Bu M51'in fiyatı ne olmuş böyle ..
Arkadaş daha 3 hafta önce 3600den alacakken bi baktım 4100 e çıkmış vazgeçmek durumunda kaldım bugün bakayım dedim 5.5 k bandında ... Bu klasmandaki tüm telefonlar bu kadar arttımı sadece m51 mi arttı ben m51 takip ediyordum nasıl iş bu anlayamadım..
Trendyol takı tak silver adlı mağaza istediğim takı modelinin gümüşünün olup olmadığını sordum daha sonra var olduğunu, belirttiğim zaman göndereceklerini söylediler 4 kere belirtmeme rağmen istediğim ürünü yollamadılar yollamadıkları gibi ilandaki üründen de farklı renk yolladılar daha sonra kendilerine dönüş yaptım ilandaki ürünü yolluyoruz sadece diye bir cevap verdiler daha sonra ilandakinden de farklı ürün yolladıklarını söyledim iade gelince size istediğiniz modeli yollayacağız dediler iadeyi yolladım 1 gün sonra ellerine ulaştı kabul ettiler ve 2 hafta boyunca beni yollayacağız diye oyaladılar daha sonra kendilerine dönüş yaptım tekrardan fakat bana Trendyol'un kargo cezası kestiğini sizin yüzünüzden ceza ödedik bir de laf yapıyorsunuz tarzında konuştular ve daha sonra engellediler böyle bir saygısızlığı asla kabul etmiyorum.ASLA ASLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN BU SATICIDAN İLANDAKİNDEN FARKLI ÜRÜN YOLLAYIP SİZİN SUÇUNUZMUŞ GİBİ GÖSTERİYOR VE MÜŞTERİYİ ENGELLİYORLAR .
6000 lira oyun için pc tavsiye
|
|
|
|
.
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.503
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 24.499 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 566 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic