Şimdi Ara

SAMPİ Vs KENDİ PİDE SALONUMU MU AÇMAK MANTIKLI (ANKETLİ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

SAMPİ Vs KENDİ PİDE SALONUMU MU AÇMAK MANTIKLI (ANKETLİ)

(En Son Oy Tarihi: 5.9.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: xxyzff09

Chıtırchicken' ın daha web sitesi düzgün çalışmıyor. İlk defa bu markayı duyan biri olarak henüz amatör olduklarını hissettim birden. Sbarronun da bayilik fiyatları çok yukarıda mı ? Sbarro diğer pizzacılara göre iyi alternatif. Mezeleri olsun salataları olsun.

Chitirchicken.com olan uzantili site aktif olacak...Sampi hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Ana siteleri güzel ama com.tr' ye geçince menülerden 2si 3ü aktif değil. O bakımdan söylemiştim.
    Sampi' yi inceledim bence bu daha uygun geldi bahsettiğiniz yere. Pide daha geleneksel bir yiyecek. Genci, yaşlısı gelebilir. Ailece akşam yemeklerine de uygun. En azından aileler tarafından sağlıklı diye bile tercih edilebilir. Hem etrafta fast food satıcıları varsa hamburgerden pizzadan sıkılan da sizi tercih edebilir. Tabi sampinin lezzeti nasıldır hiç bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyzff09

Ana siteleri güzel ama com.tr' ye geçince menülerden 2si 3ü aktif değil. O bakımdan söylemiştim.
    Sampi' yi inceledim bence bu daha uygun geldi bahsettiğiniz yere. Pide daha geleneksel bir yiyecek. Genci, yaşlısı gelebilir. Ailece akşam yemeklerine de uygun. En azından aileler tarafından sağlıklı diye bile tercih edilebilir. Hem etrafta fast food satıcıları varsa hamburgerden pizzadan sıkılan da sizi tercih edebilir. Tabi sampinin lezzeti nasıldır hiç bilmem.

Bende tamamen bu sekilde dusunuyorum alternatifi fazla olmayan birsey sonucta birsuru pizzaci hamburgerci var ama pide denince istanbulda sampi geliyor...Belki forumda sampi isletmecisi tanidiklari olan cikabilir fikir alabilirim

• Merhaba..öncelikle yeni dükkanınız şimdiden hayırlı olsun .. İZmir optimum da tavuk dünyası diye bir yer açıldı.. Benim çok hoşuma gitti.. Hem menüleri çok lezzetli hem sunumları çok iyi.. Çok da güzel iş yapıyorlar ve bir çok yere paket paket servis gönderiyorlar.. Bence bir araştırın derim..

• fikir için çok teşekkür ederim tavuk dünyası istanbuldaki AVM lerinde artık çoğunda üstelik çokta uygun fiyatlarıyla dolu tabaklarıyla gerçekten fazlasıyla dikkat çekmeye başladı.Tbak boyutları ince uzun içinde hem salatası hem istediğiniz tarzda tavuk ve yanında makarna ve soslar bulunuyor.Ancak ben daha çok eve servisten kazanacağımı düşündüğüm için daha çok eve servis üzerine bir şey düşünüyorum o yüzden tavuk dünyası orada yerinde yiyince güzel eve servislerde aynı başarıyı sağlayamayabilir...Fikir tabii ki çok güzel heryerde iş yapar ancak eve servis için SAMPİ tarzında etkili bir lezzet gerekiyor. Hem geleneksel hem lezzetli hem sağlıklı hem insanımıza daha uygun...
  • Bugün sampiyle detaylı olarak konuşucam bütün şartlarını öğreneceğim....Ancak yemeksepetinden bütütn sampi ve diğer pide salonlarında okudğum şikayete göre pideler soğuk ve geç geliyor...Bunun kaynağını bulmak gerek sanırım tek bir pide ustası olduğu zaman yetiştiremiyor kuryede az ise götürürken buz gibi oluyor ....Malum kuşbaşılı kaşarlı bir pidenin etleri soğuyunca pideden başka herşeye benzer....
  • Kendi pide dukkanini ac

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Kendi pide dukkanini ac

Bende oyle dusunuyorum artik hatta dukkanin bir bolumunu su bayisi olarak kullanmayi planliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

Kendi pide dukkanini ac

Bende oyle dusunuyorum artik hatta dukkanin bir bolumunu su bayisi olarak kullanmayi planliyorum

Hayir sakin oyle yapma farkli bir dukkan ac harbiden kotu duruyor ben oyle bir mekan gordugumde kiytriktir diye girmmiyorum cogu arkadasimda.boyle dusunuyor ama burgerking gercekten iyi gider

• quote:

quote:

quote:

Kendi pide dukkanini ac

Hayir sakin oyle yapma farkli bir dukkan ac harbiden kotu duruyor ben oyle bir mekan gordugumde kiytriktir diye girmmiyorum cogu arkadasimda.boyle dusunuyor ama burgerking gercekten iyi gider

Dukkan tamamen ayri olacak zaten tadilat projesi ile... Onun disinda cok luks ve gosterisli olacak koltuklar vitrin filan...TAMAMEN BIRBIRINDEN BAGIMSIZ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi pide dukkanini ac

Dukkan tamamen ayri olacak zaten tadilat projesi ile... Onun disinda cok luks ve gosterisli olacak koltuklar vitrin filan...TAMAMEN BIRBIRINDEN BAGIMSIZ...

