Şimdi Ara

Sakarya'da abi-kardeş dehşet saçtı ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
13.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Sizinki araba da adamınki değil mi? Yol önceliği daha kabadayı olanın mı? Hem ışıkta nasıl yol versin adam? Potansiyel katilsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllar sonra narcosu mexico da dahil 2. kez bitirdim.Yaşanan olaylara,insan hayatının ucuzluğuna vs bakıyorum da.Kolombiyaya ve meksikaya benzeme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.Reis 2023 de başaracağım derken sanırım bunları kastediyordu.Ayasofyayı açtık ve Allaha şükür tüm dertlerimizden ve sıkıntılarımızdan kurtulduk.Haberlerde de ayasofyanın açılmasına fazlaca yer vermediklerine inanıyorum.Her gün belirli saatlerde yayınlarının yapılıp kılıçla minbere çıkılması lazım.Lütfen biraz daha duyarlı olalım.

  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Hocam Konyalıyım, Sakaryayı bilmiyorum ama Konyada silahlı olaya çok fazla rastlamadım duymadım. Konya halkı başka fikirlere kapalıdır pek hoşgörülü değildir. Ve fikirleri konusunda fanatiktir, duygusaldır eleştiriye gelmez seni kötü özelliğinden vurmaya çalışır alakasız şekilde. Ama dediğim gibi silahlı olaylara, kavgaya çok rastlamadım. Her ilde pis, belalı mahalleler vardır ama il genelinde çok yaygın değil silah, şiddet. (bu mahallelerde yaşayanlar övünüyor belalı diye, her şehirde böyle bu durum)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evine gidiyorsun, 3-4 yaşlarında evladın seni bekliyor haberin geliyor. İnanılmaz. Yanlış zamanda yanlış yerdesin. İnsanların hayatları bu kadar kolay değişmemeli.

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Sakaryadakiler gerçekten sakat kişilikler. 54 Plaka görünce sağa çek ve uzaklaşmasını bekle. Bunlar kadar hamam böceği gibi hareket eden başka sürücüler görmedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: anakata

    Bir Sakarya'lı olarak yorumlardaki doğruluk payını özetliyeyim. Yorumlarda doğruluk payı %40 ancak. Nezaketsiz ve kaba oldukları doğrudur.

    • Suç oranı göreceli yüksektir, semt semt bölge bölge değişir. Uyuşturucu işi diğer batı illerine nazaran yüksektir. Ama yok efendim niye baktın, niye çarptın vay benzinlikte durdum insanlar baktı falan bunlar tamamen önyargı. Hayatımda 1 kere yaşamadım yaşamaya yanaşmadım bile.
    • Ayrıca Sakarya'ya ayrı bir pencereden bakmak lazım. Sakarya'nın demografik yapısı çok çeşitlidir ve bunların sayısı birbirine çok yakındır. Türk, Cerkes, Laz, Gürcü, Balkan göçmenleri vs. farklı etnik yapılar var. Yerlisi belkide en azı. İnsanların birbirine soğuk davranmasının, nezaketsiz olmasının bir diğer nedeni budur.
    • Büyükşehir insanı utanmadan Sakarya'yı eleştirmesin. Büyükşehirlerden çok daha temiz olduğuna eminim.
    • Muhafazakar ama lafta diyenler doğru söylüyor. Türkiye geneli için doğrudur.
    • Trafik konusunda İstanbul ve Düzce'nin eline su dökemez. Kırmızıda korna yedim, yayaya yol verdim diye protesto edildim falan ilginç, başka şehirde yaşıyorum sanırım.
    • Ulan koca şehirde kaç tane pavyon var. Ben mi bilmiyorum nereden alıyosunuz bu haberleri. Birbirini düdükleyen hacıları nasıl tespit ediyosunuz, ilginç.
    • Korna çalmaya korkuyolarmış. Düşünmüyorum bile hatalıya korna çalıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.

    Ben Sakarya'nın ilçesinde yaşıyorum. Nereleri tercih etmezsin deseler Akyazı, Karasu, Adapazarı, Sapanca(Araplar nedeniyle), Arifiye derim. Diğer bölgeler çok daha iyidir.

    Yorumlarda ciddi anlamda algıda seçicilik var. Büyükşehirlerde olay olduğunda şehir adı geçmezken küçük bir şehirde olay olduğunda bütün forum o ili itin kıçına sokmak için elinden geleni yapıyor. şehir milliyetciliğine hastayım. Ben bu ülkede İstanbul'da yaşadığım sorun kadar hiçbir ilde yaşamadım. Gidip bir yerlerde maksimum 1 sene yaşadığım İstanbul için "lağım çukuru" demiyorum. Ki sorsanız Türkiye'de yaşamak istemeyeceğim ilk 5 şehire rahat girer. Yahu adres sorduğum adamdan "git başımdan be" gibi bi tepki aldım. Tabii bunu şehrin suçu olarak görmüyorum. Böyle deyince hemen "İstanbul'un etnik yapısı çok çeşitli bla bla" şeklinde cevap geliyor. Evet, Sakarya'nın da öyle.

    Kardeşim yazılarından bir çağrışım geldi, Sakaryada abuk subuk araç kullanan hepsi için demiyorum ancak çoğunluğu mesela sol şeritte giderken bir anda sağa dönmeye çalışan araç gördün mü uzaktan da içinden kean bu 34 plakadır deyipte haklı çıktığın? Böylelerine korna çalmak gayet doğaldır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • davar oğlu davarlar. bir ülkede EĞİTİM SIFIR OLURSA bunlar olur işte. hapiste çürü inşallah.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: iceman_54

    Kardeşim yazılarından bir çağrışım geldi, Sakaryada abuk subuk araç kullanan hepsi için demiyorum ancak çoğunluğu mesela sol şeritte giderken bir anda sağa dönmeye çalışan araç gördün mü uzaktan da içinden kean bu 34 plakadır deyipte haklı çıktığın? Böylelerine korna çalmak gayet doğaldır.



    Alıntıları Göster

    Daha çok dönel kavşak özürlüsü oluyorlar. Hep mi dönel kavşaklarda sorunlu 34 ve 81 plakalar olur. Bir de akan trafikte ısrarla makas atıyolar. İnanılmaz bi sabırsızlık. Sol şerit babasının tarlası gibi sağı hiç kullanmama vs..





  • GTA Sakarya City

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anakata

    Daha çok dönel kavşak özürlüsü oluyorlar. Hep mi dönel kavşaklarda sorunlu 34 ve 81 plakalar olur. Bir de akan trafikte ısrarla makas atıyolar. İnanılmaz bi sabırsızlık. Sol şerit babasının tarlası gibi sağı hiç kullanmama vs..



    Alıntıları Göster

    Daha geçen gün Hendek ışıklarının orda denk geldim solda gidiyor bir 34 plakalı sollamada falan da değil bildiğin işgal etmiş, selektör yaptım 3 defa aralıklarla yol vermedi, sonra sinir oldum sağdan geçtim sinyali verdim önüne, sonra sağa sinyal sağ şeride geçtim. Anlamaz bu dümbükler ancak belki yaptıkları trafik magandalığı için belllki utanırlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sissil S kullanıcısına yanıt

    Ah doğru Hakan Şükür var birde. Bak kardeşim biz iyisi ile kötüsü ile kabulleniriz. Sizin gibi katakulle yapıp yafta yapıştırmayız en azından. Sakaryadan adam mı çıkmış mış. Peh! Seni bozguncu seni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swaarthy

    Akrabalarının avrupa da durumlarının içler acısı demişsin. Avrupayı görmesem belki inanırdım. Seni yiyor olabilirler avrupada durumlar kötü diye.

    Belki de senin akrabalarının durumu kötüdür ona lafım yok . Ama çoğu gurbetçi ağlıyor Türkiye'ye gelince durumlar kötü diye, oradaki yaşamlarını görünce diğerleri de gelmesinler diye ağlıyorlar çoğu. Güçsüzü sömürüp rahatı hoş görme asıl burda oluyor. Avrupa da çalışma süresi bizden çok daha az ve daha fazla para ile hayatlarını sürdürüyorlar. Değil 13-14 yaşındaki çocuklara dokunulmasını her yaştaki çocuğa dokunulmasını yakıştırmıyorum. O emperyalist güçler dediğin ülkeler çocuk hakları koruması sıralamasında ilk 10'da 8 tane avrupa ülkesi var. Senin o lağım çukuru dediğin isviçre 9. sırada Türkiye ise 97.sırada. Her türlü sapkınlığı da sapıklığa da normal karşılamıyorum. Sapıklık ve sapkınlık 3 büyük dinde de günahtır. Cadde ortalarında sevişme kabinleri varmış varsa var o konularda işi olmayanın umurunda değil o kabinler. İlgili yorumlara %40 doğruluk var diyorsun ama oradakileri sapık ilan ediyorsun. Sakarya da 2018 yılında 194 2019 yılında 153 çocuk gelin vakası oldu. Bu ülkenin bakanı ensar vakfı olayında 1 kereden bir şey olamaz dedi. Sakarya da da dokundular Yusuf inci belki bilirsin küçük çocuğa istismardan içerde yatıyor.

    -Görmen gereken yerleri görmemiş ya da görmezden gelmiş olabilirsin.
    -Beni yemiyorlar sadece benimkiler değil diğerlerinde de durum benzer, eskiden, mark zamanı olsa bu dediklerinde haklıydın. Mesela dayım 90 yılında Cosworth 190 evo2 ile gelebiliyorken şu an benden borç istiyor.
    -Bu diğerleri görmesin diye söylemiyorlar klişesini bırakmanızı tavsiye ederim ya da etmeyeyim ne haddime dimi.
    -Daha az çalışmayla daha çok kazanma durumu anlatmaya çalıştığım sömürme mantalitesinin bir sonucudur.
    -O sıralamaların tarafsız olmayan biçimde asla yapılmadığı biliniyor.
    -İsviçre ya da başka bir avrupa ülkesi sana göre süper bir yer olabilir kardeşim, ben sadece doğal güzelliklerinden ziyade insanlığa da baktığımdan mütevellit hiç haz etmem. Sadece bu olay değil ben bizzat içinde yaşayan tanıdıklarımdan alıyorum bilgiyi. Tabi bu benim görüşüm. Seninkini de öğrendik zaten.
    -Varsa var diyorsun, merak ediyorum evinin önünde olsaydı akşam çocukların ve eşinle evine dönerken neler hissederdin.
    -Sapıklar çünkü, büyük harflerle mi yazayım? Orada bir baba kılıklı şeytan öz bak özden ne anlıyorsun kendinden olan kız-larına yıllarca tecavüz etmiş ve onlardan bebekler dünyaya gelmiş. İsviçre kendi içinde dahi bu mevzudan sonra buhrana girmişti, halen kalkıp batıyı örnek almasanız olmaz mı? İyi taraflarını alalım ancak bunların meşrebi asla uygun değil bize.
    -İslam dini ergenliğe girmiş kız ve erkeğe evlenme izni veriyor kardeşim, senin ya da benim, evrende önemsenmeyecek kütledeki varlığımız hoşnut olmuyor diye bütün o tahayyül etmesi dahi zor hatta imkansız devasa ve minicik demenin dahi yetersiz olduğu şeyleri yaratanın kanunları değişmez.
    -Ensar vakfı olayında ki hanfendinin söylediklerini tasdik etmiyorum.
    ---Sonuç olarak evet batı teknoloji ve zahiri ilimlerde çok ileride, biz bize yararlı yönlerini almalıyız, dünyanın her yerinde meydana gelen olaylar varken bu güzel ülkemizin her mikrometresi değerliyken görmek isteyene, böyle yersiz yerilmesi gerçekten hoş değil. Ve ben inanıyorum ki dediğim gibi olayın aslı, Sakaryada bir parti lider diye diğer ona zıt görüştekiler tarafından saldırıya uğruyor. Kendi ülkesindeki bir yeri yapıcı eleştiriden uzak, şuursuzca yerin dibine sokmak isteyen insandan ne kendine ne çevresine yararlı bir iş gelmez sözüm genele. Ve ben yine bu forumda art niyetli ve düşman karakterde varlıkların olduğunu düşünüyorum, ki bir başka konuda bu kez Konya yerden yere vuruluyor. Yani bu tür oluşumlar kendini anında ele veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    - Cadde ortasında olmayan şeyi görmezden gelmedim direk görmedim cadde ortasında olan şeyi görsem direk gördüm yazardım.- Yukarıda yazdığım gibi senin akrabalarının durumu kötüdür ona lafım yok.- Benim de avrupada yaşayan akrabalarım ve tandıklarım var. Ağlama mevuzusu size klişe geliyorsa öyle inanmaya devam edebilirsiniz.- Sıralamaların taraflı olduğu çok iyi biliyormuşsunuz aman dikkat edin interpol yakalamasın sonra.- O kabinleri cadde ortalarında görmediğim için öğrenmek istedim neredeymiş diye. Öğrendiğim kadarıyla oraya özel bir yolu olan, evlerden uzak ve etrafı iyice kapalı yerlerde bulunuyor. ailesiyle O özel yola giren kişinin düşüneceği iş.- Oradaki bir babadan yaptıklarında ötürü oradakileri sapık ilan ediyorsanız. Burada sakarya için yapılan yorumları da bunlar alkolüyken topic kasıyorlar deyip ağlamayın. o zaman sizde yobazsınız ,sizin meşrebi aslına uygun olan suriyeli ailenin evine levye ile evine girip insan dışı hareketler mi , yavru köpeğin patilerini kesme mi , kırmızı ışıkta adam vurma mı , pitbull a tecavüz etmek mi, araç çekicisi ile insan ezmek mi , çim biçme makinesi ile kedinin ön iki ayağı kesmek mi , Atatürk heykeline balta ile saldırmak mı, küçük çocuğu istismar edip fildişi sahillerine kaçmaya çalışmak mı, 7 yaşındaki çocuğu istismar edip öldürüp çuvala koymak mı.-Ergenliğe giriş yaşı kız çocuklarında ortalama yaş 11 iken arası erkek ergenlık yaş ortalaması 12 dir. Sen evlenme için bu yaşları normal buluyorsanız o sizin bileceğiz iş. benim gözümde ise daha çocuklardır.-Evet batı teknoloji ve zahiri ilimlerde çok ileride doğru söylüyorsunuz. İyi yönlerini de almalıyız. Evet ülkemiz güzel kötü demedim zaten. Benim burada yazdıklarım .Sakarya da tek parti lider diye saldırmıyorum. Sakarya ya sonradan gelip uzun süre orda yaşarken ve sonra ordan ayrılıktan sonra bıraktığı izlenimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 12 Ağustos 2020; 13:48:52 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.