Şimdi Ara

Şampiyonluk Şansımız Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kalırsa şampiyonluk imkansız değil.Şuan maç eksiğiyle 11 puan var aramızda.Önümüzdeki Antep ve Kasımpaşa maçlarını kazanırsak takım inanılmaz bir hava yakalar.Ben güveniyorum oyunculara ve Bilic'e.Bu sene en azından ilk 2'de bitireceğiz ligi.

• Insallah Kasimpasa macinda farkli bir skorla kazanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bir gerçek; önümüzde puan avantajı olan bir Fenarbahçe ve kadro avantajı olan bir Galatasaray var. Ancak ilk 4 hafta oynadığımız oyun da ortada. Tekrar o havayı yakalayabilirsek, dediğiniz gibi en azından 2. sırayı alabiliriz. Ama hem teknik ekibin hem de oyuncuların çok özverili olması gerekli. Maalesef henüz oyuncularda bu özveriyi pek göremedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs maçı da dahil önümüzdeki maçları kayıpsız atlatırsak ve herhangi bir oyuna denk gelmezsek şansımız daha da artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Gs maçı da dahil önümüzdeki maçları kayıpsız atlatırsak ve herhangi bir oyuna denk gelmezsek şansımız daha da artar.

GS maçından beraberlik bile yeterlidir bence.Ki bizim takım zor deplasmanları iyi oynuyor.Fb ve Bursa deplasmanları ortada.
  • KAsımpaşa maçını geçtim, Galatasaray maçından alınacak bir 3 puan herşeyi değiştirir. Çok çok düşük bir şans; ama %33 ihtimali var şu anda :D
  • arkadaslar kusra bakmayinda bu sene cok zor, fener gs puan kaybedicektir tamamda bizde oyle bi hale geliyoruz ki bazen 4 macta 1 galibiyetimiz oluyo. besiktasin kadrosu fener ve gs kadrosunu gecip sampiyon olabilirse korkunc bi basari olur bu sene.

2. ligi kaptirmayip sampiyonlar ligine gidersek harika olur.

size soyliym, antebi kasimpasayi yenicez diye geciyo icimden sonra belki bursayida, ama gs yi deplasmanda biraz zor yeneriz malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arena daki maç belirler ne oynayacağımızı

• Ben fenerin arkasında 2.liği de razıyım.Direk şl gruplarına kalıyoruz o şekilde.Bence buda büyük başarıdır.Seneye çok iyi olur şl'de oynamak.
  • Şampiyonluktan ziyade şu 1 ay içerisinde prestij maçlarımız var.

Kasımpaşa maçını mutlaka kazanmalı ve ettikleri lafları yedirmek zorundayız.

Antep maçı da kritik. Sergen bize karşı kazanırsa camiadaki gereksiz insanlar Biliç'in itibarını zedelemek için bu fırsatı kullanır. Maalesef bazı kongre üyelerinin gözünde Sergen Beşiktaş'ın gelecekteki hocası. Onun lobisini şimdiden yapıyorlar

Bursa çıkış aramak istiyor, 6 tane yedikten sonra bize karşı bileneceklerdir. Tıpkı Real'den 6 gol yiyen Galatasaray'ın bizimle yapılacak maçı çıkış maçı olarak görmesi gibi.

GS maçı zaten çok kritik. Arena'dan galibiyetle ayrılmak Biliç'e inanılmaz bir prestij sağlar.

Şu 4 maçta en az 3 galibiyet almak lazım. Yoksa "Dany neden geldi", "Sergen'in Biliç'ten ne eksiği var", "Aybaba bile daha iyiydi" gibi gereksiz laflarla ortalık karışır.

• BJK nin fb veya gs nin kaybettiği haftalarda kazanması lazım ama ne yazıkki ikisinin de yenildiği haftalarda bjk de maç kaybediyor çoğunlukla böyle şansları tepiyoruz bjk ne yapıp edip bi galibiyet serisi yakalaması lazım ilk 4 haftadaki gibi işte o zaman takım havaya girer ve bi tempo tutturur,inşallah şansımız açık olur
  • Antep ve Kasımpaşa maçlarını kayıpsız geçersek şampiyonluk şansımız Gs'den daha fazla. Yeterki sakatlık vs. olmasın.
  • 3.lük en azından bu sene için kötü bir sonuç değil. Sonuçta CL ön elemesi oynarsınız. Kurallardan tam emin değilim ama EL gruplarına direk katılma şansınız da olur böylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs deplasmanı zor ben galibiyet beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyha

Sizin için 3.lük bilr iyidir clye gidersiniz

3. cl ye gidemez. elenir
  • Çok enteresan birşekilde şampiyon olacağımızı düşünüyorum Gs'nin 2005'di sanırım(Eric Gerets ile) ordaki şampiyonluğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

3.lük en azından bu sene için kötü bir sonuç değil. Sonuçta CL ön elemesi oynarsınız. Kurallardan tam emin değilim ama EL gruplarına direk katılma şansınız da olur böylece.

İlk elemeyi geçip play off ta elenirsek direk gruplara düşüyoruz

• Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak var ancak kapasitemiz ve yakaladığımız bir hava yok.

Bilice güvenemiyorum, sempatik ve karizmatik ancak Tayfur Havutçudan farkı yok. Takım hala maç çeviremiyor, ikinci yarı oyundan düşüyor seri yakalayamıyor istikrar yok.

Clye gidince ne olacak? Madrid deplasmanında Serdar Kurtuluş, Necip, Ersan sonradan Holosko Mustafa Pektemek giriyor. Aman diyim.
  • Önemli olan GS'yi geçmek. Bu nedenle derbi maçı kritik. 5-6 maçlık seri yakalarsa BJK, GS'yi geçip şampiyonluk için mücadele eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bir seri yakalayıp sürekli maç kazanmamız gerek.
    Yeter ki biz max. derecede maç kazanalım o zaman şampiyon oluruz, ben umutluyum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.