Şimdi Ara

sahte 256 gb usb flash bellek nasıl gerçek boyutuna getirlir. yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
12.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 256 gb olduğunu iddia eden bir usb flash bellek aldım ve vardığım sonuç 256 gb ile alakası olmadığı. daha küçük gb ile kullanmak istiyorum ama bu şekliyle kullanmak mümkün değil (dosyalar kayboluyor, siliniyor, açılmıyor vs..) bir çok sitede bu ürünün daha küçük boyutta flash disk olduğu yazılmış ama nasıl gerçek boyutuna dönderileceği ile ilgili bilgi yok.

yapmak istediğim şey ürünü gerçek boyutuna geri getirip kullanabilmek. ama bununla ilgili bilgi bulamıyorum.

• Vay anasını arkadaş. Adamlar programla donanım ekliyor yok böle bişey. O cihaza fazla güvenme hatta kullanma. Aldığın yere iade et bence. Hayır gelmez öle mallardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia
    Vay anasını arkadaş. Adamlar programla donanım ekliyor yok böle bişey. O cihaza fazla güvenme hatta kullanma. Aldığın yere iade et bence. Hayır gelmez öle mallardan.

Yer acilsin diye kendi kendine siliyor, kullandikca temizlenen boya gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat34 -- 21 Temmuz 2011; 6:37:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat34

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia
    Vay anasını arkadaş. Adamlar programla donanım ekliyor yok böle bişey. O cihaza fazla güvenme hatta kullanma. Aldığın yere iade et bence. Hayır gelmez öle mallardan.

Yer acilsin diye kendi kendine siliyor, kullandikca temizlenen boya gibi

Alıntıları Göster
    Bencede götür iade et

• quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Bencede götür iade et

Alıntıları Göster
    öyle bir şansım maalesef yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus353

öyle bir şansım maalesef yok..

Alıntıları Göster
    hiç kimsenin bir fikri yokmu ??
  • quote:

hiç kimsenin bir fikri yokmu ??

Alıntıları Göster
    dostum usb yi kullanabilmek için bilgisayarında vista veya windows7 olmalı,yada xp de kulanmak için exfat dosya sisteminin driverlarını yuklemelisiniz microsoft tan,beneim bildiğim bukadar umarım işinize yarar,google da aratırsanda çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep5800

dostum usb yi kullanabilmek için bilgisayarında vista veya windows7 olmalı,yada xp de kulanmak için exfat dosya sisteminin driverlarını yuklemelisiniz microsoft tan,beneim bildiğim bukadar umarım işinize yarar,google da aratırsanda çıkıyor

Alıntıları Göster
    o dosya zaten yüklü ve sadece exfat dosya sisteminde format atmaya yarıyor. başka dosya varmı bilmiyorum.

• quote:

o dosya zaten yüklü ve sadece exfat dosya sisteminde format atmaya yarıyor. başka dosya varmı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Sorması ayıp ne kadar verdin o cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Sorması ayıp ne kadar verdin o cihaza?

Alıntıları Göster
    arkadaşım bunu vista yada win7 yuklu başka bir pc de denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep5800

arkadaşım bunu vista yada win7 yuklu başka bir pc de denedinmi?

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun diyeyim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

geçmiş olsun diyeyim şimdiden

Alıntıları Göster
    http://www.pckoloji.com/tavsiye-yazilimlar/14573-usb-belleginizi-test-edin-h2testw.html

su yaziyi bi oku kac gb lik gercekte flasha sahip oldugunu ogrenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO

http://www.pckoloji.com/tavsiye-yazilimlar/14573-usb-belleginizi-test-edin-h2testw.html

su yaziyi bi oku kac gb lik gercekte flasha sahip oldugunu ogrenirsin

Alıntıları Göster
    faydalı bir programmış teşekkür ederim. lakin bir şey anlamak mümkün olmadı :(

• quote:

faydalı bir programmış teşekkür ederim. lakin bir şey anlamak mümkün olmadı :(

Alıntıları Göster
    bakım onarım programları diye arattır
    ilgili programları dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewmez -- 31 Ocak 2011; 1:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewmez

ilgili programları dene

Alıntıları Göster
    En yakın çöpe at kazık yemişsin...
  • quote:

ilgili programları dene

bir kaç program indirip denedim ama maalesef işe yaramadı. hala gerçek boyutuna indirebilmiş değilim..
  • quote:

quote:

ilgili programları dene

bir kaç program indirip denedim ama maalesef işe yaramadı. hala gerçek boyutuna indirebilmiş değilim..

