Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
770.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bu arada kodla internete cıkıyorum ama her seferinde download tekrar başlıyor ve her seferinde kayıdı tekra olmak durumunda kalıyorum

ikinic ise * bir onceki menuye geri don tusu sarı tuşla calsıyor aktif hel gelmiyor
  • ya arkadaşlar şimdi açtım bu sitede ne kadar cok teknisyen varmış boşuna harcanıyorlar bakın gene söylüyorum lcd niz 320gb fat 32 formatındaki ve dvd +dvx gibi dosyaları okur bundan fazlasını yaparsanız zorlarsınız farzetinki elinizde birtepsi pirinc bunun icindeki taşları ayıklıyorsunuz öbür tarafdada bir bardak pirinc hangisini daha rahat ve kolay ayıklarsınız mantık budur seyretmeye kalkarsanız böyle sorunlar yaşarsınız lcd kitler görmez bakın çok bilmiş arkadaşlar ben sadece tasarım bölümündeyim ama yasak olduğu halde sadece RIFAT arkadaşımıza eyer bana özel mail adresini yazarsa sorunuyla ilgili yazılımı gönderecem ama buyazılımı kurması için tek kullanımlık şifre verecem geri kalan sitedeki çok bilmiş arkadaşlarımızda belki 2011de cıkacak olan 3d ld lerdeki yazılımla ses sorunlarını çözerler sizin gibi herzaman giremiyorum zatet yakında gidecem saygı cercevesinde sorusorarsanız cevaplarını size bulurum sadece yasal olanları ŞİVEMDEN DOLAYIDA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM

• Telnet i açtıktan sonra FlashFXP vb.. programlar aracılığıyla bağlanmak ve upgrade yapmak mümkün mü?

Orijinalden alıntı: mustafa cakır

ya arkadaşlar şimdi açtım bu sitede ne kadar cok teknisyen varmış boşuna harcanıyorlar bakın gene söylüyorum lcd niz 320gb fat 32 formatındaki ve dvd +dvx gibi dosyaları okur bundan fazlasını yaparsanız zorlarsınız farzetinki elinizde birtepsi pirinc bunun icindeki taşları ayıklıyorsunuz öbür tarafdada bir bardak pirinc hangisini daha rahat ve kolay ayıklarsınız mantık budur seyretmeye kalkarsanız böyle sorunlar yaşarsınız lcd kitler görmez bakın çok bilmiş arkadaşlar ben sadece tasarım bölümündeyim ama yasak olduğu halde sadece RIFAT arkadaşımıza eyer bana özel mail adresini yazarsa sorunuyla ilgili yazılımı gönderecem ama buyazılımı kurması için tek kullanımlık şifre verecem geri kalan sitedeki çok bilmiş arkadaşlarımızda belki 2011de cıkacak olan 3d ld lerdeki yazılımla ses sorunlarını çözerler sizin gibi herzaman giremiyorum zatet yakında gidecem saygı cercevesinde sorusorarsanız cevaplarını size bulurum sadece yasal olanları ŞİVEMDEN DOLAYIDA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM

yaklaşık 5 aydır 1TB ve NTFS formatımdaki verileri sorunsuz ve hic takılma bile yapmadan okumakta ve sadece DVD ve DVX degil nerdeyse diskte bulunan bütün formatları sorunsuz okudu

acaba burda ne gibi bir sorun yasanıyor ne gibi bir problem ile karsılasıyoruz. Biraz daha acıklayabilirmisiniz

teşekkürler

• quote:

