Şimdi Ara

Kaza yaptım araç perte çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracın noterde satış değeri 23250. Araç perte çıkarsa kaç para alırım tahmini? Eksper bozuntusu daha arabaya bakmadan 15'ten fazla vermezler dedi. Sigorta bedeli olarak; piyasa rayiç değeri yazıyor.

İzmir-Torbalı istikametinde yol çalışması olduğun için yol tek şeride düştüğü bölümde, seyir halinde giderken arkadan minibüs çarptı ve öndeki arabalar yavaşladığı için ben önümdekine o da onun önündekine karıştı. Perde, sürücü ve yolcu airbagı patladı. Araç 2 haftalıktı, kaskosu dün yapılmıştı. Perte çıkar mı? İzleyeceğim yol ne olmalı?

Kız arkadaşımla beraberdik, ben kolumdan yaralandım. Onun başı dönüyordu ambulans geldi hastaneye gitmek zorunda kaldım. Alkolmetreye üfledim polis bey tutanak tuttu TC kimlik nolarını aldı. Ancak ben hiçbirşey tutamadım sadece resimler var. Araç jandarmanın Yeddiemin otoparkına çekildi. Perte çıkar mı? Ne yapmalıyım? Bu konularda acemiyim, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 11 Haziran 2016; 22:06:32 >

• Çok aşırı bir hasar yok ama hava yastıkları patlamış %90 pert olur

geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun , aracınız pert , yeni aracınızı iyi günlerde kullanın.
  • Sigortacı tanıdıksa ve siz pert olmasını istemiyorsanız ayarlayabilirler ama bu saatten sonra perte cıkarsınlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam perte çıksın istiyorum bu araba daha kullanılmaz

• Geçmiş olsun, aracınız pert.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Hocam perte çıksın istiyorum bu araba daha kullanılmaz

Kaskonuzdan derhal işlemleri başlatın ozaman.
    Anladığım kadarı ile kusurunuz yok kazada , beklerseniz eğer kusurlu araç trafik sig. devreye girer ve perte aytılması zorlaşır.

Sigortacınız ile iletişime geçip Kaskonuzdan işlemleri ivedilikle başlatın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım perte çıkar mı sizce?
    2 yıl önce açıldı
    Aracım perte çıkar mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Anladığım kadarı ile kusurunuz yok kazada , beklerseniz eğer kusurlu araç trafik sig. devreye girer ve perte aytılması zorlaşır.

Yarin sigortaciya gidicem hocam. Aracı cektirmeli miyiz otoparktan?

• quote:

quote:

quote:

Sigortacın seni yönlendirecektir zaten ama araç otoparktan Yetkili servise çektirilecek , Yetkili servis Kaskodan işlemlere başlamak için onayınızı alacak , sonra aracı iceleyecekler ve bir bedel çıkaracaklar . Bu bedele göre aracınız perte çıkarılacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sigortacın seni yönlendirecektir zaten ama araç otoparktan Yetkili servise çektirilecek , Yetkili servis Kaskodan işlemlere başlamak için onayınızı alacak , sonra aracı iceleyecekler ve bir bedel çıkaracaklar . Bu bedele göre aracınız perte çıkarılacak.

Tamam hocam çok teşekkür ederim, umarım perte çıkar. Severek aldığım bir araç ama 3 kapi ve hasar kaydi ile ileride satmakta kesinlikle zorlanırım.

• büyük ihtimal perte çıkar
  • Umarım hocam

• Öncelikle geçmiş olsun, Torbalı yolunu sevmem asfalt kalitesi İzmirin genelinde olduğu gibi düşük ve bu ara yol çalışmasından dolayı tehlikeli. Aracınızın perte çıkması için ilk önce yetkili servise çektirilip eksper aracılığıyla tamir fiyatı alınması gerekiyor. Bilindiği üzere ülkemizde yetkili servisler bin tllik bir tamiri 2-3bin tl civarlarında gerçekleştirdiği için ve aracın hava yastıkları açıldığından (bunlar da pahalı şeyler) büyük ihtimalle aracınız pert olacaktır. Kasko poliçenizdeki değer üzerinden bir takım kesintiler yapabilirler ayrıca kaskoyu yeni yaptırdıktan sonra aracınız perte çıktığından dolayı şirket bundan şüphelenebilir ama kazaya bi çok araç karıştığından dolayı ve kusur size verilmeyeceğinden dolayı sıkıntı olmaz ayrıca bundan sonra yeni aldığınız araçta kasko değeriniz yüksek çıkabilir.
    Tekrardan geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin

• Geçmiş olsun.Araç pert

• Gaziemir tarafından torbalığa bağlanan yol değil sanırım.philsa fabr. Tarafımı yoksa? Geçmiş olsun.

• Araç pertingen. Geçmiş Olsun.
  • Nasıl Jandarma Yeddiemin Otoparkına çekerler aracınızı? Kaskosu ve sigortası varken. Kaskolu her araç yol yardıma sahiptir bilinir. İçindekiler yaralı dahi olsa JANDARMANIN GÖREVİ ARACIN POLİÇESİNE UYGUN DAVRANMAKTIR. Sizden çekici ve otopark parası isteyecek çakallar hazırlıklı olun. Aracı çektiren JANDARMA ve çekici hakkında suç duyurusu yaparsınız savcılığa öttürürler.
    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AYRANCILARDA OLMUŞ SANIRIM KAZA. EVİM ORADA ORADAN TANIDIM

• minibüs şöförü nedeniyle olduğu için kaskon varsa kesin perte çıkar. Sonuçta minibüs şöförünün trafik sigortası ödeyecek.
  • geçmiş olsun, araç pert
  • Aracınız pert. İyi ki kasko yaptirmissiniz. Kaskoya devam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.