Bildirim
ŞAMPUAN ALDIM SS'Lİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kepeği hiç geçirmiyor çok kötü -
kepek olunca bunu kullanıyorum.başka şampuan kullanmam,diğerleri berbat yapıyor saçlarımı -
Clear Men akar -
SS gözükmüyor ama tek tavsiyem Prozinc'tir. Kepek ve kaşıntınız varsa ilk yıkamadan itibaren etkili. Yıllardır var olan kepek sorunumu prozinc çözdü. Ayrıyetten diğer şampuanlara göre daha doğal daha çok vitamin içeriyor.
300ml'si eczanelerde 20 lira ama 3x300ml seti var farmasanal.com'da 38 liraya satıyolar. Konya'da Güven eczanesi olarak iş yapıyolar. Ramazanda almıştım hala 2. kutudayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Phaldor
Clear Men akar
-
Clean men kullanıyorum kafasından basmalı -
head&shoulder mentollu kullaniyorum kepek 0 zaten yoktu :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: club marina
Clean men kullanıyorum kafasından basmalı
yakıyor deli gibi kafayı usta be -
3 4yıl HS kullanıyorum değiştirsekmi artık -
Head shoulders alacağınaza arap sabunu kullanın iğrenç bişey ya hiç tavsiye etmem
Clear Men -
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Head shoulders alacağınaza arap sabunu kullanın iğrenç bişey ya hiç tavsiye etmem
Clear Men
mentollüsü varmı clear men in yazın süper oluyo mentollüsü
mesaj nick uyumu oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıymalı danino
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Clear Men
mentollüsü varmı clear men in yazın süper oluyo mentollüsü
mesaj nick uyumu oldu
Sırf bunun için yazmadım onu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X