Şimdi Ara

Sanırım verem oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce gece öksürük ile yüksek ateşim çıktı, her zaman kinden farklı olarak bedemcik ağrısı baş arısı olmadan başladı. Acile gittim rütün grip teşhisi antibiyotik ateş düşürücü ağrı kesici ilaçları kullandım bitirdim. Öksürük kesilmedi bir gün öksürürken ardından hemen istifra ettim. Akşam şiddetli öldürdükten etkilenmemek 30 derece acıyla gırlet yerleştirip öyle uyuyabilir oldum. Bir öldürülen pembe pempe balgam atmaya başladım. Bademciklerde sorunu diş eti kanaması yok , domates çilek vişne gibi kırmızı renkte bir şey de yemedim. En iyi şekilde zatürre olmayı umut ediyorum. Az önce röntgen ve kan tahlili verdim. Sonuçları bir saat sonra çıkar dediler. Bekleyip görelim doktorun son sözü ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hastaneler insanın fizyolojik rahatsızlıklarını iyileştirmek ten cok "psikolojik iyileşme" sağlar yani "hastaneye geldim, diplomalı doktor uzman sağlık personeli bakacak, herşey iyi olacak" beklentisini karşılar. Başka da işe yaramazlar ve coğu kez hastayı daha da kötü yaparak gönderirler.

Akciger, boğaz rahatsızlığı için: yiyecek içecek soluduğun hava ve uyku, bu 4 şeyi ayarlayarak kurtulabilirsin. Ancak bir kere virüs cigerlere girdiği için doğal iyileşme süreci uzun sürebilir.

Yapacağın şey: Novartis Kalsiyum Sandoz, Benexol B12, Saba Magnesie Calcinee; eczaneden bu 3 üründen al ve hergün birinden iç; yani 3'ünü aynı anda içme. agnesie Calcinee Magnezyumdur. Saf su ile karıştırıp içebilirsin fakat tavsiyem taze limon sıkıp su ekleyip sulandırıp ona ekleyerek içmen. Gece yatmadan önce içersen tüm gece boyunca vücudu yeniler. B12 hücre sentezini sağlar. C vitamini ise akcigerler için vazgeçilmezdir.

Yiyecek olarak: Et. Ekmek, k.fasulye, gibi tahıl ve bakliyat ürünleri yok. Pirinç ve makarna da yok. Ağırlıklı olarak et ve mümkünse karaciger gibi vitamin protein ve minerali bol et. Az pişmiş halde yenilecek. Et yiyecek piramidinin en üstündedir, daha üstü yok.

Soluduğun hava: Sokakta dizel araçlar yaygın. Onların dumanını içine cekme. Ayrıca süper kazık d.gaz fiyatlarından dolayı birçok hane kömür ve odun yakmaya başladı, hava pis. Temiz hava solumalısın.

Uyku.

Geçmiş olsun.

• Korkulacak bir şey yok, veremin tedavisi mümkün ayrıca ilaçla. Verem savaş dispanserine gidip PPD testi yaptırıyorsun ve ciğer filmi çektiriyorsun 3 gün sonra ne olduğun ortaya çıkıyor. Eğer sorun çıkarsa 3-6 aylık bi ilaç tedavisine başlıyorsun(ücretsiz) ve hastalığı atlatıyorsun.

mümkün olduğunca ilaç serum şırınga bunlardan uzak dur. insan vücudu doğal ortamda kendi kendisini iyileştirecek donanıma sahiptir. normalde ağırlıklı olarak kırmızı et ve organ eti (karaciger, kalp, böbrek, beyin) yememiz gerekiyor ancak bunların yerine başka başka şeyler yeyip içtiğimizden hastalıklara davetiye çıkarıyoruz.

akciger rahatsızlığında yapılacak şey; et ürünleri, et corbasına ek olarak kuru gıdalar da yememek. örneğin cekirdek, fındık, leblebi, patates cips gibi. Bunlar öksürmeyen kişinin vücudunu dahi kurutup öksürtür. Vücudunu sıvılı / hydrated tutman gerekli fakat bu sadece su içerek olmaz. içilen su böbreklerden geçerek atılır. az pişmiş et yersen vücudun su tutar. zaten o zaman içtiğin su vücuttan hemen atılmaz.

miden rahatsız ise maydanoz çiğnemeyi dene. maydanoz bir ilaç gibidir. ancak toplumumuzda "lafa maydanoz olma, maydanoz gibi atlamak, maydanoz gibi yapışmak" seklinde kötü bir üne sahiptir. ancak bu maydanozun mideyi iyileştirici old gerceğini değiştirmez.

Tekrar et konusuna dönüyorum: Et vücudu güçlendirir. Akciger, beyin, kaslar, deri fark etmez heryeri güçlendirir. Fakat cok pişmiş olmayacak, ızgara olmayacak. Izgarada etin içindeki faydalı maddeleri zehire dönüştürür.

Dr.Mercola "Pişirmek bir çeşit kimyasal işlemdir" der.

Et uygunsuz şekilde pişirilince
    1- heterocyclic amines (HCAs),
    2- advanced glycation end products (AGEs)
    3- polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs)
    seklinde birbirinden farklı zararları olan zehirler oluşur. o yüzden az pişirilmiş et yiyerek vücudunu en güçlü konuma getirebilirsin.

Diger önemli nokta: Alkol, sigara, uyuşturucu, kahve, çay gibi keyfi verici maddelerden de uzak dur. Hastalanınca bu tür şeyler zaten keyif değil sıkıntı verir. ancak hastalandığı halde keyif verici madde kullanan cok kişi gördüm o yüzden bahsedeyim dedim.

Tavsiyeyi Mark Twain'in harika sözü ile sonlandırayım:

Sağlıklı olmak aslında cok basittir: Yemek istemediğimiz şeyleri yemek, yapmak istemediğimiz şeyleri yapmak ve yemek istediğimiz şeyleri yememek, yapmak istemediğimiz şeyleri yapmamak :)

Ekleme: Şimdi aklıma geldi. Sabahları büyük bir parça tereyağ yemelisin. En az kibrit kutusu büyüklüğünde. Sigara paketi büyüklüğüne kadar yiyebilirsin. Süper bir besindir. Yanında yeşillik maydanoz marul da iyi gider ve maydanızdaki faydalı maddeleri cok daha verimli almanı da sağlar.

Kış dönemi olduğu için ceviz de yenilebilir. Ceviz normalde o kadar sağlıklı ve gerekli değildir, yani cok sık yenmemesi gerekir fakat tahıl ve bakliyat yemediğiniz durumlarda boşluğu doldurur.

• Hocam verem mi kaldı bu devirde? Domuz gribi olabilir, bu aralar çok yaygın.

Ünlü oldum:D
    16 yıl önce açıldı
    Baba oldum..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bro nabtın sen süt içiyon mu hala
    Çiğ köy sütü cok lezzetli ve besleyici olmasına rağmen ara verdim sebebi de bağırsak tembelliğini arttırması yani kabız yapması. Gerçi ona doğal çözüm buldum: magnesie calcinee isimli magnezyum tozunu arasıra içmek kabızlığı sıfırlıyor ve ayrıca birkaç faydalı etkisi daha var. şu sıralarda kırmızı et (karaciger kalp beyin dahil) ve ton balığı ağırlıklı devam ediyorum ve her bir açıdan gayet iyiyim. kahvaltıda marul yaprağı içine tereyağ ve peynir, ardından beyazının coğu alınmış çig yumurta yiyorum, o da bayağı iyi geliyor. şu anda bu saydığım yiyeceklerle bayağı dengeli ve iyi gidiyorum

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.