Bildirim
Saçlarımı kestirdim nasıl olmuş SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Diğer tipini hatırlıyorum bu tipin daha iyi. Sadece poz verme konusunda biraz çalışman gerek.
7.25/10.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
-
harbiden de benziyorum hocam
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Ne sandın ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Yalvarırım bana yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 23 Ekim 2023; 1:20:37 >_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Neyine yardim etcez hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu tipe 3 numara saç gider bence
çok yalnızım hocam yalvarırım yardım edin
Kanka fena kolpasin ya fotodaki sen degilsin ya da yalniz degilsin
yalnızım hocam fotoda ki de benim, 3 aydır evden çıkmadım market alışverişi dahil
-
anksiyete ataklarım ve depresif düşüncelerimle boğuluyorum, yalvarırım yardım edin
bu kesmiş hali mi
_____________________________ -
evet
Kaç yaşında gibi gösteriyorum lan bilmem lazım ihtiyacım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
otuz bir
up atalım bi
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57.
En Beğenilen Yanıtlar
Benzer içerikler
- okunmadığı halde ezan sesi duymak diyanet
- snapchat ekran görüntüsü bildirimi silme
- chanel nasıl okunur
- zara beden yorumları
- kredi kartı son ödeme tarihi saat kaça kadar
- discord açıldı
- bim para sayma makinesi
- yeşil nasim
- bnd ne demek
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı