Şimdi Ara

Şampiyonluk Şansımız Var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak var ancak kapasitemiz ve yakaladığımız bir hava yok.

Bilice güvenemiyorum, sempatik ve karizmatik ancak Tayfur Havutçudan farkı yok. Takım hala maç çeviremiyor, ikinci yarı oyundan düşüyor seri yakalayamıyor istikrar yok.

Clye gidince ne olacak? Madrid deplasmanında Serdar Kurtuluş, Necip, Ersan sonradan Holosko Mustafa Pektemek giriyor. Aman diyim.

Son kısma katılmıyorum.Elbet Bilic'in hataları var ama gelecek sene olası bir şl gruplarında çk iyi bir bütçe gelecek.Doğal olarak yeni transferler yapılacak.Yani holosko ile oynamayacağız emin ol.

• Kotu oldugumuz maclarda hajem hatalariyla 9 puan toplasak. Sampiyonluk olabilir. Ronaldinho ve lescot alinsa sansimiz daha cok artardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar en büyük aday ki bu %70 Fenerbahçe %15 Biz %15 Galatasaray bana göre.7 ve biz K.paşayı yenersek bizle 8 kalacak aradaki puan farkı zor ama neden olmasın
  • Bize kimse kotu oynarken 3 puan hediye etmiyor ama onumuzdeki 4 maci kazanalim %80 sampiyon oluruz. Fakat goreceksiniz bu maclarda sonuca etki eden hakem hatalari olacak.
  • Şimdi Kasımpaşayı yenersek puan farkı 8 e mi düşüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Şimdi Kasımpaşayı yenersek puan farkı 8 e mi düşüyor ?

Evet.Maç eksiğiyle 11 şuan.
  • Nedense ligi 3. bitireceğiz gibi geliyor bana. İnşallah 2. bitiririz ligi
  • Matematiksel olarak şans devam edebilir ama bence bizim bile şansımız düşük. 7 puan az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Yenersek 8 puan. Gs Feneri yener 5 bizde yeneriz Feneri 2
  • Ah ulan Gençlerbirliği maçını kazansaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath.

quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Yenersek 8 puan. Gs Feneri yener 5 bizde yeneriz Feneri 2

Hop sırada biz varız O değil, Fener'i yenseniz ne güzel olur

• Bu takım Uefa'ya kalırsa büyük başarı.
    Kadro kalitesi olarak anadolu takımlarından farkımız yok.
    Tarafsız olarak cevap verin, şu takımı komple satılığa çıkarsak. Almeida'yı saymıyorum. Kaç tanesine büyüklerden teklif gelir?
    Ben maçları Beşiktaş'lı olduğum, takımıma olan sevgim bağlılığım için izliyorum. Ama şampiyonluk düşünen hayal kurar.
  • Bu nedir arkadaş?
    Millet bir erciyes galibiyetiyle şampiyonluktan bahseder olmuş.Oynadığımız futbol malesef ortada.Ligin en kötü ekibine 3-0'dan maç verecek kadar konsantrasyon eksiğimiz var.

Ayrıca takımda şampiyonluk potansiyeli yok kusura bakmayın.Bursaspor-Eskişehir ayarında bir kadro kalitemiz var armanın ağırlığından 3.'yüz yoksa yerimiz de kötü olurdu.

Şampiyonluğu ve 2.'liği geçin,3.olmak bu sene için başarıdır.Antep,Bursa,Gs maçlarından 9 puan alırsak bir avantajımız olabilir 2.'lik için ama Gs'nin her türlü en kötü 2. olacağını düşünüyorum.

• Valla gerçekçi olmak gerekirse bana göre şampiyonluk hayal. 2. olabilirsek bu sezon, direk şampiyonlar ligine gideceğimiz için süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla gerçekçi olmak gerekirse bana göre şampiyonluk hayal. 2. olabilirsek bu sezon, direk şampiyonlar ligine gideceğimiz için süper olur.

Fener'in arkasında 2.olalım ben çok sevinirim.Dediğin gibi direk gruplara kalırız.Süper ollurdu.
  • Bu hafta Fener Sivasta puan bırakırsa biz Es Es i yenersek bizi yenmeniz çok zor olur. Ama futbol bu her şey olabilir.

Ama siz genede bizim maçı bırakın Fener maçını kesin kazanın bizde yenersek Feneri 2. bitirirsiniz mis gibi olur
  • antep maçında berabere kalacağız.Bu takım en fazla 3. olur. O da sizin gibilere yeter.
  • Fenerbahçe %60
    Galatasaray %25
    Beşiktaş %15

İhtimaller bunlar bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Bu takım Uefa'ya kalırsa büyük başarı.
    Kadro kalitesi olarak anadolu takımlarından farkımız yok.
    Tarafsız olarak cevap verin, şu takımı komple satılığa çıkarsak. Almeida'yı saymıyorum. Kaç tanesine büyüklerden teklif gelir?
    Ben maçları Beşiktaş'lı olduğum, takımıma olan sevgim bağlılığım için izliyorum. Ama şampiyonluk düşünen hayal kurar.

Oğuzhan, Fernandes, Olcay, Tolga, Kerim, Pektemek, Cenk Tosun, Cenk Gönen, Ersan, İsmail
  • DeTaXs kullanıcısına yanıt
    Hadi Oğuzhan'ı da saymıyorum gerisi hikaye.
    İbrahim Üzülmez, Tello, Cisse, Bobo'luk takım daha kaliteliydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.