ya arkadaşlar şimdi açtım bu sitede ne kadar cok teknisyen varmış boşuna harcanıyorlar bakın gene söylüyorum lcd niz 320gb fat 32 formatındaki ve dvd +dvx gibi dosyaları okur bundan fazlasını yaparsanız zorlarsınız farzetinki elinizde birtepsi pirinc bunun icindeki taşları ayıklıyorsunuz öbür tarafdada bir bardak pirinc hangisini daha rahat ve kolay ayıklarsınız mantık budur seyretmeye kalkarsanız böyle sorunlar yaşarsınız lcd kitler görmez bakın çok bilmiş arkadaşlar ben sadece tasarım bölümündeyim ama yasak olduğu halde sadece RIFAT arkadaşımıza eyer bana özel mail adresini yazarsa sorunuyla ilgili yazılımı gönderecem ama buyazılımı kurması için tek kullanımlık şifre verecem geri kalan sitedeki çok bilmiş arkadaşlarımızda belki 2011de cıkacak olan 3d ld lerdeki yazılımla ses sorunlarını çözerler sizin gibi herzaman giremiyorum zatet yakında gidecem saygı cercevesinde sorusorarsanız cevaplarını size bulurum sadece yasal olanları ŞİVEMDEN DOLAYIDA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM

Refik bi uza ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

Selamlar forum dostları benim bir sorum olacak
    dreambox 800hd var samsungun ht tz 425 ses sistemi ve 32b650 tv ayrıca ps3 var birtane optik kablo aldım bunu uydudan ses sisteminemi vereceğiz yoksa tv denmi ses sistemine bağlayacağız farkı nedir acaba?
    Saygılar

Hocam burda TV den ses sistemine vermen mantıklı player olarak kullanıyorsan ayrıca burda su avantasın olur 800 de DVI to HDMI donusum icinde ses te aktarıyorlar diye duydum arastırmak gerekiyor tabi ayrıca PS3 te de HDMI uzerinden ses aktarımı olması gerekiyor

gelelim cozume

Eger senin receaver arkasında 3 adet optik giriş varsa hepsini bağla gitsin
    yok eger 2 adet varsa TV ve 800 HD derim
    eger 1 adet varsa ki genelde bu sistemlerde 1 adet oluyor

800 HD yi DVI to HDMI ile tv ye aktarırsın ( SES tasıma ozelliginini yaptırarak tabi ve 5+1 ses veriyorsa bu aktarımda ??? )
    PS3 de HDMI ile bağlarısın

Eger ps3 de koaksiyel cıkıs varsa bunu direk recaiver e baglıya bilirsin kalite aynı

TV den de optiik cıkıs ile recaiver e giriş yaparsın

başka cozum prof bir anfi almak

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerl

Telnet i açtıktan sonra FlashFXP vb.. programlar aracılığıyla bağlanmak ve upgrade yapmak mümkün mü?

telnet sonrası upgrade i elle yapabilirsiniz samygo da var sanırım açıklaması ama riskli bir işlem.
    flashfxp vs. program çalıştıramazsınız ARM işlemcili bir linux türevi olduğundan düşündüğünüz anlamda bir linux değil, istediğin programı atıp çalıştıramıyorsun. bu işlemciye özel derlenmiş yazılım olması lazım o da yok gibi birşey.

http://tv.samsungapps.com/

Orijinalden alıntı: harbyjos

quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

Selamlar forum dostları benim bir sorum olacak
    dreambox 800hd var samsungun ht tz 425 ses sistemi ve 32b650 tv ayrıca ps3 var birtane optik kablo aldım bunu uydudan ses sisteminemi vereceğiz yoksa tv denmi ses sistemine bağlayacağız farkı nedir acaba?
    Saygılar

Hocam burda TV den ses sistemine vermen mantıklı player olarak kullanıyorsan ayrıca burda su avantasın olur 800 de DVI to HDMI donusum icinde ses te aktarıyorlar diye duydum arastırmak gerekiyor tabi ayrıca PS3 te de HDMI uzerinden ses aktarımı olması gerekiyor

gelelim cozume

Eger senin receaver arkasında 3 adet optik giriş varsa hepsini bağla gitsin
    yok eger 2 adet varsa TV ve 800 HD derim
    eger 1 adet varsa ki genelde bu sistemlerde 1 adet oluyor

800 HD yi DVI to HDMI ile tv ye aktarırsın ( SES tasıma ozelliginini yaptırarak tabi ve 5+1 ses veriyorsa bu aktarımda ??? )
    PS3 de HDMI ile bağlarısın

Eger ps3 de koaksiyel cıkıs varsa bunu direk recaiver e baglıya bilirsin kalite aynı

TV den de optiik cıkıs ile recaiver e giriş yaparsın

başka cozum prof bir anfi almak

saygılar

Teşekkürler açıklamalar için

• quote:

İnanki kendinle çelişiyorsun.

