Şimdi Ara

Sahibinden üzerinden dolandırıcılık[İlan ve kanıtlarıyla]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acill-punto-1.3-granede-439506836/detay

    İlan bu, benim kaza yaptığım araç. Konusu burada;https://forum.donanimhaber.com/kaza-yaptim-arac-perte-cikar-mi--117526909#117526909

    O dönemde plakaları kapamıştım, şimdi resimlerin orjinallerini ekleyeceğim. Eğer plakayı aratan biri olursa aracın ne durumdan neye çevirildiğini görsün. "ARACIM ARKA TARAFTAR KAZALIDIR BAGAJ KAPALI DEGİSMISTIR HAVUZ DÜZELMISTIR SİGORTA SIRKETINDEN YÜKSEK RAKAM ÇIKIYOR.BU DURUMLARI BİLİP ARASINDA LÜTFEN BÜTÜN AKSAMLARI CALISIYOR.YAG FILTRE ON TAKIM YENİ DEGİSMISTIR" ile alakası yok çünkü aracın.

    Kazadan sonraki hali; Sahibinden üzerinden dolandırıcılık[İlan ve kanıtlarıyla]Sahibinden üzerinden dolandırıcılık[İlan ve kanıtlarıyla]Sahibinden üzerinden dolandırıcılık[İlan ve kanıtlarıyla]

    Bu da eksper tutanağı; Sahibinden üzerinden dolandırıcılık[İlan ve kanıtlarıyla]

    Google üzerinden arayanlar için plakayı yazıyorum; 48YM012
    48 YM 012
    48YM 012
    48 YM012



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 19 Mayıs 2017; 1:4:43 >







  • Etme bulma dünyası çocuklarindan çıkar bunlardan çıkmasa bile yazik gunah.
  • İlana koyanı savunmuyorum ama alan adam eşekdeğildir heralde expertize sokarsa değişeni hava yastığını görür
  • Bu şekilde bu arabayı alan varsa eşektir zaten, araba görevini yapıp bizi sıyrık bile almadan korudu ancak haşat oldu. Randımanlı çalışacağını düşünmüyorum, ki bir dünya mekanik parçası değişti. 23250'ye almıştık geçen sene 20 mayısta aracı, 3 bin indirmiş en azından.
  • vay anasını demin bakmıştım ilana. sigorta genelde rakamları şişirdiği için açıklama mantıklı gelmişti bide.
  • Araç nasıl el değiştirdi ? Bir sigorta kasko şirketi aracılığı ile el değiştirdi ise; Hükümetin bir önlem alıp bu kasko ve sigorta şirketleri tarafından alınan pert arabaların tekrar trafiğe çıkmasını engellemesi lazım . Bir çok insanın ekmeğine ! engel olucak ama birçok insanın hayatını kurtaracak bir önlem olur .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArslanF

    Araç nasıl el değiştirdi ? Bir sigorta kasko şirketi aracılığı ile el değiştirdi ise; Hükümetin bir önlem alıp bu kasko ve sigorta şirketleri tarafından alınan pert arabaların tekrar trafiğe çıkmasını engellemesi lazım . Bir çok insanın ekmeğine ! engel olucak ama birçok insanın hayatını kurtaracak bir önlem olur .

    Kasko aracı sattı ve üstüne para ekleyip bize verdi. Satışını noterden biz verdik.
  • İlandaki resimlere filtre uygulanmış farkında mısınız.

    Aracı satan kişide tahminen aracı tamir ettiren kişi, çünkü diğer ilanları araç parçası.

