Şimdi Ara

Sakarya'da abi-kardeş dehşet saçtı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terk eden ve başkasıyla olmak isteyen biri için kılını kıpırdatmaya bile değmez. Hem kendilerinin hem de pek çok kişinin hayatını kaydırmışlar.

  • 10 Yıldan beri sakaryada yaşayan birisi olarak yorumlardaki olumsuzların hepsini onaylıyorum. 2 Yıldır felan motorsikletimi korkudan süremiyorum. Çünkü üstünüze sürüyorlar, gebermeniz an meselesi. Sakaryada yol verilmez, yol alınır diye bi kanun var ve bunu herkes bilir. Herkes üstünüze üstünüze sürüyor ve bi anlık bile duraksarsanız hemen camdan kolunu çıkartıp küfür ediyorlar. Cevapta veremezsiniz/vermemelisiniz çünkü koltuğun altında herifin ne sakladığını bilemezsiniz. Üstte yollar çok geniş yazan arkadaşada bi tarafımla gülüyorum. Herhalde serdivandan, asemden, çarşıda, sakarya köprüsünden haberi yok sadece çevre yollarını hesaba katmış. Sakaryada çift şeritli yol resmen bir lütufdur.

    Ama tabi Sakarya eskiden böyle değildi. Son yıllarda aldığı göç yüzünden afganistana döndü. Doğası felan harikadır. Yazık oldu güzel şehrime. Şuan o doğayı ambalaj kapları ve çekirdek kabuklarından oluşan pislik aldı götürüyor.





  • Yaklasık bir aydır sakaryada kalıyorum. Gidiş geliş yolda ölümüne sollama yapan onlarca denyoya yol verdim. Ölüp geberseler iyi başkalarını canlarından edecekler. Kırmızı ışıkta korna yiyebileceğiniz tek yerdir sanırım. Mümkün olduğunda sol şeride geçmem bu şehirde, arkanızda kendini mafya sanan doblolu birisini görmeniz muhtemel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    Sakarya el kaide gib yer sanırım yorumlardan okuyunca

    Daha beter kardeşim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan baktin davasina birbirine silah çeken insanlar bunlar yillardan beri böyle sakarya kendilerine özel konuşmasi ve şivesi vardir bastira bastira "abisinin" lafini kullanirlar.Her türlü pislik var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DooD_Rox

    Ulan sizin yalaninizi yesinler. Kirmizida korna yemislermis, benziklite bakislardan rahatsiz olup arabadan inmemislermis, nasil biyer olsuguni anlamak icin E-5'ten ayrilip 1 saat tur atmak gerekiyormus. Tr'nin en cahil, en yobaz, en katil ruhlu insanlari Istanbuldadir. En yobaz sehir istanbuldur. Seri cinayetler istanbulda islenmistir. Isid,pkk,dhkpc vs.. gibi orgutlerin en has elemanlari istanbulda cirit atmaktadir.uyusturunun merkezi istanbuldur.Durup duruken adam oldurmeler istanbulda yasanmaktadir.En fazla trafik teroru idtanbuldadir.Yani kisaca Tr'nin en yabaz en cahil en karaktersiz insanlari istanbuldadir.2'yi tartisiriz.

    Bende tuaf tuaf bakıyorum yorumlara. Her şeyi geçtim de benzinlikte rahatsız olmuş inmemiş bu nedir :)


    Büyük şehirlerin hepsi sıkıntılı aslında bende Sakaryanın ilçesinde kalıyorum burada o kadar sıkıntı yok ama trafik konusunda büyük şehirlerin hepsi sıkıntılıdır. Başka bir kültürle araba sürülüyor genelde büyük şehirlerde. Bunları tek bir şehire göre anlatmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 9 Ağustos 2020; 13:39:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnergyHill

    Yan baktin davasina birbirine silah çeken insanlar bunlar yillardan beri böyle sakarya kendilerine özel konuşmasi ve şivesi vardir bastira bastira "abisinin" lafini kullanirlar.Her türlü pislik var.

