|
Bildirim
|
Üzülme be kardeşim biz seni seviyoruz
![]() Dh konu dışı olarak mangalda sucuk ekmek ayarlasak gelir misin? |
trolluğun de bu kadarı sıkıo yaniii...
![]() ![]() son olarak biraz pozitif ol cnm foto çekip fotoşopla kendini düzeltebilirsin belki düzgün halini görünce moralin düzelir. ben güzel şop yapıorum kız arklarım bile bazen bana atıyo sen iyi yapıyosun diyolar facetunedan makyaj+yüz diğer bi appten de vücut yapıyorm kendime de onlara da ![]() sen trollsun ama gerçek çirkinlere önerim bu ![]() |
Çirkinlik tam anlamıyla bir kabus. Büyüyorsun ve küçüklükten beri "garip" görünümlü bir çocuk olduğun için zorbalığa uğruyorsun. Sonra ergenliğe giriyorsunuz ve arkadaşlarınız artık arkadaş değiller çünkü dışarı akıp kızlarla ilk deneyimlerini yaşamaya başlıyorlar ve siz çirkinsiniz, bu yüzden sosyal olarak tecrit edilmeye başlıyorsunuz.
Bir işe girmek bile kabus, çünkü artık sosyal olmaya alışkın değilsiniz, ayrıca kızları tekrar tanımaya başlıyorsunuz ve gençliğinizden bu yana bir şeylerin değiştiğini düşünüyorsunuz, ama hiçbir şey değişmedi, hala çirkinsiniz. Çocukluk arkadaşlarınızın kız arkadaşları vardır, size zorbalık eden insanlar bile artık tipleri nedeniyle başarılı ve sevgilidirler. Terapi anlamsızdır. Ağrısız bir intihar seçeneği bile yok. Bu sefil ve anlamsız hayatı ölene kadar yürütmek zorundasındır, toplum tarafından para kazanmak için alay edileceksin ve ağrısız şekilde bu hayattan çıkma şansın yok. Çirkin olmak yaşayabileceğiniz en kötü yaşam koşullardan biri. İğrenç bir kabusun içindeyim ve ne yaparsam yapayım uyanamıyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 15 Ekim 2019; 7:2:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 16 Ekim 2019; 22:8:55 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmuco26 -- 17 Ekim 2019; 0:9:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 17 Ekim 2019; 0:20:49 > |
|