Şimdi Ara

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş i hep hafife aliyosunuz yapmayin! Gecen yildan cok daha iyi bi kadromuz var ve dahada guclenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada TS-BJK iyi umutlandı he. Bence TS şuan kadroyu güçlendirme hızıyla bi iki sağlam oyuncu daha alırsa şampiyonluk adayı olabilir yani BJK'den bile fazla ihtimali bile olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM

/>

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM

Valla terim hakkında istediğini yazıp çizebilirsin. Ben terimci değilim kardeş. Hayırlısı.
    ama emin ol aykut>ersun

• quote:

Orijinalden alıntı: clarke06

Beşiktaş i hep hafife aliyosunuz yapmayin! Gecen yildan cok daha iyi bi kadromuz var ve dahada guclenecek.

Aslinda haklisin ama ben trabzonu kagit ustunde daha da onde goruyorum ama sahsi gorusum bilic'in etkisini kucumsuyruz, gecen tum sene de kucumsedik, bu sene farkli olama sansiniz var ama bi 3 5 hafta beklemekten yanayim ben. Bu arada pektemek- demba ba oynasaniz 4-4-2 ile daha iyi olmaz mi sence?
  • Söylediklerin sadece bir varsayım, senin arzun.

En büyük rakibimizin iç karışıklığını yada olumsuzluklarını avantaja çevirerek 4. yıldızı takmak istemem şahsen. Kafa kafaya mücadele verip kazanmaktır güzel olan.

Konuşmak için çok ama çok erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibilicibilicibili

quote:

Orijinalden alıntı: clarke06

Beşiktaş i hep hafife aliyosunuz yapmayin! Gecen yildan cok daha iyi bi kadromuz var ve dahada guclenecek.

Aslinda haklisin ama ben trabzonu kagit ustunde daha da onde goruyorum ama sahsi gorusum bilic'in etkisini kucumsuyruz, gecen tum sene de kucumsedik, bu sene farkli olama sansiniz var ama bi 3 5 hafta beklemekten yanayim ben. Bu arada pektemek- demba ba oynasaniz 4-4-2 ile daha iyi olmaz mi sence?

10 numara aradigimiza göre 4-4-2 ilk tercihi olmicak Bilic in

• ben de ersuncu değilim işte benimde umrumda değil hatta sevindim bile
  • quote:

ben de ersuncu değilim işte benimde umrumda değil hatta sevindim bile

Ne güzel işte kurtuldunuz sizde bizim gibi bi vebadan.

• clarke06 kullanıcısına yanıt
    Bu sene hazırlık maçlarından ve ön eleme maçlarından izlediğim kadarı ile en güzel top ü Bjk oynuyor . Eğer istikrarını korursa bu sene çok rahat şampiyon olurlar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Doğru zaten gs küme düşmüştü demiGeçen sezonki rezil oynayış ve mancini nin kadro vs fantezileriyle 2. olundu ve gruptan çıkıldı.Favori fenermis peh...

Kendini kandırmak bedava..

evet geçen sene yaşadıklarımız hepimizin ortak gördüğü bir rüyaydı.
    her şey çok kötü, kulüp tepe taklak batıyoruz. pesimist olunca havalı, realist gözüküyorsun nasıl olsa salla gitsin.
  • Ersun YALAN'ın fenerbahçeden ayrılmasının fenerbahçe'ye olan etkisi sakal traşı kadardır.. Bizdeki Terimin gidişi ile karıştırmayın..
  • Görende bu ülke de sadece 2 takim var sanar
    Bjk bu sene çok iddialı Ts çabası bizde iddialı yiz Fb de yani kimse şimdiden kendini sampiykn filan ilan etmesin
    Favori Bjk oldu bence bu durumda

• Besiktasi rakip olarak gormemek , kusura bakmayin ama sacmaliktir. Besiktas,fener ve bizim disimizda bu sene bence trabzonda tehlikeli bi takim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz olamazsak Trabzon olsun çok fena gidiyorlar bu sene.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe o kadroyla hocasız da şampiyon olur
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Daha Demba ba gerçek Beşiktaş'lı olmadı bu ne acele
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum

• Fenerbahce'ye yaramayacağı kesin ama bu sene Beşiktaş-Trabzon-Galatasaray-Fenerbahce şampiyonluk yarışı içinde olur. Baya zorlu zevkli bir sezon olacak :)
  • Besiktas iyimis diyolar Allah askina sag bek yoku 10 numara yok sol bek alternatifi yok butun sezon gitmez gsde hep alternatifli forvet haric ama bjk cezali sakat filan olsa oynayacak adam yok onu gectim butun sezon istikrarli gitmek zor daha feyenordla oynamis zayif takimla neyi iyi oynuyor ki ist.da 25 dk sahasindan cikmadi be ikram etti adamlar daha hic bir sey belli degil en buyuk aday gs bence
    Not:gsliyim tabi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.