    Nabıon hafız derken tikky kızlar gibi ağızlarını yamulturlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    Adam ışıkta nasıl yol versin? Şuradaki katil mentaliteden farkınız yok ya. Sanki adam tek şerit yolda prk yapmış, sanki sol şerifi işgal etmiş... ışıkta DURMUŞ IŞIKTA


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "mümin çiftçi, küpçüler mahallesi’ne geldiğinde, kırmızı ışıkta duran araç sürücüsü resul ankıt’ın (26) yavaş kalkış yapmasına sinirlendi. aracından inen mümin çiftçi, resul ankıt ve yanındaki davut bilgin’e (29) silahla ateş etti. resul ankıt olay yerinde, davut bilgin ise kaldırıldığı sakarya üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi’nde yaşamını yitirdi."


    olaya karışanların isimleri.. detayları bilmiyoruz ama sorsanız hepsi süper müslümandır

  • Kardeşim, önce merkezde sonra da Karasu'da görev yapmıştı. 36 saat misafir oldum sadece.
    Karşıdan karşıya geçen pusetli kadını görünce gaza basan gördüm. Evin karşısında, motosikletle Tempra ufak bir kaza yapmış. Bir anda iki üç araba barzo ve bir ton polis geldi olay yerine.
    Karasu'da, camide çalan telefonu yüzünden uyardığı biriyle tartışmış adam. Üç kurşun yemiş. Kardeşim ameliyat etmişti.
    Karadeniz'den çok göç almış. Güzelim coğrafya var ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda giden aracı kurşunlamakmı. 3 yıldız olmuştur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sakarya’da korna çaldın diye takip edip adamı evinin önünde vuran ruh hastalarını bilirim. Dağdan inme tip çoktur burda şımarık desen gırla memleketin herhangi bi bölgesinde doğmuş olmak insanlara nası bi ayrıcalık veriyor hala anlamış diilim. Lakin burdakiler biz şuralıyız buralıyız diyip polise saldıran tiplerden. Allah bunlara gün yüzü göstermesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cana kıymak bu kadar kolay mı ya?


    Ne yiyip, ne içiyor bu insan görünümlü yaratıklar ...

  • Beyinsizlerin bol olduğu Türkiye gibi bir ülkede mutlaka 7. Yüzyıl kanunları uygulanmalı ve idam cezası gelmeli görüşündeyim. Ne demek trafikte yol vermedi diye insan öldürmek!!! Dehşete düşüyorum bu sığırları görünce. Kesinlikle bu yaratık idam edilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sakaryalıyım .eskide Hızır tepede oturuken şöförler ezmeye çalışırdı .Cumhuriyet mahallesine taşındıktan sonra şoförler durup yol veriyor. semt kalite olunca medeniyitte artıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi sosyal medyada insan hiç gitmediği tanımadığı yerler hakkında acimasizca yorum yapabiliyor, son 10 yıldır böyle bir moda var. Ben de bilgilendirmek isterim;

    Sakarya güzel yerdir, Sakaryalı bir dostunuz olursa muhtemelen sizle ölüme kadar yürür. Bunu diğer çoğu şehirde göremezsiniz.sadece çabuk öfkelenir, çabuk sönerler. İçlerine girerseniz diğer çoğu memleket insanından göremeyeceğiniz sadakati, mertliği ve misafirperverliği görürsünüz.

    Not: böyle belirtmekten nefret ederim ama Sakarya'lı değilim, kısa bir dönem bulundum. Bunu belirtiyorum çünkü malum, sosyal medyada bir şeyi övünce otomatikmen oradan saldırarak yaftalayan, linç eden bir sürü cahil sığır var. Açıklamak zorunda bırakıyor aptallar. Sanki savunduğu yere, görüşe sahip olan fikir belirtemezmiş gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 9 Ağustos 2020; 20:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredydexter

    Sakarya el kaide gib yer sanırım yorumlardan okuyunca

    Sıkıntı bu hocam. Milletin yorumlarına ne bakıyorsunuz. Siz kendi yorumunuzu yapabilirsiniz. Gidin görün, insan tanıyın ve böyle fikir sahibi olun. Sadece Sakarya mevzusu değil, sosyal medyada "PİSLİK" bir linç kültürü var, delinin biri kuyuya taş atıyor gerisini biliyorsunuz.

    Sakarya güllük gülistanlık demiyorum ama birkaç tiki Kadıköy çocuğunun yorumuna bakmayın.


    Sakaryalı falan da değilim, sadece linç kulturunden nefret ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 9 Ağustos 2020; 20:39:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tür konularda hep aynı şeyi yazıyorum ve yine yazıyorum;Bu ülkede Allah'a emanet yaşıyoruz.Tabiri caizse kelle koltukta yaşıyoruz.Kim kime güç getirirse.Adalet sistemi de bu tarz olaylara elverişli olduğu için dikkat edin hemen hemen hergun televizyon'da cinayet,gasp, hırsızlık vs.haberler kaynıyor.Ülke resmen bir zamanların Texas'ı olmiş.Midem bulanıyor resmen.Birkaç yıldır cok mecbur kalmadıkça TV bile izlemiyorum!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbarlıkta son noktaya doğru gidiyoruz.

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    hele şeker mahallesi... istanbul'un tarlabaşısı neyse sakaryanın şeker'i odur.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.