Bildirim
Sıralamalar böyle gelirse bittik biz gençler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neti küçümsemiyorum fena net değil ama sıralamanın çok da abartı olduğunu düşünmüyorum normal bi sıralama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bundan daha kötüsü gelecek emin ol
Bu netler iyi degil ki zaten?
2014e göre ygs1 32k ygs2 31k ygs5 26k
Dilerim böyle olmaz...
adamın puanı ygs1 de 390 benimki gelecek 420. 30 puan sizce kaç bin öne atar tahminen
Arkadaslar bende bu sene buna yakin yaptim hatta ayni sayilir ama fen yok. Ygs 5 te ilk 50 bin gelir mi? Çok korkuyorum ve tedirginim. 3.senem bu
Gelir gibi hocam sanki pek bilemedim inşallah gelir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Puanlama her yil deisiyor simdi herhangi sitenin puanlamasina gir ayni netler 400 puan felan gosterir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reflexy -- 24 Mart 2016; 2:07:07 >
Forumu baz alırsak buna bile şükredecez gibi
28.75tr
32.75mat
22 sosyal
25 fen
Ygs5 kac bin gelir
quote:
Orijinalden alıntı: reus97
adamın puanı ygs1 de 390 benimki gelecek 420. 30 puan sizce kaç bin öne atar tahminen
Çok atar. en büyük yığılmaların olacağı yerlerden birisi o bölge._____________________________ -
Yanlız bu netlerle bunun gelmesinin nedeni 2011 deki şifreli kitapçık cemaat okullarına aktarıldı şifreler 10.000 fazla kişi kopya çekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ adsasd -
quote:
Orijinalden alıntı: Forever97
Yanlız bu netlerle bunun gelmesinin nedeni 2011 deki şifreli kitapçık cemaat okullarına aktarıldı şifreler 10.000 fazla kişi kopya çekti
Şifreli kitapçıkları cemaate aktarıldı. 10 000 kişi kopya çekti.
Sadece kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın arkadaşlar.Sıralamaların bu sebebi daha bilgiye dayalı net soruların sorulmasıdır 2010-2011-2012 yıllarında. Zaten Türkiye 1.cilerinin yapmış olduğu 157.5-160 arasındaki netlerden de bu durum anlaşılıyor.
Size dayatılan küçük resme takılıp büyük resmi es geçmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToxoplasmaGondii -- 24 Mart 2016; 7:24:51 >
Arkadaslar sinavin gecen seneki turkceden haric cok bir farki yoktu. Milletin iyi gecti demesinin nedeni bastaki sayi sorularinin bayagi kolay olmasiydi. 10 net yapan adam sinavda 20 net yapinca sinava tabi kolay der. Ha bide forumda 120 130 netcilerde cogunlukta olabilir. Trolleri atarsak 20 25 kisi kalir bu netleri yaptim diyen. Ee bu netlerle ilk 15-20k giriliyor mu giriliyor. 20bin kisinin icinden 25 kisinin forumda olmasi gayet normal bence. Iyi dusunun iyi olsun
RESİM DEMOGOJİSİNE GEREK YOK HERŞEY ORTADA ŞİFRELEME ORTADA ONLARCA UZMAN DOĞRULADI CEMAATİN KİRLİ BİR OYUNU OLDUĞU AŞİKAR KENDİLERİNE ADAM YETİŞDİRDİKLERİ AŞİKAR BOŞ YAPMAYALIM LÜTFEN(akplı degılım ) _____________________________ -
Söylediklerinde haklılık payı olsa bile yere çöp atan adama dönüp çevre kirliliğinin temel sebebi sensin demekten farksız bu söylediğin.
(Artı eski yorumlarına baktım da cevap vermeye değmezmişsin ama neyse)
Kendinizi sacma telkinlerle kandırmayın sosyal haric gecen seneden dha kolaydi -fensiz- gecen sene 70 net yapmıştım bu sene uniye yerlestim sirf denemek icin girdim trde 34 sosta 24 matta 32 net geldi. Ozellikle matematiği, türkçesi gecen seneye kiyasla gayet basit kaçmıştı siralamalarin 30 40 puan puan artacağından eminim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar geçen aras hocayı (dersnette) aradım en fazla 2015 e göre 3 bin kişi filan oynar dedi ki bencede öyle çok oynamaz.
2015 kesinlikle daha zordu. Yani 2015'in Türkçesi var ya hiç kimse daha önce o tip upuzun ve çelişkili sorular çözmemişti biz bocaladık.
Şimdi 2016 daha önce de bir arkadaşın dediği gibi 2015 ve 2014 soru tiplerinin karıştırılmasından oluşmuş. Bence sınav 2014'ten bir tık belki iki tık daha kötü sıralama verecek bize. Yani 2013-2014 arası. Ama gene de 2015-2014 arası bir sıralama gelirse hepimiz için çok daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 24 Mart 2016; 11:02:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- değişken değerlikli metaller kodlama
- kenyalı asiye
- yüzde 30 ingilizce ne demek
- pdf kitap indir yandex
- bilgi sarmal paragraf cevap anahtarı pdf
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt