Merhaba sahibinden üzerinden param güvende olarak satıcı için riskli bir durum varmi . Bir tablet var satmak istediğim alıcı param güvende ile almak istiyor ama şikayet var üzerinde çok şikayet gördüm satıp sıkıntı yasayanlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sahibinden param güvende ile satış yapmak

-
-
Satıcıyı pek korumuyor.
Adama malzemeyi sattın kargoyu actı elinden dustu aaa tablet kırıldı.Hop iade .
Adam kargoyu actı kurcaladı vs masa üstüne koydu ,kedi geldi bune lan dedi ittirdi aaa kırıldı iade.
Adam kargoyu açtı ulan bu tabletin 400000 piksel olan genişliğinde toplu iğne ucu kadar arkasında nokta cizik var aaa iade
Yaşanmış seyler :)
-
Alici icin 10 numara sistem . Satıcıysan gecmis olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı ya, üstteki arkadaş yazmış, daha başka sorunlar da oluyor yazmayayım burdan okuyup uygular yoksa dolandırıcılar
-
IBAN ile sat sadece,param güvende adı üzerinde alıcının parası üzerine kurulmuş, malım güvende de yapsalar öyle satardın :)
-
Valla birisi kacgundur yazıyor sanki başka satan yok ille param güvende ile . Guvenenedim yollarım birşeyini değiştirir yok bozuk yok kırık yok süsü yok busu gelmedi. Durduk yere iş açmıyayim başima
Ben sattım ama onay gelene kadar kafamda kırk tilki, ulan dolandırmaz değil mi bu bizi şimdi diye diye. Sıkıntı olmadı, alıcı da eski üyeydi. Para yattı üç beş gün içince.
Bi daha satmam gibi. 13 yıllık üyeliğim var, insanlar genelde parayı gönderir kargoya ver kardeşim en kısa zamanda der olay biter.
Asus tuf Rtx 3080 ekran kartı Logitech G213 klavye intel 13700k işlemci Corsair RM750x psu 2 adet 4000 mhz ram 10100 işlemci+ h410 anakart. Ne almışım be
Hepsini de s-güvende ile aldım bir sıkıntı yaşamadım. İyi taraf da iyi niyetliyse sorun yok tabi. Psunun cpu kablosu 2 adet yerine 1 adet çıktı satıcı içerik tam demesine rağmen. Tek yaşadığım problem oydu piyasa fiyatına göre makul olduğu için ve işlemcime tek kablo yeticeğini öğrendiğim için iade etmedim. Satıcıya bulursa yollamasını rica ettim evet dedi ama tabi dönüş olmadı. İşimi gördüğü için iade etmedim.
Tabi burası Türkiye herkes benim gibi iyi bir alıcı olmayabilir. Yada satıcı dolandırma peşinde olabilir. 2 taraf içinde risk mevcut niyetler kötüyse. Asla mal elime geçmeden havale yapmam ve satıcı malı parasız göndermek istese de yakın tanıdık olmadığı sürece istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 28 Ekim 2023; 1:42:3 >
-
bu sistemi asla tavsiye etmiyorum satıcıyı kotuyan bir sistem değil..
şöyle düşün senin elinde orjinal 10 milyarlık samsung tablet var birebir aynı tabletin bozuk olanı karşı tarafta sen yolladın adam da tuttu tableti değiştirdi. sana çakma bozuk tableti yolladı hadi ispat et edebilirsen mahkeme mahkeme uğraş..
kesinlikle tavsiye etmiyorum. eğer benim gibi sürekli bu işi yapıyprsanız havale eft şeklinde satış yapın referans verin karşı tarafa gerçi bu ara işler baya durgun ama yapacak birşey yok.. herkese hayılrı satışlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X