32gb tan büyük depolama birimleri fat32 kullanmaz. ekstra programlarla ancak fat32 ye çevirebilirsiniz ki sağlıklı olmaz. Veri kaybı yaşayabilirsiniz ki ben yaşadım. Bu arada kullanma kılavuzunda fat32 ve NTFS destekler yazıyor.

Kullanma kılavuzunda depolama boyutu hakkında bir bilgi yok. öyle hayati değer taşıyan işlemciye zarar verse emin olun kılavuza koyarlardı.

Ayrıca tv .vob uzantısını dahil birçok dosyayı okuyabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 5 Mart 2010; 13:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wikican

quote:

Telnet i açtıktan sonra FlashFXP vb.. programlar aracılığıyla bağlanmak ve upgrade yapmak mümkün mü?

telnet sonrası upgrade i elle yapabilirsiniz samygo da var sanırım açıklaması ama riskli bir işlem.
    flashfxp vs. program çalıştıramazsınız ARM işlemcili bir linux türevi olduğundan düşündüğünüz anlamda bir linux değil, istediğin programı atıp çalıştıramıyorsun. bu işlemciye özel derlenmiş yazılım olması lazım o da yok gibi birşey.

Anladım. Çok teşekkür ederim. Akşama SamyGO Firmware Patcher v0.20.gz yi yükleyeceğim. Dosyayı hazırladım.. Telneti açıp altyazı fontunu büyüteceğim.
    Şu wifi adaptör için driver yüklemesini hala tam anlayamadım. Baştan sonra bir arkadaş adım adım anlatabilirse çok sevinirim.

• sanırım samsungun tasarım bölümündeki arkadaşları bilgilendirmesi gerekecek.

ben tv de hem 1,5 TB hem de 1 TB MAxtor harici disklerimi sorunsuz kullanıyorum.

tek parça olarak içinde binlerce dosya olmasına rağmen iki HDD dede istediğim pirinç tanesini çok rahat bulabiliyorum.

aranan bilgiye hızlı ve zorlanmadan ulaşmak sadece TV ile alakalı değil, o HDD'nin kendisi ile de alakalıdır. Tv'nin bazı HDD leri görmemesi de Tv'nin, harddiskin yazılımını yükleyememesi nedeniyle oluyor diye biliyorum. bunu da linuz tabanlı işletim sistemi olduğu için farklı firmware ile halledenler var zaten.

hadi boyut olayını geçtim, Samsungun böyle bir TV yapıp (MKV destekli) bir de FAT32 şartı koyacağını hiç zannetmiyorum. fat 32 de belli bir boyutun üstündeki bilgerli kopyalayamazsınız. malum full HD filmlerin bir tanesi çoğu zaman 10-12 gb arası oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrentialrun -- 5 Mart 2010; 13:54:36 >

Selam Arkdaşlar

Öncelikle bütün bilgi veren arkdaşlara gönülden teşekkürler

tabi Üstad _EUA_ ayrıca teşekkürler

şimdi ben En son yazılım 2.005 i en son 0,20 versiyonu ile birleştirdim ve TV ye yükledim (LE40B651) yüklemeden öncede Watchdog güzel bir sekilde kapattım

sorunsuz yükleme gerçekleşti altyazı sarı ve büyük yazı oldu (MUHTEŞEM tekrar TEŞEKKÜRLER _EUA_)

fakat bir sorum olacak sanki görüntü biraz bozuldu gibi oldu tam emin değilim tekrar eski yazılıma dönüp Yapacağım deneme
    ekrana sıgdırma özelligi yüzünden olmuş olabilirmi (VIDIOAR)

bir de hala INTERNET tusundan internete cıkamıyorum

Ustad _EUA_ ve diger Arkdaşlar Görüşlerinizi bekliyorum

teşekkürler
    [/ quote];

Kumanda daki INTERNET tuşu ile ilgili olarak yardım rica ediyorum.
    Birde Patch 0.20 yukleyen arkadaşlar görüntü hakkında yorumlarını soylerlerse sevinirim

• Görüntüden patch öncesi de sonrası da çok memnunum.

