Şimdi Ara

Sakarya'da abi-kardeş dehşet saçtı ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swaarthy

    1- Yorumların doğruluk payı en az %70’tir.
    2- O kadar da güzel bir şehir değildir.
    3- Sakaryada başka parti olsaydı yorumlar farklı olurdu demişsin aynı olaylar başka ilde olsaydı değişeceğini sanmıyorum.(örn: adana da parti değişti insanların yorumları değişmedi.)
    4- İsviçreye lağım kuyusu demişsin burda kahkaha attım hem sakaryayı da gördüm hem de isviçreyi de gördüm açık ara lağım sakarya. İsviçrede baba-kız tecavüz olayını örnek vermişsin sakarya da suriyeli ailenin evini basıp bebeklerini boğup kadına tecavüz edip öldürdüler.
    5- çoğu sakaryalının gördüğü gibi büyük resmi görmüşsün batıya laf atmışsın.
    Hayır senin dediğin gibi değil kardeşim; insanların genel yorumlarını esas alıyorum ben dışardaki, reel yaşamdaki. Buradaki klavye delikanlılarınınkini değil 2- Güzellik görecelidir, size güzel olmayan başkasına güzeldir, ki bu noktada da neredeyse Sakaryalı olmayan tanıdığım herkes doğal güzellikleri karşısında mest olmuş vaziyetteydiler. Bunu da geçtim doğal güzelliği olmasa geçmiş medeniyetlere ev sahipliği yapmazdı. Bakınız: Bizans. 3- Varsayımlarla gerçekler farklıdır. Ben insanların, özellikle Chp zihniyetinin bizden olmayan bize hizmet etmeli, biz toplumun burjuva tabakasıyız düşüncesini iyi analiz ettiğim için biliyorum. 4- İşine gelmediği için kahkaha atmışsın, ya da atmayıp atmış görüntüsü veriyorsun, Sakarya çok temiz bir şehir demedim mesajları dikkatli okuyun, o tecavüz olayında o şerefsizleri linç edeceklerdi, jandarma ve polis teyakkuza geçti. Benim kızdığım Sakaryanın haketmediği bir ithama maruz bırakılması. 5-Kardeşim bu büyük ya da küçük resim olayı değil, sen sevsende sevmesende bizim inancımız hristiyanlara ya da yahudilere özenmeyin yoksa sizde onlar gibi olursunuz diyor. Benim akrabalarımın %65 i avrupada, bak sana kendimizden örnek veriyorum, kuzenlerime, dayılarıma acıyorum durumları içler acısı. Önce vicdanınıza kabul ettirin şunları; eğer güçsüzü sömürüp kendinize rahatı hoş görebiliyorsanız, 13-14 yaşında kızınızı kaç erkek el değiştiriyor kendinize yakıştırabiliyorsanız, her türlü cinsi sapıklığı, livatayı ****liği normal karşılıyorsanız, cadde ortalarında sevişme kabinleri olan bir yere sempati duyuyorsanız o sizin bileceğiniz iş, ancak bize aykırı şeyler kusura bakmayın!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    Sakarya insanın hepsi diye bir ifadem yok, Sakarya'da ömrüm geçti geçiyor bir ayağım orada herkes ne olduğunu biliyor yaşadığın yere toz kondurmamak istemeni anlıyorum iyi insanlar var tabi, Erenlerdeysen o yazdığım olayların çoğu hacıoğlu mahallesinde yaşandı hani şu işidci tiplerle esrarkeş tiplerin mahallesi, hani şu kocasından dayak yediği için boşandıktan sonra fabrikada işe başlayan sonra orada birine gönlünü kaptıran ama mahallelinin kahpe damgası yapıştırdığı ardından kadının intihar ettiği yer.


    tipik sakaryalı işte hemen erdoğan güzellemesi ideolojik diye konuyu saptırma vs.




    biri de gelmiş çabuk öfkelenir çabuk söner diye övüyor sönmeyince işte konudaki gibi oluyor 2 kişiyi öldürüyor, erken kalkanın mafyacılık oynadığı yer.

