Şimdi Ara

Şampiyonluk Şansımız Var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Hadi Oğuzhan'ı da saymıyorum gerisi hikaye.
    İbrahim Üzülmez, Tello, Cisse, Bobo'luk takım daha kaliteliydi.

Rip by Evo?
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam :)
  • quote:

Hadi Oğuzhan'ı da saymıyorum gerisi hikaye.
    İbrahim Üzülmez, Tello, Cisse, Bobo'luk takım daha kaliteliydi.

Sen hangi türküyü söylüyorsun dostum? Ben sana hikayeyi anlatayım bak. Bazılarını açıklamakla uğraşamayacağım kusura bakma.

Olcay: 1.5 sezondur en istikrarlı ve en iyi istatistiğe sahip yerli kanat oyuncu.
    Kerim: 20 yaşında PL tecrübesi olan, milli takım görmüş yerli kanat oyuncusu. Kerim'in bir kaç sene içerisinde 3 büyük takımdan birine gideceği gün gibi ortadaydı zaten.
    Pektemek: Türkiye'de kanayan yara olan forvet bölgesi için hala gelecek vaadeden yerli bir oyuncu. Bana göre Cenk Tosun'dan sonra ikinci tercih olduğu için Cenk'in açıklamasını yapmıyorum.
    Cenk Gönen: Örnek vererek anlatayım. Fenerbahçe'de Volkan ayrıldıktan sonra Mert Günok'un yedeği lazım. Ondan önce Galatasaray'ın kaleci ihtiyacı malum zaten.
    Ersan: Milli stoper. FB'de Egemen'in yaşı ilerliyor, Galatasaray da Semih Kaya dışında güvenilir yerli stoper yok.
    İsmail: Daha 3-4 ay öncesine kadar Caner müthiş bir form yakalamadan önce Türkiye'nin en çok potansiyele sahip sol beki olarak gösteriliyordu. Yine belli bir forma gelip kıymete binecektir.

Bu saydığım oyuncular her türlü iş görecek oyuncular. Daha Ömer gibi Muhammed gibi önü açık oyuncular da var. Senin bunları küçük düşürmeye çalışman marifet değil. Türkiye'deki futbol ortamına dair bilgisizliğinin bir göstergesi sadece. Oğuzhan'ı da bağışladığın için çok sağol ya. Ne kadar meraklıyız kendimizi küçük görmeye arkadaş.

• DeTaXs kullanıcısına yanıt
    Hangi türlüyü söylüyorsun gibi laflar olmuyor yalnız. Hoş değil. Sakin sakin tartışabiliriz.
    Ben 29 yıllık Beşiktaşlıyım, derdimiz bu takımın tabi ki iyi yerlere gelmesi. Üslup bozmaya gerek yok. Kimseyi küçük düşürmek gibi bir gayem de yok.
    İstikrar başka, yetenek başka.
    Bahsettiğin oyuncuları ilerleyen senelerde, anadolunun bir çok kulübünde görebilirsin. Kimi kaybolup gidecek.
    Geçmiş senelerde bile hiç bir zaman iyi bir kadromuz olmadı. Schuster ve Lucescu zamanı hariç. O vakitleri saymıyorum.
    Her dönem gelenler, gidenleri, eskileri aratıyor.
    Muhammed başta olmak üzere saydığın futbolcular çok değil 3-4 sene sonra hangi konumlarda olacak göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath.

quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Şimdi Kasımpaşayı yenersek puan farkı 8 e mi düşüyor ?

Evet.Maç eksiğiyle 11 şuan.

Yenersek 8 puan. Gs Feneri yener 5 bizde yeneriz Feneri 2

Hop sırada biz varız O değil, Fener'i yenseniz ne güzel olur

Fenerde bişi yok aga Ersun Yanal'ın takımları hep düşüşe geçmiştir bu senede aynısı olur.

• quote:

Hangi türlüyü söylüyorsun gibi laflar olmuyor yalnız. Hoş değil. Sakin sakin tartışabiliriz.
    Ben 29 yıllık Beşiktaşlıyım, derdimiz bu takımın tabi ki iyi yerlere gelmesi. Üslup bozmaya gerek yok. Kimseyi küçük düşürmek gibi bir gayem de yok.
    Bahsettiğin oyuncuları ilerleyen senelerde, anadolunun bir çok kulübünde görebilirsin. Kimi kaybolup gidecek.
    Geçmiş senelerde bile hiç bir zaman iyi bir kadromuz olmadı. Schuster ve Lucescu zamanı hariç. O vakitleri saymıyorum.
    Muhammed başta olmak üzere saydığın futbolcular çok değil 3-4 sene sonra hangi konumlarda olacak göreceğiz.

Schusterli kadronun nesi iyiydi onu anlamadım. Ekremin, Erhan Güvenin, Tabatanın, Hakan Arıkanın, Nihat'ın, Nobre'nin banko oynadığı bir kadro. Tekrar hatırladıkça bile insan ürperiyor.

Beşiktaş'ın şu anki kadrosu Anadolu takımı seviyesinde demek bence futbol konusunda cahil olmaktır kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Benim de kötü bir niyetim yok küçük düşürmeye çalışmıyorum kimseyi kesinlikle. Diyorum ki bu oyuncuları şimdiden küçük görmek yerine nereye varacaklarını birlikte görelim. Şu an baktığımızda hepsi pek çok şey için potansiyeli olan oyuncular. Sizin mesajlarınız rakip takım taraftarını mutlu etmekten başka bir şey yapmıyor.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes'i kastettim ben. Başarılı oldular mı, hayır.
    Ama futbolcu kalitesi olarak gelmiş geçmiş en iyi oyunculardı.

Ekrem, Erhan Güven, Hakan Arıkan'a gelince, Metin Ali Feyyaz dönemi ve 100. yıldaki Sergen'li, İlhan'lı, Tümer'li kadro hariç yıllar yılı yerli kalitesi iyi değil ki Beşiktaş'ın.

Futbol cahilliği konusuna gelince, ağzı olan konuşuyor dediğin gibi.

Gönül ister siz haklı çıksanız, bütün maçları derbileri alsak iyi futbol oynasak bu kadro ile.
  • DeTaXs kullanıcısına yanıt
    Hocam bırak sen rakip takımları. İşimiz olmaz onlar ile. Bizim varımız yoğumuz Beşiktaş!

Ama bu futbolcular içime sinmiyor. Sahaya çıktığımız vakit, yakarız, yıkarız, perişan ederiz diyemiyoruz.

Kerim, Cenk, Mustafa, Muhammed, İsmail, Ersan, Oğuzhan kupada elendiğimiz Buca maçında sahadalardı.

Ee peki sana soruyorum hocam. Nerede içlerindeki yetenek potansiyel? Niye içlerinden bir tanesi çıkıp dağıtmadı rakip takımı. Elendik. Ciddi manada yanıt bekliyorum.
  • quote:

Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes'i kastettim ben. Başarılı oldular mı, hayır.
    Ama futbolcu kalitesi olarak gelmiş geçmiş en iyi oyunculardı.

Ekrem, Erhan Güven, Hakan Arıkan'a gelince, Metin Ali Feyyaz dönemi ve 100. yıldaki Sergen'li, İlhan'lı, Tümer'li kadro hariç yıllar yılı yerli kalitesi iyi değil ki Beşiktaş'ın.

Futbol cahilliği konusuna gelince, ağzı olan konuşuyor dediğin gibi.

Gönül ister siz haklı çıksanız, bütün maçları derbileri alsak iyi futbol oynasak bu kadro ile.

Saydığın kadro futbol kalitesi olarak değil sadece kağıt üzerinde iyi bir kadroydu.

Mesele haklı çıkmak meselesi değil. Sen bir tespit yapmışsın. Anadolu takımından farkımız yok diye.

Tolga Atiba Almeida Fernandes Oğuzhan Sivok Töre Olcay Jones

Şu oyuncuların hangisi Anadolu takımı seviyesinde Allah aşkına. Anadolu takımları bunları rüyasında göremez. Beşiktaşlı olmayan biri dese anlarım da Beşiktaşlı olan bir kişinin Anadolu takımıyız diye bu oyuncular elimizdeyken komplekse girmesi çok saçma geliyor bana.

Evet maddi sebeplerden kadro kalitemiz rakiplerimizin gerisinde ama uçurumlar yok. Fakat Anadolu takımları ile aramızda hala uçurumlar var.

• quote:

Buyur hocam :)

Forzada efsaneydin bir dönem.

Samsun maçı beş kırmızı kartlı maç varmı tamamı?
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
    O kara maç maalesef yok arşivimde.
    Ntv'nin vermiş olduğu Yasin Sülün'ün anlattığı bir belgesel mevcut. O da zaten nette bir çok yerde var.
    Almeida'ya kesinlikle bir şey demiyorum.
    Devre arası transferlerini de dahil etmiyorum.
    O yok mağlubuz. En kötü beraberlik. Takımın her şeyi.

Lakin kesinlikle iyi niyetli bir şekilde soruyorum. Nerede o uçurumlar?

