Şimdi Ara

Varmısın Yokmusun Mülakatı Bügün Ana Baba Günüydü Be Ama Güzel Geçti:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün açtığım konunun bugün için varmısın yokmusun mülakat davetimin gözlemlediklerim.

Çok kalabalıktı deyişik tipler hep oyunun oynandığı yerde hep beraber toplanmış oturarak 2saat beklemekten kal geldi
    NOT:Bu arada çıtır süper hatunlar'da gövde gösterisi yapıyolardı off yani

Öle bişeki mülakata girmek için adamlar alfabetik sayılara göre 3'er 3'er çağırıyolar benim adımın başı 'T'Siz düşünün sonlara doğru girdim mülakata mahşer günü gibiydi deydimi? deydi bence.

3'Er mülakat odalarına girip kamera kayıt yapıyor ve sorular soruluyor,Kendini tanıt?,Büyük ödülü alırsan ne yapmayı düşünüyorsun?,Yarışmaya katılma sebebin ne?,50'bin kutunda ve biyandan büyük ödül var 50'binimi alırsın?Yoksa büyük ödülemi gidersin?..Bu şekil sorular sordular en fazla 5 dakka..

SONUÇ:Benim güzel geçti bana göre verdiğim cevaplar mantıklıydı kendimi iyi ve doğru ifade ettiğimi düşünüyorum gerisi şans 2'ci mülakata 1 hafta içinde çağırırlarsa çağırırlar çağırmazlarsa güle güle daha 3 mülakatdaha var ensonki mülakat 4'cü acun ılıcalı ama oda garanti değil ne yapacakları hiç belli değil.

Bana göre 2binde bir şans oyuncu olmak...yani sayısaldan daha az gerisini siz düşünün tabi bu işler kader kısmet kimleri alacakları belli olmuyor ister master yapın ister avrupalarda okuyun adamlar gidip pazarcı yada çöpçüyü oyuncu olarak alabiliyolar bende bukadar varsa mülakata giren gözlemlediklerini yazarsa bizide aydınlatmış olur saygılar.

• Bol sans
  • genelde reyting yaptıracak tipleri seçiyorlar
  • İnsanların yarışmaya katılabilmeleri için oxford mezunu olmaları gerekmiyor bildiğim kadarıyla, dolayısıyla dağdaki çobanında, oxford mezunununda şansları eşit olmalı bu tarz eğlence içerikli bir tv programına katılabilmek için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıamaT

İnsanların yarışmaya katılabilmeleri için oxford mezunu olmaları gerekmiyor bildiğim kadarıyla, dolayısıyla dağdaki çobanında, oxford mezunununda şansları eşit olmalı bu tarz eğlence içerikli bir tv programına katılabilmek için...

Aynen önemli olan eğlenceli,reyting getirecek karaktirist suratlar ve kişilikler mesela şişman metin sörvayvır'da ne yaptı ama görselliği ve acıtasyonu yarışma formatına uygun siz düşünün gerisini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

Arkadaşlar dün açtığım konunun bugün için varmısın yokmusun mülakat davetimin gözlemlediklerim.

Çok kalabalıktı deyişik tipler hep oyunun oynandığı yerde hep beraber toplanmış oturarak 2saat beklemekten kal geldi
    NOT:Bu arada çıtır süper hatunlar'da gövde gösterisi yapıyolardı off yani

Öle bişeki mülakata girmek için adamlar alfabetik sayılara göre 3'er 3'er çağırıyolar benim adımın başı 'T'Siz düşünün sonlara doğru girdim mülakata mahşer günü gibiydi deydimi? deydi bence.

3'Er mülakat odalarına girip kamera kayıt yapıyor ve sorular soruluyor,Kendini tanıt?,Büyük ödülü alırsan ne yapmayı düşünüyorsun?,Yarışmaya katılma sebebin ne?,50'bin kutunda ve biyandan büyük ödül var 50'binimi alırsın?Yoksa büyük ödülemi gidersin?..Bu şekil sorular sordular en fazla 5 dakka..

SONUÇ:Benim güzel geçti bana göre verdiğim cevaplar mantıklıydı kendimi iyi ve doğru ifade ettiğimi düşünüyorum gerisi şans 2'ci mülakata 1 hafta içinde çağırırlarsa çağırırlar çağırmazlarsa güle güle daha 3 mülakatdaha var ensonki mülakat 4'cü acun ılıcalı ama oda garanti değil ne yapacakları hiç belli değil.

Bana göre 2binde bir şans oyuncu olmak...yani sayısaldan daha az gerisini siz düşünün tabi bu işler kader kısmet kimleri alacakları belli olmuyor ister master yapın ister avrupalarda okuyun adamlar gidip pazarcı yada çöpçüyü oyuncu olarak alabiliyolar bende bukadar varsa mülakata giren gözlemlediklerini yazarsa bizide aydınlatmış olur saygılar.

Bence bu tür yarışmalarda önemli olan sorulan sorulara mantıklı cevaplar vermek değil,çünkü yarışma mantık yarışması değil,sonuçta eğlence programı reyting lazım,bunun için biraz uçuk,hayat hikayesi etkileyici olanları kısacası aykırı olanları seçiyolar yinede bol şans bu arada bi ss koy bakalım aykırımısın değilmisin

• Taner senmisin??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mantıklı cevap verdim demişsin ama adamlar mantık aramıyor bana kalırsa
  • KONU Güncel____________Evet beyler 2'ci görüşmeye çağrılırsam bana önereceğiniz konuşma taktiği yada herhangibi bişe varmı?ŞİMDİDEN TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

KONU Güncel____________Evet beyler 2'ci görüşmeye çağrılırsam bana önereceğiniz konuşma taktiği yada herhangibi bişe varmı?ŞİMDİDEN TŞK

böyle diyen birinin hiç şansı yok bence
  • Bende bugün mulakata çağırdılar gidicem merak ediyorum ne sorduklarını bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meltem3444

Bende bugün mulakata çağırdılar gidicem merak ediyorum ne sorduklarını bilen varmı acaba?

FAKE ALERT!
  • taş gibi hatunlar olayını anlamadım ben yarışmada hiç öyle bi hatun görmedimde?
  • Düzgün adam değil, raitingi yükselttirecek adam arıyorlar.
  • canlı para var ona katılın çok güzel birşeye benziyor.
  • adam aramıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.