oyun konsollarindan alinan görüntülerin (üst ve alt daki bosluklar nedeniyle) panale zarar verbilecegini ve bu nedenle ortaya cikan zararlarin GARANTI KAPSAMINDA olmadigi yazili :-)

Tabi 4:3 foratinda yayin yapan TV kanallarina 16:9 yayarsan böyle bir sorunun olmaz. Ama Samsung da Usbb hdddeki 4:3 formatindaki filmlerde bahsedilen sorun yasaniyor. 16:9 da oynatamiyorsun, yani sagda ve solda bosluklar kaliyor.

Bazı riplerde, 16:9 olsa bile altta üste boşuk kalıyor, filmin özelliğinden dolayı film 3 saat sürüyorsa o zaman yandık biz, garanti dışı kalacak demektir.
    Bu olay plazmalar için geçerli daha çok, belki çok uzun süre sabit resmin durması problem yaratır ama genel olarak bir kaç saatte problem yaratacağını düşünmüyorum.
    Bugüne kadar, hiçbir yerde tv logosunun izi kaldı veya tv de görüntünün izi kaldı gibi bir şikayet duymadım lcd ler için....

• @Signore

Öncelikle ilgilendiğin için Teşekkür ederim. Laptıop ekranında oynarken hiçbirsıkıntı yok gayet akıcı. Ama TV'yi monitör olarak kullanmak istediğimde oyunda sıkıntı oluyor. Görüntü netliği gayet normal sadece akıcı değil. Mesela Pes oynarken adam koşarken kesik kesik, dalga dalga gibi diyebilirim.

Acaba Laptopu TV2ye bağlama konusundan kaynaklanan bir sıkıntı olabilirmi. Çünkü ben ikili monitör şeklinde bağlıyorum. Yani görüntü hem laptopta hemde TV'de aynı anda oluyor. Acaba görüntüyü sadece TV'ye versem fark edermi.

Zaten eşim uzaktan altyazıları okuyamadığı için bayağı problem yaşıyoruz.

Naçizane bir öneri, bence eşiniz en kısa sürede göz doktoruna görünsün ve bir gözlük edinsin (umarım gözlük kullanmasına engel bir durum yoktur).

Çünkü eğer altyazıları okuyamıyorsa, HD filmleri de muhtemelen normal DVD kalitesine izliyordur. Ben kendimden biliyorum. 0,5 numara bile 2,5 metreden farkettiriyor. Fakat bu farkın ne kadar önemli olduğunu ancak gözlüğü taktığınızda anlıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Zaten eşim uzaktan altyazıları okuyamadığı için bayağı problem yaşıyoruz.

Naçizane bir öneri, bence eşiniz en kısa sürede göz doktoruna görünsün ve bir gözlük edinsin (umarım gözlük kullanmasına engel bir durum yoktur).

Çünkü eğer altyazıları okuyamıyorsa, HD filmleri de muhtemelen normal DVD kalitesine izliyordur. Ben kendimden biliyorum. 0,5 numara bile 2,5 metreden farkettiriyor. Fakat bu farkın ne kadar önemli olduğunu ancak gözlüğü taktığınızda anlıyorsunuz.

Gözlük zaten kullanıyor.Söylemeye çalıştığım Samsung altyazı olayını yeni yazılımda düzeltmeli.

• Arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olacağım ama aklıma takılan bir dosya var. Aşağıda özelliklerini yazdığım dosyayı 40b652 serisi tvler oynatabilir mi?
    Bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Body of Lies (2008)
    Release Date........: 02.06.2009
    DXVA Compliant......: Yes
    Container...........: Matroska (MKV)
    Video Encoder.......: x264
    Video Aspect Ratio..: 2.40:1 (1920x800)
    Framerate...........: 23,976
    Audio 1st...........: 640 kb/s 6 chnls AC3 English
    Audio 2nd...........: 384 kb/s 6 chnls AC3 Turkish(External Audio)
    Subtitles...........: English, Turkish, Portuguese, Danish, Arabic, Greek, Vietnamese
    File Size...........: 12,5 GB
    Source..............: BluRay

• Herkese merhaba,

Çok ciddi şekilde 40" veya 46" B653 alamyı düşünüyorum ama Sony W5500 serisi ile arada çok fazla gidip geliyorum. Sony'de özellikle Sony Center'larda yapılan demolarda ciddi karıncalanmalar görüyorum (mesafe bağımsız) ve enterasan bir şekilde benden başka kimse bu karıncalanmaları farketmiyor. Diğer markalarda ise hiçbir şekilde bu karıncalanmayı görmüyorum.

Bu sebeple de, şimdiye kadar özellikle cep telefonlarında birçok sıkıntı yaşamam rağmen, arasında ciddi fark gördüğüm Samsung B serisine yönelmiş durumdayım.

Evimde Sony trinitron 82 ekran tüplü TV var, Sony'ye düşkünlüğüm de var yani :) Ve herkes paran varsa kesinlikle Sony W5500 diyor.

Bu arada; Teledünya abonesi olacağım, komponent çıkışlı Next 2000 CI Plus ile digiturk izleyeceğim, Playstation ile oyun + Blueray ve MKV izleyeceğim, yani hakkını vereceğimi düşünüyorum.

Sizden naçizhane isteğim, beni ikna edin :))))
    Şaka bir yana bir şekilde bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eoz1980

Herkese merhaba,

Çok ciddi şekilde 40" veya 46" B653 alamyı düşünüyorum ama Sony W5500 serisi ile arada çok fazla gidip geliyorum. Sony'de özellikle Sony Center'larda yapılan demolarda ciddi karıncalanmalar görüyorum (mesafe bağımsız) ve enterasan bir şekilde benden başka kimse bu karıncalanmaları farketmiyor. Diğer markalarda ise hiçbir şekilde bu karıncalanmayı görmüyorum.

Bu sebeple de, şimdiye kadar özellikle cep telefonlarında birçok sıkıntı yaşamam rağmen, arasında ciddi fark gördüğüm Samsung B serisine yönelmiş durumdayım.

Evimde Sony trinitron 82 ekran tüplü TV var, Sony'ye düşkünlüğüm de var yani :) Ve herkes paran varsa kesinlikle Sony W5500 diyor.

Bu arada; Teledünya abonesi olacağım, komponent çıkışlı Next 2000 CI Plus ile digiturk izleyeceğim, Playstation ile oyun + Blueray ve MKV izleyeceğim, yani hakkını vereceğimi düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Düşünecek bişey yok Samsung değerlendirmelerde nüansla önde, daha kullanışlı(usb video vs.)ve daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: eoz1980

Herkese merhaba,

Şimdiden teşekkürler.

2 haftadır izinde olduğum için sayfaya bakamıyordum. en son 21 de kalmıştım. 30'u devirmişiz.

eoz1980 bende de Sony 72cm trinitron 100hz tüplü vardı (halen duruyor oturma odamda) uzun süre LCD araştırdım. tam Sony 46W4500 alacağım derken Samsung ve Sony yeni modelleri çıkardı. sırf bu yüzden TV almam 1 ay daha uzadı. Ama sonunda 46B651 aldım. yaklaşık 3,5 ay oldu alalı.

Seni ikna etmek için, aslında kullanım amacın içinde SD yayının ne kadar ağırlıklı olacağı belki önemliydi ama işin içine teledünya girince bu önemsiz hale geliyor. çünkü Samsung ya da Sony ile SD de teledünya kullanıpta "görüntü şöyle kötü" diye bir yorum yapanı duymadım daha.

Teledünya ile SD de çok güzel görüntü alacaksın. bu yüzden Samsun-Sony tercihini SD yayın başarısı çok etkilemeyecek. hangisinin daha iyi olduğu konusunda net bir bilgi yok zaten. ikisini kullananlarda çok memnun.

bundan sonrası senin alacağın panel ile ne kadar film seyredeceğin önem arzediyor. Çünkü birinde mkv de dahil olmak üzere media player özelliği var. ama Sony de yok.

Başlarda media player özelliği için televizyon alınmaz diyenlerdendim. hatta TV'mi alırkende sadece bu özelliği için almadım. ama görüntü karşılaştırmasında bilgisyarı bağlayarak film seyretmekle, Tvnin kendi playerı ile film seyretmek arasında dağlar kadar fark olduğunu görünce iyiki Samsung almışım diyorum. Çünkü 480p kalitesindeki bir divx bile 2,5-3 mt den sanki HD gibi seyrediyorum. (hatırlatırım 46" kullanıyorum) çok dikkatli bakınca 720p ile arasındaki fark anlaşılabiliyor. ama bilgisayarı bağladığımda bariz bir şekilde 480p lerin 720p'ye göre kalitesizliğini farkediyorum.

Bilgisayara bağlayıp 1mt den oyun oynuyorum. müthiş. inputlag falan yok. (DVI-HDMI bağlantı ile)

PS3 yada farklı bir konsol kullanalarda game mod açık olduğunda sorun kalmıyor diyorlar.

Samsungda bu artılar varken niye param da olsa Sony alayım ki?

Size tavsiyem Sony ye vereceğiniz farka ev sinema sistemi olarak (dijital ses girişi var) Sony Dav DZ-660 ses sistemi alın. paşalar gibi kullanın.

bu arada paranız yetiyorsa 46" den aşağı düşmeyin. sonra pişman olursunuz benden söylemesi.

• Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
    Aslında Sony DZ serisi bir ses sistemim de var. Aslında neredeyse herşeyim sony, FullHD fotoğraf makinem dahil.
    Ancak dediğim gibi Sony'deki karıncalanma beni çok rahatsız ediyor. Peki gerçekten bunu benden başka gören yok mu? Gerçekten kendimden şüphe eder hale geldim :(

Anadolu garantisini feda ederek belki İB fiyatları ile 46" 'i zorlayabilirim sanıyorum ama iyice araştırmam gerekecek.

Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu garanti işini hafife almayın bence, mavi battı ne oldu görüyorsunuz. İb batmadıktan sonra çok mağdur olmazsınız ama Allah korusun batsa, matsa sahipsiz kalırsınız, herhangi bir arızada biri sürü masraf çıkar. Bende sizin gibi düşünüyordum ama tv almama yakın fikir değiştirdim.
    Model: LE 40B651T3WXXC
    VERSİYON:SQ04
    İlk izlenimlerim gayet olumlu.
    Burda yazılanları taaa en baştan itibaren okuduğum için kafamdaki bir çok soruların cevabını buldum.Ancak çözemediğim şimdilik bir sorun var. O da tv yi masa üstü bilgisayarıma bağlamak.(dosyaları paylaştırmak üzere)
    Yapılanlar:
    kablosuz modemle normal olarak pc internete çıkıyor.Kablosuz modemi de eternet kablosu ile tv ye bağladım.( bu eternet kablosunun bir özelliği var mı?Darty deki görevli normal eternet kablolarının olmayacağını söylemişti) Ancak ne pc den tv yi nede tv den pc yi göremedim.Bir arkdaşım acaba adım adım baştan sona nasıl bağlanılır ? ayarlar nasıl yapılır? (ıp ,dns alt ağ geçiti falan hiç anlamıyorum).
    Vakit ayırıp da cevap verecek arkdaşlara şimdiden teşekkürler

• Forumu okurken,hala internet tv özelliğini kullanamayan arkadaşlar gördüm.You tube 'u seyretmek isteyen arkadaşlar için ayarları paylaşmak istedim

1 ) menu ==> Kurulum ===> Şebeke ====> Ağ Kurulum Tıklıyoruz.
    2 ) İnternet Protokol Ayarları : Manuel Şeçiyoruz
    3 ) ekranda aşağıdakı tablonun kutucukları açılıyor.

Aşağıdaki kutucukları dolduruyoruz

4 )ip ve dns Ayarları

IP Adresi : ( modeminizin ip adresi ) örnek : 192.168.2.5
    Alt Ağ Maskesi : ( subnet mask ) örnek : 255.255.255.0
    Ağ Geçidi :( router) : 192.168.2.1
    DNS Sunucusu : ( youtube açmak için yazılacak adres ) : 4.2.2.5

Ben bu ayarlar iphone kullandığım için wireles ayarlarında sırayla çıktığı şekilde televizyonuma aynen kaydettim en son dns sunucusunu 4.2.2.5 yazdım.Şuanda sorunsuz kullanıyorum.Umarım işinize yarar.

• Sayın Mixenon

Allah Korusun gibi güzel ve içten samimi temennileriniz için teşekkür eder misli ile karşılık vermek isteriz.Yaşanan küresel kriz ile birlikte bir çok üretici firma zarar açıklamıştır aslında.Milyar dolarlık zararları açıklayan firmalar Panasonic Sony gibi çok köklü kuruluşlardır.Bildiğiniz gibi bir çok otomotiv devide iflasını acıklamıştır.Dolayısı ile (Ya yarın bir gün yok olursa düşüncesi kendi varlığımızla birlikte hayatımızın her alanında büyük firmalarda da dahil olabilmektedir o sebeple bu bakış acısı çok olumluya götürmeyecektir kimseyi çıkmaz yola götürür gibi )Hatta bir diğer önemli markaların ülkemizdeki temsilleride bu bağlamda zayıflamışlardır.Bizim arzumuz her zaman büyük güçlü temsillerin olması.Neticede güçlü bir ülke güçlü bir halk bu sekilde oluşacak ve herkeze zincirleme katkıları olacaktır.Firmamız bu kriz noktasında 2 kattan daha fazla büyümüştür.En somut örneğini bu site üzerinden İ.B den aldım diyen geniş kullanıcı kitlelerinden anlayabilirsiniz.Yada her hafta sonu 10 gazeteye ilan verdiğimiz ulusal gazetelerden.Şu an binlerce ürünümüzün olduğu stoklarımızı dileyen her tüketici ziyaret edebilir reelliğini sorgulayabilir.
    Personel noktasında da ciddi arayışlarımız istihdam süreclerimiz devam etmektedir daha geniş bir kadroya doğru koşmaktayız.Özellikle plazma noktasında bir çok firma geri cekilirken biz ısrarla elimize taşın altına sokmakta ve bu ürün gamını tüketicilerle buluşturmak isteğindeyiz.

Tekrar ilginize teşekkür ederiz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.