    Toz kondurmuyorum, gerçekleri görüyorum kardeş, söylenenlerin çoğu doğru, üst mesajımda da dediğim gibi aşırı kozmopolit bir sürü insan modeli geldi son 10 yılda, caddeler yollar çok kalabalıklaştı, lafım sana ya da diğerlerine farketmez Adanada da böyle olaylar oluyor diye bütün Adanalıları hayırsız mı ilan edelim? Bu zihniyeti bırakın, yapıcı olmaya bakın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sissil

    Sakarya'dan adam mı çıkmış.
    Hemde çok buyrun;
    -Şaban Dişli
    -Aykut Kocaman
    -Sait Faik Abasıyanık
    -Sadettin Tantan
    -Semih Saygıner
    -Faik Baysal
    -Gaffar Okkan
    -Asuman Krause
    -Kenan Sofuoğlu
    -Oğuz Çetin
    -Süleyman Seba
    -Yıldırım Gencer
    -Gökhan Uygun
    -Salih Kalyon
    -Ziya Taşkent
    -Yılmaz Vural
    Şu an yoruldum yazmaktan, ama arzu edersen daha yazabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt

    istisnalar kaideyi bozmaz.


    Hakan şükürü unutmuşsun en önemlisi o idi...

  • Haha ideolojik yorum yapıyorsunuz diyen direk CHP zihniyetine baglamış olayı. CHP'yi işin içine katmadan duramıyor bu zihniyet. Başına kuş sıçsa CHP'den bilecek. Parayı bulunca da yaptıkları ilk iş CHP'li semtlere gitmek olur ama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 10 Ağustos 2020; 14:52:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    hafız değil mi onların genel sesleniş tarzı



    Alıntıları Göster

    Benim dedigim 30 yas uzeri olanlar belki degistirmişlerdir gencler lafi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya akyazılıyım aslen söylenenler kısmen doğru ama o kadar da değil biraz abartmış arkadaşlar :)

  • iceman_54 kullanıcısına yanıt

    Akrabalarının avrupa da durumlarının içler acısı demişsin. Avrupayı görmesem belki inanırdım. Seni yiyor olabilirler avrupada durumlar kötü diye.

    Belki de senin akrabalarının durumu kötüdür ona lafım yok . Ama çoğu gurbetçi ağlıyor Türkiye'ye gelince durumlar kötü diye, oradaki yaşamlarını görünce diğerleri de gelmesinler diye ağlıyorlar çoğu. Güçsüzü sömürüp rahatı hoş görme asıl burda oluyor. Avrupa da çalışma süresi bizden çok daha az ve daha fazla para ile hayatlarını sürdürüyorlar. Değil 13-14 yaşındaki çocuklara dokunulmasını her yaştaki çocuğa dokunulmasını yakıştırmıyorum. O emperyalist güçler dediğin ülkeler çocuk hakları koruması sıralamasında ilk 10'da 8 tane avrupa ülkesi var. Senin o lağım çukuru dediğin isviçre 9. sırada Türkiye ise 97.sırada. Her türlü sapkınlığı da sapıklığa da normal karşılamıyorum. Sapıklık ve sapkınlık 3 büyük dinde de günahtır. Cadde ortalarında sevişme kabinleri varmış varsa var o konularda işi olmayanın umurunda değil o kabinler. İlgili yorumlara %40 doğruluk var diyorsun ama oradakileri sapık ilan ediyorsun. Sakarya da 2018 yılında 194 2019 yılında 153 çocuk gelin vakası oldu. Bu ülkenin bakanı ensar vakfı olayında 1 kereden bir şey olamaz dedi. Sakarya da da dokundular Yusuf inci belki bilirsin küçük çocuğa istismardan içerde yatıyor.





  • Sakaryaliyim. 2001 yilinda bu şehirden ciktim. Üniversite is hayati vs derken sadece tatillerde gidebilir oldum.

    Uzulerek memleketim hakkinda soylenen seyleri okuyorum. Ne yazikki cogu soylenen sey dogru.

    Ama lutfen genelleme yapılmasın arkadaslar. Ne kaybediyorsak bu yuzden kaybediyoruz. Bir guruh tamamen iyi yada kotu olamaz. Eminim gecmiste bu sekilde dusunmenizi saglayacak yasanmisliklar vardir ama sakaryada yasayan gercekten cok cok iyi insanlar var ve sizin bu hakaretlerinizi haketmiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem dizel partikül filtresini temizlemek , hem de sapanca gölü kenarında oturup kafa dinlemek için gitmiştim sakaryaya , gerçekten insanları çok soguk , garip garip bakıyorlar , her an pimi çekilmiş bomba gibi olduklarıni da burda gördüm.. iyi ki navigasyon varda seyirterasına gitmek için kimseye yol sormamisim.. daha da gideceğimi sanmıyorum ama şu da bir gerçek ki doğa güzelliğine hayran kaldım..

  • Ne zaman bitecek ülkede terörizm, bu davarlar terörist.. bıktım hepsinden eline silah alan birini vuruyor. mafya kaynıyor ülke sıktınız....

  • suÇ kullanıcısına yanıt

    Sakaryanin neresinde yaptin ben Geyve de yaptim jandarma olarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RouxLee R kullanıcısına yanıt
    Akyazı hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt

    Akyazi teksas gibi yer hiç susmazdi telsizde ben şansliyim Allahtan Geyve ye düştümde rahat ettim orasi sakindi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RouxLee R kullanıcısına yanıt
    Aynen texas diyorlarmış oras :) cezaevi de vardı bizde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burda sakaryayı savunan arkadaş kaplıcayı falan savunmuş oha yaw ne kadar mücizevi bi doğal yapı yaw valla de

    Boş yapmayın kent parkın ordaki imam hatipten 16 17 yaşında sevgili yapıp akşam oluncada kentparktaki ağaçların altında bira eşliğinde o kapalı bacılarımızı elleyen 22 23 yaşındaki para babasının çocuklarını yada mafya kırıntılarının çocuklarını ben çok gördüm burda yemezler bide sabah olunca peygamber torunu kesilir hepsi ama gece kimin eli kimin cebinde belli değil

    Cumadan çıkıp hafız bu hafta sonu içmeye nereye gidiyoruz diyen gördüm ben akp nin 2 kalesi var demiştim konyayı falan boşverin biri sakarya biri şanlıurfa ikisindede çok uzun yıllar yaşadım

    Seçim zamanı urfada adam eline pompalıyı alıp burda akp kazanacak başka parti kazanamaz diye müşaitleri kovalıyordu videoları bile çıktı

    Nasıl benzer şehirler dimi ?

    Ayrıca belediye bütçesi ve yatırım en fazla nereye yapılıyomuş bi bakın sakarya gibi bir şehir istanbul ankaradan sonra 3. Para buraya akıyor resmen izmiri antalyayı falan bile geçiyor açık ara

    Bana gelip sakarya çok güzel sana öyle denk gelmiş diye palavra sıkmayın burda çünkü herkes yese inansa ben yemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iceman_54 kullanıcısına yanıt

    Gaffar Okan hariç hangisi adam bunların ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 10 Ağustos 2020; 21:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan millet Sakarya !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cumhurbaşkanımız af çıkartır , sorun yok.


    ölen öldüğüyle kalır.

  • Bence

    1- Her suç için Cezalar ağırlaştırılmalıdır.

    2-Polislerin suçlulara vs ağır davranması gerekir polislerin silahını kullanması başkasının hayatını koruma amaçlı olay yerinde infaz etme hakkı olmalıdır.

    3-İdam Cezası gelmelidir! Hiçde geri gitme falan değil, bu ülkede eğitim ile veya yok hapisdeki insanlarıda kazanalım mantığı ile birşey olmaz günden güne magandasından suçlusuna artış var. Açıyorum arada youtube'dan Ohh ne mis amerikadaki sentenced to death videosu bol bol çıkıyor.Seri katilinden, tecavüzcüsüne.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 10 Ağustos 2020; 23:7:6 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.