Alıntıları Göster
    Geçmiş Olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguhan78

Geçmiş Olsun..

Alıntıları Göster
    konu günceldir..
  • quote:

konu günceldir..

Alıntıları Göster
    Bir sahte usb bellek satıcısı daha;
    Gittigidiyorda satış yapan deccenter adlı kullanıcıdan 25TL ye aldığım kingston marka 16 GB usb bellek sahte çıktı. Sahte olduğunu nerden anladın derseniz, öncelikle demir kısmında seri numarası yazılı değil, benim diğer belleklerimde demir kısmında seri numaraları yazıyor, bir kaç yerde de seri numarası yazmayan kingston belleklerin sahte olduğunu okumuştum.
    İkincisi belleği h2testw programıyla test ettiğimde kullanılabilinen boyutun 1.3 GB olduğunu gördüm. 1.3 GB dan sonrası kandırmaca. Umarım ucuz diye burdan alışveriş yapan başkaları olmaz. Gittigidiyordan usb bellek almak çok riskli bir iş bence. Üstüne üstlük satıcı deccenter gayet pişkin bir şekilde ürünün sahte olduğunu kabul etmiyor, bana gönderilenin sadece HATALI olduğunu söylüyor. Bir türlü demir kısmında seri numarası yazması gerektiğini anlatamadım.
    Belleğin diğer bir garipliği de data akışı esnasında yanıp sönen ışığın kingstonun alışılagelen yerinde değil daha arkalarda olması, elimdeki 4 adet orjinal kingston bellekte de ışık hep aynı yerde.
    Neyse varsın deccenter fake olduğunu kabul etmesin ben sahte olduğunu gittigidiyordaki yorumumda yazdım, artık en azından ürünü almadan önce yorumumu okuyanlar kendilerini bu satıcıdan koruyabilirler.

Ürünün linki;http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/kingston-16-gb-flash-bellek-dti-g3-usb-2-0-55638229

• quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

Bir sahte usb bellek satıcısı daha;
    Gittigidiyorda satış yapan deccenter adlı kullanıcıdan 25TL ye aldığım kingston marka 16 GB usb bellek sahte çıktı. Sahte olduğunu nerden anladın derseniz, öncelikle demir kısmında seri numarası yazılı değil, benim diğer belleklerimde demir kısmında seri numaraları yazıyor, bir kaç yerde de seri numarası yazmayan kingston belleklerin sahte olduğunu okumuştum.
    İkincisi belleği h2testw programıyla test ettiğimde kullanılabilinen boyutun 1.3 GB olduğunu gördüm. 1.3 GB dan sonrası kandırmaca. Umarım ucuz diye burdan alışveriş yapan başkaları olmaz. Gittigidiyordan usb bellek almak çok riskli bir iş bence. Üstüne üstlük satıcı deccenter gayet pişkin bir şekilde ürünün sahte olduğunu kabul etmiyor, bana gönderilenin sadece HATALI olduğunu söylüyor. Bir türlü demir kısmında seri numarası yazması gerektiğini anlatamadım.
    Belleğin diğer bir garipliği de data akışı esnasında yanıp sönen ışığın kingstonun alışılagelen yerinde değil daha arkalarda olması, elimdeki 4 adet orjinal kingston bellekte de ışık hep aynı yerde.
    Neyse varsın deccenter fake olduğunu kabul etmesin ben sahte olduğunu gittigidiyordaki yorumumda yazdım, artık en azından ürünü almadan önce yorumumu okuyanlar kendilerini bu satıcıdan koruyabilirler.

Ürünün linki;http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/kingston-16-gb-flash-bellek-dti-g3-usb-2-0-55638229

Geçmiş olsun hocam. Bence böyle cihazlar görülmeden alınmamalıdır. Ya da vatan, bimeks gibi güvenilir web mağazaları tercih edilmelidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.