USB den Müzik Çalarken Gelen Hışırtıyı Nasıl Yok Ederim?
Arkadaşlar İmars marka 7" andorid double teypim var. Radyoda hiçbir sorun yok ama usb flash bellek veya kendi hafızasındaki müzikleri oynatırken dip hışırtı sesi yapıyor müziği durdurunca kesiyor müzik başlayınca başlıyor ses ile artıp azalıyor ama rahatsız edip sesi kirletiyor bunu nasıl önleyebilirim.
araç veya tesisat ile alakalı değil aynısını evdede yapıyor.
double teypi araca takınca dip ses yapmaya başladı.
2006 corolla aracıma bugün android double teyp taktım fakat usb bluetooth farketmez sarkı calarken dip ses yapıyor sarkıyı durdurunca 2 saniye sonra dip seste kesiliyor sarkıyı acınca devam ediyor sistemde amfi rca kablo vs yok orjinal tesisat sadece double taktım baglantıları sağlam teypin gövdesine başka yerden şasede verdim değişmedi.
üniteyi evde adaptörle kullanırken dip ses yapmıyordu araca takınca yapmaya başladı.
laptap'a 2. m2 ssd yi takamadım
Arkadaşlar dell marka laptopta 2 tane m2 slotu var fakat 2 slota taktıgım diski aygıt yöneticisi depolama yöneticisi ve biosta göremiyorum kendi üzerinde gelen m2 ssd her slotta calısıyor ama hkvision marka kendi ssd mi 2. olarak görmüyor bunun bir çözümü bios ayarı varmı ?
bios update vs yaptım
Silimebilri
Silinebilir
Arkadaşlar İntel 12. nesil işlemciler değişen soket ve ddr5 teknolojisi kafamı karıştırdı.
Şuan orta üst seviye Ryzen serisine yatırım yapılırmı? Aklımda 5800x-5900x işlemci ve b550 tomahawk anakart vardı hatta anakartı aldım ama iade sürem var iade edip elimdeki ile devam edip 12.nesil İntel yeni soket veya AMD 6000 serisi yeni soket ve ddr5 beklemek mantıklı olurmu ? uzun süre kullanma planım var
Ek olarak
Arkadaşlar bu arada elime hazırda 5600x işlemci Asus B550m-k 16gb ramli sistemim var ama ben bunu b550 tomahawk ve 5800x işlemci ile güncelleyecektim b550 tomahawkıda 1600 e aldım ama yeni soketler gelince iade edip eldeki ile devammı etsem karar veremedim
Sistem Toplarken Görüşlerinize İhtiyacım Var.
Arkadaşlar Gaming gecesinden B550 Tomahawk anakart ile 2 adet Apacer 8gb 3200 ram aldım. Öncelikle fiyatlar nasıl daha uyguna bulabilirmiyim ?
ben bu sistemde ryzen 7 5800x işlemciyi Overclock yaparak kullanmak istiyorum, ama apu olduğu için 5700g de aklıma yattı ikisi arasında çok aman aman fark varmıdır?
(5700g alırsam hemen kullanabilirim 5800x alırsam ekran kartı alana kadar beklemem gerekecek hangisi mantıklı)
Ryzen 7 5700G nin Overclock performansı nasıldır? ve apu grafik biriminede Overclok yapılarak geçiş için kullanılabilirmi 1080p
5700G alırsam PCI 4.0 işlemci desteklemediği için b550 anakartın baska faydası olurmu yoksa iade edip daha ucuz b450 anakartmı alayım?
Son olarak İntel tarafında mantıklı başka önerileriniz varmıdır? üst düzey olmasada overclock yapabileceğim
Harici ekran kartı varken dahili ile oyun oynanırmı ?
5600m harici ekran kartı ve dahili vega 6 veya 7 grafik kartı var ben 5600m ile madencilik yaparken dahili ekran kartı ile oyun nasıl oynayabilirim madencilik yaparken ekran kartı seciliyor onda problem yok ama oyun oynarkende bunu yapmak mümkünmü ?
10700k ve 5800x için Anakart Önerisi
Merhaba yeni sistem toplamak istiyorum kendime ama kararsız kaldıgım noktalar var aklımda 10700k ve 5800x işlemci var oc yapacagım icin sizden uygun oc uyumlu anakart tavsiyelerinizi ve amd mi intelmi daha iyi olur görüşlerinizi bekliyorum
10700k oc için z serisi anakart öneriliyor ama sartmıdır daha uygun oc performansı iyi baska seri chipset varmıdır ?
bütce olarak parca parca alacagım icin tam belirtemiyorum ama beni yarı yolda bırakmayacak uzun süre kullanabilecegim griş orta seviyesi ürünleri tercih ederim.
Arkadaşlar taşınabilir harddiski aynı anda hem modeme hem tv ye bağlayıp wifi üzerinden ağa baglı herhangi bir bilgisayardan hardiske dosya film müzik atıp aynı andada tv den izlemek mümkünmü?
Aslında modeme baglayınca tvde internete baglı oldugu icin diski kullanabiliyorum ama 4k videolarda ag üzerinden oldugu icin yüklenmesi oynatması agır oluyor takılma yapıyor diski hem modeme hem tv ye kablo ile baglamak istiyorum bu yüzden
Amd ekran kartı driverını kurunca tarayıcı video oynatmıyor
Merhaba Dell G5 15 notebookta 5600m ekran kartının driverını kurunca tarayıcıdan videoları oynatmıyor 1 saniye oynadıktan sonra cok agır agır kare kare gidiyor driverı silince düzeliyor farklı versiyonlarıda denedim sonuc aynı
i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD Dark N10 Case |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.551
İkinci El Bölümü Mesajları: 218
Konularının görüntülenme sayısı: 45.531 (Bu ay: 667)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware