Selamlar arkadaşlar, Uzun zamandır Instagram ve YouTube'da içerik üreten biri olarak, özellikle algoritmanın daha fazla kişiye ulaşmamı sağlaması için bazı stratejiler deniyorum. Bunlardan biri de çok tartışmalı bir konu olan Instagram takipçi satın alma meselesiydi. Açıkçası daha önce birkaç siteden takipçi aldım ama çoğu ya birkaç güne silindi ya da bot olduğu çok belliydi. En son biraz daha araştırıp, sosyal medya hizmetleri sunan Türk bir siteye denk geldim: ankasosyal.com İlk etapta tereddüt ettim ama fiyatları makuldü ve canlı destek kısmı da aktifti, bu yüzden denemek istedim. Küçük bir paketle başladım, takipçiler 10-15 dakika içinde geldi ve şaşırtıcı şekilde profiller gerçek görünüyordu. Sonrasında da herhangi bir düşüş yaşamadım. Daha sonra aynı siteden YouTube abone satın al hizmetini de test ettim. Orada da durum benzerdi; organikmiş gibi duran profiller ve kalıcı aboneler geldi. Video etkileşimlerinde de hafif bir kıpırdanma oldu. Tabii ki bu tür hizmetlerin mucizeler yaratmayacağını biliyorum ama özellikle başlangıçta "psikolojik etki" açısından işe yarıyor. Takipçi sayısı yüksek görünen bir hesabın daha fazla ilgi gördüğü bir gerçek. Sonuç olarak, bu tarz hizmetleri deneyen varsa veya denemek isteyen olursa, ankasosyal.com'u ben memnun kaldığım için öneririm. Yine de bu tarz hizmetleri alırken "dengeli gitmekte" fayda var. Binlerce botu bir anda çekmek yerine azar azar ve düzenli ilerlemek daha sağlıklı oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim