Şimdi Ara

Şampiyon olduk rakiplerin bahaneleri ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En son Sivassporla kapistik Biz yoktur dediler.

Bu seneki bahaneleri alalim

• Doyum. Fenerbahçe de Galatasaray da yıllardır bu yarışın içinde ve doyum, rehavet gibi sorunlar yaşamaları doğal. Arada çıkar Bursa da şampiyon olur, Sivas da şampiyonluğa oynar. Tamam şimdi şampiyonsunuz bunları düşünmeniz yersiz olur ama önümüzdeki beş senede 2 veya 3 kere şampiyon olun sonra tekrar konuşuruz bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyisiyle kötüsüyle şampiyon olmuşsunuz, ne diye polemiklere giriyorsunuz ki? Şampiyonluğun tadını çıkarın.

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Şenol hocaya ayıp olmasın diye BJK şampiyon yaptırıldı diyorum.

Adam nede olsa dünya 3. yaptı Milli Takımı. İlk resmi lig şampiyonluğuna ulaştı Şenol hoca böylelikle. BJK TS den birazcık daha büyük bi kulüp olunca sanırım bu sefer TFF bonbayı patlatayım artık zamanı geldi dedi.

Haa bi de Fikret Orman ın Cumhurbaşkanına yalakalık derecesinde yanaşmasından da bahsedebiliriz: " siz bizim gizli gahramanızsınız" gibi... Gücü arkasına 0 kupalı Fikret Orman. En çok da 0 kupalı Fikret Orman demeyi özleyeceğim sanırım.

Hakem diyecektim de o sizin bahaneniz, farklı bi çalışma olsun istedim, umarım beğenirsiniz

Tiner koklama fazla hücrelerin çürümüş

• Son 4 sene 3 kere hangi bahaneleri kullanmıştınız ?
    Garage Fiesta
    ''To punish and enslave...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Şenol hocaya ayıp olmasın diye BJK şampiyon yaptırıldı diyorum.

Adam nede olsa dünya 3. yaptı Milli Takımı. İlk resmi lig şampiyonluğuna ulaştı Şenol hoca böylelikle. BJK TS den birazcık daha büyük bi kulüp olunca sanırım bu sefer TFF bonbayı patlatayım artık zamanı geldi dedi.

Haa bi de Fikret Orman ın Cumhurbaşkanına yalakalık derecesinde yanaşmasından da bahsedebiliriz: " siz bizim gizli gahramanızsınız" gibi... Gücü arkasına 0 kupalı Fikret Orman. En çok da 0 kupalı Fikret Orman demeyi özleyeceğim sanırım.

Hakem diyecektim de o sizin bahaneniz, farklı bi çalışma olsun istedim, umarım beğenirsiniz

Tiner koklama fazla hücrelerin çürümüş

BJK li birinin tiner şakası yapması çok komik değil mi yaa?

Biz kupa kaldırmaya alışkın bi takım olduğumuz için bahane üretmekte de haliylen sizin gibi usta değiliz, idare ediverin

• Bahanem yok açıkçası. Td'yi bahaneden saymiyorum tabi Diego da dahil buna

• Normalde şu konuya biz kendi şampiyonluğumuzu kutlayalım, bize ne diğer takımların iç işlerinden,gerek yok böyle konulara,futbol bu zevk için izliyoruz diyecektim ki senin yorumunu gördükten sonra müstahak size.Beter olun.

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Doyum. Fenerbahçe de Galatasaray da yıllardır bu yarışın içinde ve doyum, rehavet gibi sorunlar yaşamaları doğal. Arada çıkar Bursa da şampiyon olur, Sivas da şampiyonluğa oynar. Tamam şimdi şampiyonsunuz bunları düşünmeniz yersiz olur ama önümüzdeki beş senede 2 veya 3 kere şampiyon olun sonra tekrar konuşuruz bunları.

Yesinler.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Normalde şu konuya biz kendi şampiyonluğumuzu kutlayalım, bize ne diğer takımların iç işlerinden,gerek yok böyle konulara,futbol bu zevk için izliyoruz diyecektim ki senin yorumunu gördükten sonra müstahak size.Beter olun.

Geçen sene saray takımı dediniz, Melo neden kart görmüyor dediniz, kaleci elini çekti dediniz, Veysel Kasımpaşa yı sattı dediniz, dediniz de dediniz şimdi neden zorunuza gitti?

Her taraftarın içinde böylesi var.Avrupa kupalarında siz ve Fenerbahçe mücadele ederken ben Türk takımı, rekabet olsa da kardeşlik esastır diye hep tebrik ettim.Maçları izledim.Yenilince bende üzüldüm.Çünkü niye biliyor musun ? Ben zevk için izliyorum ve farklı takımlardan arkadaşlarım bu forumdakilerin çoğusu gibi değil.

Burada Beşiktaş elenince bir sürü sevinen adam oldu.Banane Türk takımı ise diyen oldu.Ama ben kimseyi tahrik etmedim çünkü ben de üzüldüm.

Bu konuyu da saçma bulduğumu da belirtmek isterim.

• Heee aynen bilader o kadar golü penaltılardan attık o kadar asisti Cüneyt Çakır Bülent Yıldırım ve diğer hakemler yaptı hatta o kadar pasıda ebabil kuşları yaptı bilader . Düşün artık Şenol Güneş Milli takımı 3. yaptı 1. yapsa vay halinize
  • Kendinizi bizle karıştırmayın,Beşiktaş hakkıyla şampiyon olmuştur,tebrik ederiz.Her kaçan şampiyonluktan sonra suçu başkalarına atmak,birilerine iftira atmak Galatasaray'ın yapacağı bir şey değildir.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.