    Benim gözümde bu kişiden daha çok aracı perte çıkarıp satan sigorta şirketi suçludur.
  • Vay güzel ülkem, ne insanlar var, heryer dolandırıcı kaynıyor.
  • Hic bir sigorta sirketi fiyati sisirmez arkadaslar. Sigorta sirketi magdura odeme yapan kurulustur. Adamlar salak mi fazla para odeyip zarara girsin.
  • sigorta fiyatı şişiriyor bu alemdeki en büyük yalandır.

    olay şu: sen sanayide yapsan 10 bin lira tutacak tamiratı sigorta şirketi yetkili serviste yaptırınca 18-19 binlira tutuyor. asıl değeri bu. yani normalde 10 bin liralık iş 20 bin gösterilmiyor. yoksa o eksperi oyar sigorta sirketleri. sigorta sirketleri bu işin kurdu, kasasından fazladan kuruş para çıkması onlar için ölüm
  • yazık ya bu araç trafikte öyle bir kazadan sonra perte çıkıp hurdaya ayrılması lazım.
  • Duyarlı bir adam olduğundan seni tebrik ediyorum,herkez sahtekarların ipliğini pazara çıkarmaya cesaret etse daha az kişi mağdur olur....SİGORTA YADA EKSPER FİYATI ŞİŞİREMEZ, HİÇ BİR SİGORTA ŞİRKETİNE 1 KURUŞ FAZLA ÖDETEMEZSİN,BU ALICIYI ALDATMAK İÇİN SÖYLENEN BİR YALAN,SERVİS SANAYİ FARKI HARİÇ,Ancak bunda bir algı yönetimi var,servisteki orjinal parça, aracı bilen usta ve hizmetten servisin sorumluluğu ile sanayide sarı çizmeli mehmet ağanın kulkandığı parça vs kıyas kabul etmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 19 Mayıs 2017; 11:5:19 >
  • Ben en çok ilanlardaki, "sigortadan fazla para almak için şişirilmiş", "anlaşmalı şişirilmiş" ,"sigortacının işgüzarlğından şişirilmiş" lafına inanan varmı onu merak ediyorum, o lafa inanıpda araç değeri kadar yada ona yakın ödeme yapılmış yada "ağır hasar" ibaresi olan araca normalinden 3-5 bin aşyağı diye satın alanlara herşey müstehak, birde aracı satışa koyarsın adam sana bu araçları örnek gösterir o fiyat ver alayım der onlara ayrıca müstehak bu tip araçlar.
    yalnız airbaglar orjinali ile değştirilmişse (airbag, sensör, beyin, direksiyon ve göğüs) hiçbir eksper airbagların patladığını anlayamaz diye biliyorum, ben bir araç baktırmıştım eksper anlamadı (hata kodlarında da çıkmadı) ama değişen parça sorgusunda çıkmıştı.
  • İyide adam zaten kazalı olduğunu söylemiş zaten fiyatta düşük.20 yaşında şahinin 15 binlere çıktığı ülkemizde biraz da pazarlıkla düşünülebilir bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    İyide adam zaten kazalı olduğunu söylemiş zaten fiyatta düşük.20 yaşında şahinin 15 binlere çıktığı ülkemizde biraz da pazarlıkla düşünülebilir bence.

    ilan ile resimler sence bir mi ?

    ''ARACIM ARKA TARAFTAR KAZALIDIR BAGAJ KAPALI DEGİSMISTIR HAVUZ DÜZELMISTIR SİGORTA SIRKETINDEN YÜKSEK RAKAM ÇIKIYOR.BU DURUMLARI BİLİP ARASINDA LÜTFEN BÜTÜN AKSAMLARI CALISIYOR.YAG FILTRE ON TAKIM YENİ DEGİSMISTIR''
  • Bu araç kesin satılır, geçmiş olsun.
  • Zaten adamın açıklamasında bile meymenet yok ki katletmiş Türkçeyi. "Öyle bir devir oldu ki birisiyle tokalaştıktan sonra 5 parmağı da geri alabildin mi diye kontrol etmek gerekiyor" diye bir yazı okumuştum çok doğru
  • mnalbantbasi kullanıcısına yanıt
    Yanlışım varsa düzeltin fakat



    Arabayı Obd cihazi ile baglayıp airbag tersdiyot olursa anlaşılamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 19 Mayıs 2017; 13:34:2 >
  • Renk farkı anlaşılmasın diye resim üzerinde renklerde oynama yapılmış

    İşlerinin ustası olmuşlar artık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.