Şimdi Ara

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Doğru zaten gs küme düşmüştü demiGeçen sezonki rezil oynayış ve mancini nin kadro vs fantezileriyle 2. olundu ve gruptan çıkıldı.Favori fenermis peh...

Kendini kandırmak bedava..
  • Bu konular GS yas ortalamasinin 12 olduğunun kanıtıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

yahu... 8. olduktan sonra sıfırdan kurulup şampiyon olan takımdan bahsediyorsunuz. neyi zor? ikinciydik kardeşim biz geçen sene. şampiyon olmamız mı çok zor?

Sende demişşin sıfırdan kurulan takım diye..o zaman takımdık.. Şimdi şu koşullarda takım olma ihtimali yok.. Bir yığın olumuş durumda ama takım yok ve olması imkansız gibi..

bunu nereden anladınız? hazırlık maçlarından mı? bu takımda o ilk şampiyon olan takımdaki kadrodan da adamlar var iki sene önce şampiyon olan takımdan da adamlar var. bu adamlardan neden ümidi kesiyorsunuz ki hemen? dediğiniz gibi de olabilir ama tersi de olabilir. şampiyon olamayız diye başlanılan sezonda şampiyon olduğumuz, kesin gözüyle bakılan şampiyonlukları da kaçırdığımız çok oldu. ben hala ümitliyim. bu takım o şampiyon takımdaki iskeleti henüz kaybetmedi çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM

/>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takımda ki kaptan oyuncular (Volkan, Emre vb.) Ersun Yanal'ın başını yediler, Fenerbahçe bu kafayla giderse hiçbir zaman işler rayında gitmez.

• % 100 mü?

Bence favori yine FB
  • Favorilere alınacak bir konu daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

bunu nereden anladınız? hazırlık maçlarından mı? bu takımda o ilk şampiyon olan takımdaki kadrodan da adamlar var iki sene önce şampiyon olan takımdan da adamlar var. bu adamlardan neden ümidi kesiyorsunuz ki hemen? dediğiniz gibi de olabilir ama tersi de olabilir. şampiyon olamayız diye başlanılan sezonda şampiyon olduğumuz, kesin gözüyle bakılan şampiyonlukları da kaçırdığımız çok oldu. ben hala ümitliyim. bu takım o şampiyon takımdaki iskeleti henüz kaybetmedi çünkü.

Aynı oyuncuların hepsi dahi olsa, daha önce takım olan bir yığın, bir sonraki sezon sürü olabilir.. Ben klübün yönetimsel hatalar içerisinde olduğunu görüyorum ve bu takım olmayı her zaman engelleyecek gibime geliyor.. Takım olduğunda şampiyon olmayabilirsin ama umudun olur.. Bu yığından, benim umudum yok.. Şeş kaza bir şeyler bile yapsa kesin bir yerlere toslar.. Zorlu durumların üstesinden gelemez takım olmadığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum

yok yaw onlar samimi bir şekilde teselli mesajları yazıyorlar..tamamen samimi bir şekilde.

İNŞALLAH BU KONU KAPANMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum

yok yaw onlar samimi bir şekilde teselli mesajları yazıyorlar..tamamen samimi bir şekilde.

İNŞALLAH BU KONU KAPANMAZ

at fava bekle hacım.sıkıntı yok.teknik direktörsüz fener bile daha büyük tehdit bizim için.

• Saçma sapan konu abi resmen bizim ne demek ya ne demek ? 34 hafta var oynanacak ne olacağı belli mi olur abi şu bölüm hakikataten çok boş adam kaynıyo
  • quote:

Değil YALAN fenerde iç savaş çıksa, futbolcuların yarısı gitse yine de bizim şampiyon olmamız zor.. Takımın yapısal sıkıntıları var.. Ha belki aziz bu hamleden sonra boş bir yıldız transfer ederse fener belki zora girer ama yine en büyük favori onlar.. Bizim takım olmamız bu aşamadan sonra çok zor..

Duyan da küme düştük sanıcak geçen yıl
  • Saçmalık.Gelen hoca Ersun Yanal'dan daha iyi oynatırsa ne diyeceksiniz? Aykut Kocaman zihniyetinde;yani korkak oynatan birisi gelmediği sürece değişen bir şey olmayacaktır.Gaza gelmeyin hemen.
  • iyi oldu bu olay medya 2 hafta uzak durur bizden takım kafa dinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

/>

• Sansimiz artti tabi ama sacma sapan sekil olsun diye bos bos laflar etmeyin, zaten bu kadro ile favori bizdik, sadece ihtimalimiz guclendi ama tabi kesin olacagiz biz demek degil ama kadro kimin iyi ise odur favori ki bariz bir sekilde biziz o, futboldan 2 kurus cakan da bunu der zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibilicibilicibili

Sansimiz artti tabi ama sacma sapan sekil olsun diye bos bos laflar etmeyin, zaten bu kadro ile favori bizdik, sadece ihtimalimiz guclendi ama tabi kesin olacagiz biz demek degil ama kadro kimin iyi ise odur favori ki bariz bir sekilde biziz o, futboldan 2 kurus cakan da bunu der zaten.

Sadfasşdkf bu kadro ile favori onlarmış. Geçen seneki kadronuzun neredeyse aynısı, Drogba gitti hâlâ forvet almadınız ve geçen sene fark yediniz. Ve favorisiniz ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Orijinalden alıntı: cibilicibilicibili

Sansimiz artti tabi ama sacma sapan sekil olsun diye bos bos laflar etmeyin, zaten bu kadro ile favori bizdik, sadece ihtimalimiz guclendi ama tabi kesin olacagiz biz demek degil ama kadro kimin iyi ise odur favori ki bariz bir sekilde biziz o, futboldan 2 kurus cakan da bunu der zaten.

Sadfasşdkf bu kadro ile favori onlarmış. Geçen seneki kadronuzun neredeyse aynısı, Drogba gitti hâlâ forvet almadınız ve geçen sene fark yediniz. Ve favorisiniz ha?

Kendini kandirma birader, kor topal gidiyorsunuz zaten, mancini haric kim olsa gecen sene farkli olurdu sizin sansiniz mancini oldu, ayrintili anlatsam da hic sanmiyorum bizim kadronun neden daha iyi olabilecegini o yuzden kendini de beni de yorma istersen.

• quote:

Değil YALAN fenerde iç savaş çıksa, futbolcuların yarısı gitse yine de bizim şampiyon olmamız zor.. Takımın yapısal sıkıntıları var.. Ha belki aziz bu hamleden sonra boş bir yıldız transfer ederse fener belki zora girer ama yine en büyük favori onlar.. Bizim takım olmamız bu aşamadan sonra çok zor..

tdsiz bile şampiyonlugun en büyük adayıdır fb her zaman
  • Konudaki mesjalardan insanların gerçekten zeki olmadığını,idraksız olduklarını anladımSorun isimler değil,a gider be gelir,sorun ayrılış şekli,ve sistem,Huzursuzluklarla dolu sezon fb yi bekliyor.Futbolculara yem edilen bir td var ortada,adam gelmiş o beyniyle hala diyor ki yanal gitse bolur başkası gelir.Futboldan da hayattan da anladığınzı bu sığlık işte.Ersun yanal kimki zaten,ge.en sene ne yapmış di mi.yazık sizi yetiştiren okullara
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.