Şimdi Ara

SAMPİ Vs KENDİ PİDE SALONUMU MU AÇMAK MANTIKLI (ANKETLİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

SAMPİ Vs KENDİ PİDE SALONUMU MU AÇMAK MANTIKLI (ANKETLİ)

(En Son Oy Tarihi: 5.9.2014)
Giriş
  • yemek sepetinde bile yok şubesi o yüzden sadece yukarıdaki işletmelerden birini düşünüyorum
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Hocam o breaking bad göndermesiydi de :D
    Popeyes i dusunur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) düşünmesine düşünürüm ancak seçtiğim firmalar genelde belli limitli franc bedelli işletmeler

popeyes 600 bin tl + kdv civarı istiyor yatırım bedeli olarak maalesef
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Hocam aklima soktun su an yemeye gidiyorum (chitir chickenda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-724617ABF -- 22 Ağustos 2014; 16:28:13 >
  • afiyet olsun...
  • Birde sampi secenekler arasinda sizce sampi is yapar mi aile ve cocuklu bir sitede

• pizza bullsda iyi iş yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

pizza bullsda iyi iş yapabilir

Is yapar ancak yakinlarda cok pizzaci olacak ama chitir chicken veya sampi tarzi baska yok teksin...Pizza biraz genel kaliyor heryerde var cok marka....

• Yukari
  • Bana göre yiyecek sektörü hep sıkıntılıdır fakat Starbucks, Kahve Dünyası yani cafe-bistro tarzı bir yer açsanız daha mantıklı olmaz mı öyle bir konut projesinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Bana göre yiyecek sektörü hep sıkıntılıdır fakat Starbucks, Kahve Dünyası yani cafe-bistro tarzı bir yer açsanız daha mantıklı olmaz mı öyle bir konut projesinde?

500 konutluk bir site icerisinde gelirler genelde yuksek ve calisan oldugundan dolayi cafd tarzi degilde aksamlari geldiklerinde yemek derdinden kurtarmasi daha ilgi cekici olur ve daha iyi tutar gorusundeyim o yuzden cafe tarzi bir isletme dusunmuyorum ...Benim amacim eve hizmet olacak, 500 konuttan herkes disari cikip birseyler yiyip icmeyebiir ama bircogu eve siparis verir bizim turk milletinin en sevdigi seydir ayaga sinirsiz ve hizli servis ustelik ucretsiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Bana göre yiyecek sektörü hep sıkıntılıdır fakat Starbucks, Kahve Dünyası yani cafe-bistro tarzı bir yer açsanız daha mantıklı olmaz mı öyle bir konut projesinde?

500 konutluk bir site icerisinde gelirler genelde yuksek ve calisan oldugundan dolayi cafd tarzi degilde aksamlari geldiklerinde yemek derdinden kurtarmasi daha ilgi cekici olur ve daha iyi tutar gorusundeyim o yuzden cafe tarzi bir isletme dusunmuyorum ...Benim amacim eve hizmet olacak, 500 konuttan herkes disari cikip birseyler yiyip icmeyebiir ama bircogu eve siparis verir bizim turk milletinin en sevdigi seydir ayaga sinirsiz ve hizli servis ustelik ucretsiz...

Tabi siz nasıl isterseniz ben öneri de bulundum sadece.

Aklımda bir fikir daha var; 100mt2 dükkanınızda belirli bir bölümü chicken a ayırsanız bir bölümü de dondurma bölümü yapsanız. Aynı Burgee King gibi daha çok kesime hitap etmiş olursunuz bence. En kötü gece dolaşmaya çıkan biri dondurma alır her şekilde kâr edersiniz.

• fikiler için çok teşekkür ederim ancak zaten 100 metrekare alan gerekiyor bu dediğim dükkanlardan birini restoran olarak açabilmek için....Açıkçası sanki SAMPİ daha mantıklı geliyor bana ...Bakalım franch. müdürü ile bir görüşme yapıcam kısmetse
  • Chıtır da karar kılmıştınız neden vazgeçtiniz ki? Sampi geçmiş yıllarda mimlenmişti sanırım. Ürünlerinde birşeyler çıkmıştı ama çok iyi hatırlamıyorum.

• Bayilik alma olayına niye bu kadar şartlandın ki?Başka bir seçenek düşünmüyorsun.Bende cafe - restoran tarzı bir şey aç diyorum.İlle birilerini taklit etmen şart değil , kendine has bir cafe olabilir , özgün bir şey olabilir.
  • chıtır chickendan tam olarak vazgeçmedim aslında ama site içerisinde ev sahibi olan kitleye yöresel birşeyin daha hakim olabileceğini düşündüm aslında tek yönelmemin sebebi bu...Biliyorsunuz Bazı kesimlere belirli şeyleri yedirmek alıştırmak çok ama zor hatta bazen imkansız oluyor ; özellikle de bu yöresel bölgelerden gelmiş belirli kesimin insanlarına SAMPİ gibi geleneksek bir türk yemeği daha uygun olur diye düşündüm...
  • bayii olmak demek güzel bir isim ise onun güvencesi altına girmek demektirr.Özellikle bizim milletimiz için bir yerin isminin olması o yerin güvenilir olduğunun %100 güvencesidir bunu herkes kendi ağızıyla söylüyor...O yüzden bu da benim maalesef marka olmuş ve onaylanmış kalite standartlarına sahio olduğu bilinin bir işletmeye yönlendirmeye zorluyor çünkü ikinci bir kuruşunum olmayabilir atacak... İhtimalleri yükseltmek için buna yönelmem gerek
  • Güvence diye bir şey yok.Sen battıktan sonra zarar ettikten sonra o gavur şirketler senin zararını ödeyecek mi.Özenti bir toplumuz yabancı isimli fast food dükkanlarını severiz.Ama herkesin görüşü fikri bir olacak diye bir kaide de yok.Ben burger-chickin mıkın fast-food yemeklerini sevmem.Bu tür dükkanlara gitmiyorum , Türk işi dükkanları tercih ediyorum.Sen istedikten sonra kaliteli bir cafe-restoran açabilirsin.
  • Anlatamadım sanırım güvenden kastım , Türk insanlarının markalara olan güveninden söz ediyorum.Doğal olarak bu güven işletme sahibine de yansıyor çünkü bu işletme üzerinde daha rahat para kazanabildiğini biliyor.Herkesin görüşü tabii ki farklı ancak ne yazık ki dışarıda bir tur attığınızda hangi tür dükkanların ve kime ait dükkanların daha dolu ve para bastıklarını görebilirsiniz.Bu iyi birşey mi hayır ancak herkes o tarz yerleri tercih ediyor.Bu yüzden güvenilir bir firma denenmiş ve tuttuğu için her zzaman %50 önde olarak başlanıyor...Çok makale yazı okudum maalesef bu işin gerçeği bu...Bende en azından yine de bir türk markası olsun diye SAMPİ düşündüm ayrıca chıtır chickenda %100 türk sermayeli bir firmadır araştırırken bunlara da dikkat ettim
  • Chıtırchicken' ın daha web sitesi düzgün çalışmıyor. İlk defa bu markayı duyan biri olarak henüz amatör olduklarını hissettim birden. Sbarronun da bayilik fiyatları çok yukarıda mı ? Sbarro diğer pizzacılara göre iyi alternatif. Mezeleri olsun salataları olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.