Şimdi Ara

SAMPİ Vs KENDİ PİDE SALONUMU MU AÇMAK MANTIKLI (ANKETLİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

SAMPİ Vs KENDİ PİDE SALONUMU MU AÇMAK MANTIKLI (ANKETLİ)

(En Son Oy Tarihi: 5.9.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: renji

yakınlarda çiğ köfteci yoksa komagene açılabilir. yada etiler marmaris gibi adı bilinen bir büfe açılabilir. site içerisinde olduğu için gıda işinden başka bir iş tutmayabilir.

Cigkofte isinin artik maalesef cilki cikti bakkal gibi heryerdeler...Ancak marmaris bufe dusunulebilinir, fakat sadece atistirmalik tam yemek olmadigindan kararsizim benim amacim musteriyi tam doyurmak lezzetli bir menu ile. .

doyurabilecek menüler oluşturabilirsin tabi ki bilindik güvenilir bir markadan franchising alman öyle bir sitede senin işlerini kolaylaştırır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

yakınlarda çiğ köfteci yoksa komagene açılabilir. yada etiler marmaris gibi adı bilinen bir büfe açılabilir. site içerisinde olduğu için gıda işinden başka bir iş tutmayabilir.

Cigkofte isinin artik maalesef cilki cikti bakkal gibi heryerdeler...Ancak marmaris bufe dusunulebilinir, fakat sadece atistirmalik tam yemek olmadigindan kararsizim benim amacim musteriyi tam doyurmak lezzetli bir menu ile. .

doyurabilecek menüler oluşturabilirsin tabi ki bilindik güvenilir bir markadan franchising alman öyle bir sitede senin işlerini kolaylaştırır.

Alıntıları Göster
    çok iyi bilindik markalar olunca fiyatlar kabaca 450 bin tlden başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 18 Ağustos 2014; 10:28:18 >

• Bence senin için önemli olan temizlik ve hız hocam. Verdiğim siparişin gelmesi uzun sürüyorsa bir dahakine söylemem ordan. Yada atıyorum yanında gönderdikleri salata sünmüş böyle taze gibi durmuyorsa içim rahat etmez bir dahakine tekrar düşünürüm. Hele bir de pizza, patates kızartması, günlük çorba vs. gibi çeşitlerin de olursa, müşterilerle diyaloğun da iyi olursa, seninle alışveriş yapan bir daha kolay kolay bırakmaz. Samimiyet önemli kısaca. Mesela telefonda yada broşürde şey diyebilirsin, "bir sonraki yemeğiniz için sizi buraya bekleyelim, bir tatlı ikramımız olsun, veya bir kahvemizi için"
    gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk işinin zahmeti daha çok olur ve eleman ihtiyacıda olur.
    En temizi çiğköfte işi, getir sat, pişirme derdide yok. Ortalamanın çok üstünde bir sitede çok tutar bu iş bence.
    Tatlıses veya Adıyaman çiğköfte bayiliği veya çiğköftemis bayiliği alıp parayı vurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Bence senin için önemli olan temizlik ve hız hocam. Verdiğim siparişin gelmesi uzun sürüyorsa bir dahakine söylemem ordan. Yada atıyorum yanında gönderdikleri salata sünmüş böyle taze gibi durmuyorsa içim rahat etmez bir dahakine tekrar düşünürüm. Hele bir de pizza, patates kızartması, günlük çorba vs. gibi çeşitlerin de olursa, müşterilerle diyaloğun da iyi olursa, seninle alışveriş yapan bir daha kolay kolay bırakmaz. Samimiyet önemli kısaca. Mesela telefonda yada broşürde şey diyebilirsin, "bir sonraki yemeğiniz için sizi buraya bekleyelim, bir tatlı ikramımız olsun, veya bir kahvemizi için"
    gibi..

Aynen müşteriye ikram ve güler yüz , hizmette sınır tanımadığını gösterebilmek çok önemli...Bende dediğiniz tarza promosyonlar ve ikramlar mutlaka düşünüyorum,Kendimden biliyorum ilk karşılama ve intiba lezzet nasıl olursa ondan sonrada o şekilde ilerliyor

• çiğköfte artık çok basit geliyor düşünmüyorum açıkçası her yerde bakkaldan çok var çünkü eskisi gibi de satmıyor artık insanlar illalahh ettiler her köşede görmekten resmen
  • Hocam ben KFC den başka yerde tavuk yemiyorum digerlerinin tadı hoşuma gitmiyor ve güvenemiyorum Soooooo Good

Masraf yapıp satış yapamazsan yazık olur iyi düşün

Edit:Eleman lazım olursa gelip çalışabilirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 18 Ağustos 2014; 11:57:16 >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşım çalışmıştı part time olarak ve herhangi bir olumsuz yorumu yoktu. Tek sıkıntı açacağınız çevredeki kfc ve popeyes etkisini kırmak olmalı. Benim yediğim şubenin hamburgeride tavuğu da gayet lezzetli. Kfc indirim yapsa ben yinede oradan alırım. Ayrıca ilk zamanlar promosyon amaçlı çeşitli kampanyalar güzel olacaktır. Misal 10 liralık fişe çekiliş hakkı ve çekilişle 5 kişiye şu menü bedava tarzı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazzzingaaa -- 18 Ağustos 2014; 12:59:22 >
  • Starbucks ac iyi tutar

• popeyes bayiliğine bakiyim dedim sitesinden çok oldum :

Yatırım Şartları:
    Yatırım maliyeti; restoranın yerine, tipine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte 500.000 USD+ KDV ‘den başlamaktadır.

KFC için gereken net değer : $950.000

benim açmayı düşündüğüm yerde KFC yok ancak popeyes servis yapıyor yemeksepetinden maalesef ancak şöyle bir durum var POPEYES min menu tutarı 13.00 tl iken bende 7,90 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 18 Ağustos 2014; 13:14:28 >
    Bence Chıtır chicken fikri gayet iyi ve makul. Diğerleri çok yüksek bedeller istiyor. Min. Paket tutarı önemli ve güzel bir artı olur. Ama popeyes etkisini yıkmanın en önemli yolu ürünlerin taze ve lezzetli olması ve siparişin çok kısa süre içinde müşteriye iletimi. . Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah işleriniz rast gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Bence Chıtır chicken fikri gayet iyi ve makul. Diğerleri çok yüksek bedeller istiyor. Min. Paket tutarı önemli ve güzel bir artı olur. Ama popeyes etkisini yıkmanın en önemli yolu ürünlerin taze ve lezzetli olması ve siparişin çok kısa süre içinde müşteriye iletimi. . Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah işleriniz rast gider.

şu anda popeyes olan yer bir AVM içinde benim açacağım yere yani siteye yaklaşık 3 km mesafede , bu uzaklık ve avm olması onlara bence büyük zaman kaybettirir diye düşünüyorum hemde neredeyse iki katı fiyatını verecekler... mesela popeyesin min gönderi tutarı 7.5 tl olarak gösteriyor ancak en uygun menusu 13 tl den başlıyor nasıl iş anlamadım ... Bedeller , imkanlar ve olanaklar göz önüne alındığında bencede oldukça mantıklı bir işletme olacak kısmetse

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

hocam dükkanı nerde açıcaksın eğer KFC yoksa iyi iş yaparsın popeyes fazla tavsiye edilmiyor çünkü verdiğin paranın kuruşuna kadar değmiyor eğer tavuk olarak sadece popeyes varsa ve o fiyata satarsan bence iyi iş yaparsın yerde önemli tabi mekan olarak nerede açıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

hocam dükkanı nerde açıcaksın eğer KFC yoksa iyi iş yaparsın popeyes fazla tavsiye edilmiyor çünkü verdiğin paranın kuruşuna kadar değmiyor eğer tavuk olarak sadece popeyes varsa ve o fiyata satarsan bence iyi iş yaparsın yerde önemli tabi mekan olarak nerede açıcan

Aynen öyle popeyes fazla tercih edilmiyor bencede , yemek sepetine baktığımda herhangi bir kfc sipariş alternatifi göremedim zaten haritanda inceledim kesinlikle KFC yok..popeyes içinde o kadar para kimse vermez bence o yüzden mantıklı geliyor...Mekan avrupa yakasında yeni yapılan 500 konutluk bir sitede (forumu herkes okduğu için detay ve yer bilgisi veremiyorum maalesef)
  • bugün chıtır chichken franc. sorumlusu ile telefonda görüşme imkanım oldu...Franch ücreti olarak 20 bin $ istiyorlar onun dışında ortalama maaliyet metrekare başına 1000 tl olarak düşünüyorlar.kardan aylık %4 pay aldıklarını ancak zaten bunun tekrar size geri dönüş olduğunu çünkü reklam ve satış teknik arttırma ve arge için kullanılacağını belirtti.Dükkan konsepti olarak birkaç şekil düşündüklerini belirttiler bende diğer işletme markalarından örneklerle anlamaya çalıştım.büfe , restrant ve corner tarzlarda çeşitleri olacaklarını belirttiler .Hatta birde chıtır chicken plus dükkan tarzı olacakmış bunda ise hem servis hem restoran hemde bira hizmeti olacağını belirttiler tabii ki bunun için min 100 metrekare dükkan düşdüklerini belirttiler.....Detaylı olarak uzun bir muhabbet ettik telefonda.18-21 eylül tarihlerinde cnr expoda 100 metrekarelik bir alanda olacaklarını belirttiler hatta adresime davetiye gönderdiler buyrun gelin karşılıklı bütün detayları görüşelim dediler...İlk izlenim olumlu....Sözleşme süresi yok yani belirli bir zaman sonra sona erdirme gibi durumları yok herşey yolunda ve karşılıklı olumlu devam ederse...

• fikiler ve yorumlar tıkandı sanırım kimseden ses çıkmıyor :)
  • Ben olsam Los Pollos Hermanos bayiliği açardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

Ben olsam Los Pollos Hermanos bayiliği açardım.

breaking bad'in mağrur uyuşturucu baronu gus fring'in tavukçu zinciri. :)
  • chıtır chicken dışında diğer alternatifler sizce nasıl olur ;

bayimolurmusun fuarında aşağıdaki firmalar olacak şu şekilde..açılış franc bedelleri ve yatırım maliyetleri yazıyor.Dediğim tarzda 2016 yılında tamamlanacak olan 500 konutluk fiyatlar 500 bin-1.2 tl arasında değişen bir site...Dükkanlar şubat 2015 ayında teslim edilecek avm açık olacak

http://bayimolurmusun.com.tr/sektorler/fast-food/29

chıtır chicken dışında aşağıdakileride düşünüyorum ne dersiniz

-http://bayimolurmusun.com.tr/firmalar/chitir-chicken/1147 CHITIR CHICKEN

-http://bayimolurmusun.com.tr/firmalar/pizza-pizza/114 PİZZA PİZZA İZMİR FİRMASI

-http://bayimolurmusun.com.tr/firmalar/pizza-bulls/960 PİZZA BULLS

-http://bayimolurmusun.com.tr/firmalar/tavuk-dunyasi/635 TAVUK DÜNYASI

-http://bayimolurmusun.com.tr/firmalar/sampi/514 SAMPİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 22 Ağustos 2014; 16:08:43 >

• Los Pollos Hermanos

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.