Tamam o zaman vu arada nerde bir ara yemeye gelirim belki .d

• Kendiniz pideci açarsanız daha mantıklı olur.güzel bi isim ve logo olsun.temizliğe önem verin.bunun yanında günün çorbası adı altında mutlaka çorba çeşiti olsun ve gün boyu her zaman servis edecek durumda olun.pidenin yanında ikramlıkları bol tutun lahmacun yada kıymalının yanında soğan salatası ezme çoban salatası hem doyurucu olur hem müşteriyi memnun eder.bide tek çeşit tatlınız olsun ona da tavsiyem şöyle güzelce bir kaymaklı ekmek kadayıfı. yazarken bile iştahım açıldı :) bayiliğe masraf etmek yerine vefalı bir ustanız olursa ve gönlünü hoş tutarsanız daha kazançlı çıkarsınız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miccoli

Kendiniz pideci açarsanız daha mantıklı olur.güzel bi isim ve logo olsun.temizliğe önem verin.bunun yanında günün çorbası adı altında mutlaka çorba çeşiti olsun ve gün boyu her zaman servis edecek durumda olun.pidenin yanında ikramlıkları bol tutun lahmacun yada kıymalının yanında soğan salatası ezme çoban salatası hem doyurucu olur hem müşteriyi memnun eder.bide tek çeşit tatlınız olsun ona da tavsiyem şöyle güzelce bir kaymaklı ekmek kadayıfı. yazarken bile iştahım açıldı :) bayiliğe masraf etmek yerine vefalı bir ustanız olursa ve gönlünü hoş tutarsanız daha kazançlı çıkarsınız diye düşünüyorum.

Aynen dediklerinize katiliyorum saglam guzel bir ustayla onlara verecegim milyarlarin 1/4 une mal edebiliyorum daha luks ve daha kaliteli sekilde...sonucta hersey ustada ve isletmenin guzelliginde bitiyor...pidenin yanina bol salata yesillik sogan hatta bir hediye tatli bile beni disaridan alirken direk o isletmeye yonlendirmeye sevk ediyor...

• güncel
  • quote:

güncel

Hocam nerede bu konutlar ? Ayrıca kendi yerinizi açacaksanız sampi tarzı yerlerin kalitesini yakalamanız gerekebilir. O konutlarda yaşayan insanlar piyasayı biliyor olacak sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

quote:

güncel

Hocam nerede bu konutlar ? Ayrıca kendi yerinizi açacaksanız sampi tarzı yerlerin kalitesini yakalamanız gerekebilir. O konutlarda yaşayan insanlar piyasayı biliyor olacak sonuçta

Sefakoy tarafinda , temizlik ve kalite icin asiri gereken ozen fazlasiyla gosterilecek.Lezzet olarakta sampiden kat kat lezzetli olacak cunku yemeksepeti yorumlarini okuduysaniz her sampinin pidesi farkli ve bircok sikayet var .....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

quote:

güncel

Sefakoy tarafinda , temizlik ve kalite icin asiri gereken ozen fazlasiyla gosterilecek.Lezzet olarakta sampiden kat kat lezzetli olacak cunku yemeksepeti yorumlarini okuduysaniz her sampinin pidesi farkli ve bircok sikayet var .....

Siz sadece belli yöreye hitap etme anlamında çok kafa yormuşsunuz. Sonuçta her aile farklı yerden gelecek o siteye anlamadım bu yöre olayını. Eğer siz kaliteli hizmet verirseniz sampide tutar çıtır chicken da. kendi iş yeriniz için çok ama çok özen göstermelisiniz hocam sonuçta site içinde olacak sizin yerlerde de göklerde de olma ihtimaliniz var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben belli bir yöreye hitap etme amacıyla kendimi çok fazla yormadım , internetten baktığım verilere göre ve yemeksepeti istatistiklerine göre sektöre karar verdim.2014 ilk yarısında türkiyede en fazla sipariş verilen şey kebap- pizza- pide şeklinde gidiyor... kebap sektörüne girmek istemedim çok var , pizza derseniz türkiyede 4 büyük marka var direk 4 e bölünüyorsunuz , pide bana uygun geldi hem her türk insanı pideyi sever ister doğulu olsun ister şehirli ister çocuk olsun ister büyük , ister zengin olsun ister fakir.Tamemen yöresel bir lezzet olduğu için sadece gençlerin değil yetişkinlerin ve büyüklerin bile ilgisini göstereceğini düşünüyorum.Her işe olduğu gibi bu iştede tabii ki risk vardır sonuçta yapılan ticarettir.Dediğiniz gibi iyi kalitede hizmet veren bir işletme olduktan sonra kesinlikle iş yapacağını düşünüyorum eğer hislerimde yanılmıyorsammm...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.