İnternet çıkışı için çok yazıldı, birkaç yöntem var.

ben fabrika ayarlarına döndüm. televizyon direk dili sorarak açılıyor. merak etmeyin fabrika ayarına dönmekle firmware patchleriniz kaybolmuyor.
    dili ingilizce yaptım.
    ADSL modemime bilgisayardan bağlanıp dns numaramı youtube a girebilecek dns ile değiştirdim. (http://www.nasill.com/Youtube_gmail_gibi_yasakl%C4%B1_sitelere_nas%C4%B1l_girilir ) Birincil DNS Sunucu:'''208.67.222.222 '''İkincil DNS Sunucu:'''208.67.220.220'''
    Ethernet kablosunu TV ye taktım.
    networkü test ettim. hepsine çek atmadı. çıkıp tekrar test ettim hepsine çek attı. tamamdır.
    internet tv menüsüne geldim.
    widgetleri güncelle dedim.
    bağlandı, güncel widgetleri indirdi.
    youtube ve daha başkaları.
    youtube bağlandım.
    film izledim.
    memnun oldum. sevindim.

bu kadar.

• Ustad teşekkürler

fabrika ayarlarına dönüp tekrar sizin soylediginiz gibi yapacağım. yanlız ben youtube a kumada uzerinde kombinasyonları yapıp giriyorum ve widgetleri download ediyor ve sonra youtube giriyor

fakat ardında ınternet tusuna basınca sistem desteklemiyor diye hata veriyor

sizin soylediklerinizi deneyip tekrar paylasırım

teşekkürler

Yahu arkadaş sen yazılım bölümünde çaycı olarak çalışıyorsun herhalde;
    sen koredemi çalışıyorsun yoksa Turkiyede mi ben oralara arasıra takılırımda

• SamyGO Firmware Patcher v0.20.gz ok’dir. Altyazı güzelleşti ve telnetide açtım…
    Şimdi esas derdimi nasıl halledebilirim. Derdim rt73 chipli bir wifi yi kullanmak

SamyGO’dan anladığım kadarıyla yazıyorum hatam olan yerleri düzeltirseniz sevinirim.. Tamamen yanlış anladıysamda şaşırmam
    1-http://sourceforge.net/projects/samygo/files/SamyGO%20Kernel%20Modules/SamyGO%20WiFi%20Extension%20Addon%20v0.02.zip/download buradan dosyamızı indiriyoruz.
    2- Dosyayının içinden rt73.ko yu c:\ ye kopyalıyorum..
    3- Komut satırına geçiyoruz.
    telnet tvipsi
    login geliyor.
    root yazıyoruz…
    4- Sırasıyla komut satırına aşağıdakiler mi yazılıyor…
    killall -QUIT udhcpc
    ifconfig ra11n0 down
    rmmod rt73
    insmod c:/rt73.ko
    ifconfig ra11n0 up
    udhcpc -i ra11n0 -t 12 -T 5 -b
    dmesg | grep rtu

Bitti

ya dahttp://sourceforge.net/projects/samygo/files/SamyGO%20Kernel%20Modules/SamyGO%20WiFi%20Extension%20Addon%20v0.02.zip/download buradaki dosyayı patch ilemi derliyoruz. Tabi nasıl:?

Emeği geçenlere tekrar teşekkürler….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerl -- 5 Mart 2010; 19:06:35 >

• Arkadaşlar acer 5739 dlnalı laptopumu b651 model televizyonuma bağlamak istiyorum bunun için wireles adaptör gerkiyormuş ( samsung marka ) onu nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır bilgisayara ise herhangi bir program yükleyecekmiyim ??? Şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: wikican
    quote:

Bildiğin linux... ARM işlemci kullanıyor da paketler için yok gibi bişey denebilir mi bilmiyorum :) Bulamadıysan debian paketlerine bir bak. "armel" markalı paketleri çekersen emulesinden tut da torrentine kadar çeker çalıştırırsın. Her programın derlenmişide var yani ama tabi özel derlemek daha güzel sonuç verir...
    http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.