Şampiyonluk Şansımız Var.
  • quote:

Öncekikle sen neyi savunduğunu bilmiyorsun. yukarıda kadro kalitesi üzerinden konuya girdin, Anadolu takımından farkımız yok dedin. Şimdi de puan durumunu koyuyorsun.

Kadrosu iyi olan her zaman galip gelir diye bir kural yok. Bu takım 3 ay seyircisiz oynadı, hocası 4 maç küfür etmediği halde ceza aldı, sahada oyuncusu dayak yedi, her hafta sakatlıklarla uğraştı, doğru dürüst tam kadro ile bile çıkamadı. Bunları görmezden gelip de puan tablosu üzerinden birşey ispatlamak çok gereksiz

İlla puan tablosuna bakacaksan ilk 4 haftanın sonundakine bak, bu takımın potansiyelini en iyi yansıtan tablo o.

Bu takım iyi kadro dediğin Quaresmalı dönemde Gaziantep'in bile gerisinde ligi beşinci bitirdiği zamanki tabloya da bak, kendinle çelişiyorsun.

• quote:

Her zaman tabloya yansımıyor uçurumlar hocam neden bu kadar düz bakıyorsunuz. Aynı tabloda GS de maç fazlasıyla üç puan önümüzde dikkat ederseniz. Ki onların nerdeyse bizle bile uçurumu var gelir olarak. Buca maçı neyin göstergesi olabilir ki? Bu takımın as kadrosu da yarın öbür gün anadolu takımlarına yenilecek. Daha iyi kadrolar kuracağız onlar da anadolu takımlarına yenilecek. Buca maçını taşıyamayan oyuncular yarın öbür gün derbi maçını taşır, avrupada maç taşır. Buradaki taraftar potansiyeli olan oyuncuların küçük görülmesini istemiyor haklı olarak.

• quote:

Bir ustteki takimi neden almadiniz madem orda ucurum vardi?

Besiktas'in kadro kalitesi hic bir zaman rakiplerinden cok daha kotu olmamistir. Tum takimlarin zaman zaman yasadigi dalgalanmayi yasamistir sadece bunun sebebi de bizim bu ulkede hic bir zaman maclarimizin adil yonetilmemis olmasidir.

Size cok ilginc bir istatistik, Besiktas'in bu sezonun basina kadar kac sezondur ligde 3 mactan fazla ust uste galibiyeti yok biliyor musunuz?

3'lu her serinin sonuna bakin o macta sonuca etki eden bir hakem hatasi gorursunuz.

Savunduğum şey gayet belli. Şampiyonluk hayal. Bu takım ile UEFA başarıdır. Kadrosu da zengin değildir.

Puan tablosu olayına gelince geçtiğimiz senelerde Manisa lider bitirdiği ilk yarıyı küme düşmemeyi başarı görerek sonuçladı. Her sene bir takım (bu anadolu takımıda olabilir) 3'te 3, 4'te 4 yapıyor. Bir incele derim. Yılmaz Vural'dan sonra Elazığspor kaç galibiyet aldı arka arkaya? Sonuç ne oldu küme düşmedi.

Galatasaray maçına gelince, galip gelebilirdin. Kadrodaki yeteneksiz arkadaşlar sayesinde 10 dakikada mağlup duruma düştün.

İyi kadro dediğim Quaresma'lı dönemdeki futbolcu kalitesi şu an takımda yok diyorum. Herhangi bir çelişki söz konusu değil.

Keşke siz haklı çıksanız. Keşke sene sonu şampiyon olsak. Ben de gerçekten futbol cahili olmuş olayım.
  • Aramızda ne kadar pozitif adam var, bu sene bu kadro ve bu oyunla şampiyonluk imkansız. Her sene aynı terane, bu takım Lucescu'dan sonra takım olma kimliği kazanamadı. Futbol takım oyunudur, bizde bu takım oyununu kuracak ve sağlayacak adam yok. Bu sene şampiyonluğu unutun, benim tek istediğim takıma yeni çöplerin dahil olmaması ama maalesef çöp olan kadroya yeni çöp oyuncular ekleniyor. Kurtulma noktasında kendimizi daha da çıkmaza sokuyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne şampiyonluğu ya. Oyuna Holosko'nun, Pektemek'in girdiği bir takım ne şampiyonu olabilir yayla cup düzenlense onu bile alamaz. 2.lik iyidir. Bu yıl 2.olmak önemli bu yıl önemli değil şampiyonluk.
  • Eyvallah hocam.
    Benim düşüncelerime sahip çok sayıda adam var eminim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.