Şimdi Ara

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşın kaç cidden merak ediyorum kardeşim. Patos'u geçtin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum bu ne saçma sapan bir konu lan.Olum konu Fatih Terim'e nereden geldi lan ?
  • Önce adam gibi forvet alalım ondan sonra ötmeye devam edersiniz.
  • Kendi bacağımıza sıktık bizim şampiyon olmamız zor ama sizinde işiniz hiç kolay değil.Ben beşiktaş başkanı yerinde olsam hocaya söylerim uefayı hiç sallamasın.Zaten uefada yarı finale kadar çıktık ancak masraflar karşılanmıştı.Beşiktaş sadece lige yoğunlaşırsa alır götürür.Hatta 2. bir 2008 senesi yaşayabiliriz.Sivas değilde Trabzon olur biz ve Galatasarayda 3.lük yarışı veririz.
  • Abi nedir bu Ersun Yanal şampiyon yaptı zırvaları. Fenerbahçe 18 puanı son dakikalarda şansa bala aldı. Diğer takımların mallılarıda tuzu biberi oldu. Ersun'un milli takımda ne yaptıklarını gördüm. Ersun da bir cacık yok kandırmayın kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Olum bu ne saçma sapan bir konu lan.Olum konu Fatih Terim'e nereden geldi lan ?

Cold'un açtığı konudan ne olur

• RTE bu sefer ciddi ciddi Fenerbahçeyle uğraşıyor...

• yav he he
    sanki ersun şampiyon yaptı fb yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum

yok yaw onlar samimi bir şekilde teselli mesajları yazıyorlar..tamamen samimi bir şekilde.

İNŞALLAH BU KONU KAPANMAZ

at fava bekle hacım.sıkıntı yok.teknik direktörsüz fener bile daha büyük tehdit bizim için.

Komik çocuk seni

• quote:

Orijinalden alıntı: cibilicibilicibili

Sansimiz artti tabi ama sacma sapan sekil olsun diye bos bos laflar etmeyin, zaten bu kadro ile favori bizdik, sadece ihtimalimiz guclendi ama tabi kesin olacagiz biz demek degil ama kadro kimin iyi ise odur favori ki bariz bir sekilde biziz o, futboldan 2 kurus cakan da bunu der zaten.

• GS liyim ama GS Bu sezon şampiyon olmayacak hatta prandelli kovulma derecesine gelecek

Aha buraya yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Komik çocuk seni

sizin kadar olamayız ne kadar zorlasakta
  • Simdi dikkat ettim de resmen falan ne demek yahu? Hasa Allah'in emri mi sampiyon olacagiz, tekrar diyim en iyi kadronun senelerdir oldugu gibi bizde olduguna inaniyorum ama nolcagi belli olmaz, bi 3 5 hafta gecsin ondan sonra degerlendiririz, real madrid olmadikca kimsenin daha lig baslamadan boyle bir sey soylemeye hakki yoktur. Kac yasinda arkadas bu insanlar ki bu kadar gorgusuzce ongulerde bulunabiliyorlar, olacak is degil.

Ha bi de her turlu ekmek icin ekmellettin reyiz
  • He he kesin şampiyonuz.

Bazı konularda haklısın ama merak ediyorum günde ortalama kaç konu açıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hele once saglam bi forvet alak ta....

• bu sene iki takımın da 4. yıldızı takmasını istemeyecektir bazı çevreler. çünkü bu 4. yıldız muhabbeti maçları sattıran konulardan birisi. bu nedenle bu senenin favorisi bence bjk olacaktır. hatta emin olun ellerinden gelse üç takım da 4. yıldız için mücadele edecek noktaya gelinceye kadar bjkyi desteklerler.
  • Gaza geldiim laaaaaan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey 4.yıldız lafıyla başladı,prandelli kehanetle ilgili bir tüyo vermiş olabilir,hemen önlem alınmalı,

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.