Geceleri uyuyamıyorum.
evet arkadaşlar son 1 senedir işssizim geceleri özellikle kafama çok takıyorum. iş bulamıyorum hem kamuda hem özelde çok yere başvurdum hiçbir olumlu netice çıkmadı. psikoloji ruh sağlığı kamadı bende artık.. zaten yıllardır antidepresan içen adamım şimdi büsbütün perişan oldum lüzumsuz akrabalar zırt bırt soruyor iş buldun mu çalışıyon mu diye ? herşeyden herkestne bıktım usandım yeminle...
Tetikleme devresi
s.a arkadaşlar kafama takıldı. bu el yapımı patlayıcılarda tetikleme devresi nasıl oluyor nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı ??
Sizce eşyalı ev mi eşyasız ev mi ?
s.a arkadaşlar bir kiralık ev tutma durumu varda sizce eşyalı ve mi tutmak lazım eşyasız ev mi ? uzun vadede memur olarak yaşanacak şehirde 2+1 yada 1+1 ev kirala baktım sarı ilan sayfasından uçmuş valla öyle giderse maaşın yarısı kiraya gidecek tecrübeli arkadalar ne diyor bu konuda ??
Babamdan öyle soğudum ki..
evet arkadaşlar başımda öyle bir anne -baba var ki düşman başınaa.. kızlarının damatlarının ağzının içine bakar gözümün önünde kızlarının torunlarının cebine para sıkıştırır. son 1 senedir işsizi 1 kere gelip oğlum sen ne yapıyon nerde geziyon cebinde paran pulun var mı demedi. şimdi kimse koskoca adamsın ne parası verecek felan demesin..
evladın çocuğun yaptığı şeyden anne baba sorumludur. benim koca adamım da kızları 8 yaşında değil .. kızları öz evladı benm dayısının oğlıyum resmen.
öyle öfkeliyim öyle kinim var ki onlara kendi evimizde arabamızda el olduk resmen ...
düzgün adam akıllı bir iş bulim defolup gidecem bu evden de bu şehirden de batsın bu dünya....
Satılık 3 adet smps güç kaynağı
Aramızda muhasebeci yada mali müşavir var mı ??
s.a arkadaşlar nacizane kendi çapımızda elektronik işi yapıyoruz. dün tiktok d abir video izledim canım sıkıldı havale -eft işlemlerinde açıklama kısmında diğer seçeneğini seçmek artık sıkıntı oluyormuş vergi dairesinin denetimine takıldığı vakit 5 yıl geriye dönük tarama yaptıklarında vergi cezası çıkma durumu varmış ben aylık asgari ücret bile kazanmıyorum. öyle olsam zaten dükkan açarım vergi mükelelfi olurum. sizce başım ağrır mı yada bunun kotası v.s birşeyi var mı ???? mesela aylık 10 bin tl ve üzeri denetime takılır gibi birşey ??
Az önce az daha araba vuruyordu
Valla bir verdiğimiz karşı geldi.. arabanın lastikleri değiştim arabayı park ettim caminin tuvaletlerinden elimi yıkayayım dedim çıktım yola adımı attım arabanın biri viraja hızlı girdi az daha vuracaktı Allahtan keyfim yerindeydi yoksa varya Allah ya ona verirdi ya bana ...
bu nedir abi eşşeği süremeyenin altına araba veriyorlar.. geçen de bizim memlekette 35 yaşında bayanın birisi koca tırı devirdi.
anasını satım bu kadın milleti ne kadar iş hayatına giridyse erkekler de o kadar işssiz kaldı.
deyyus birde arabanın içinde el kol hareketi yapıyor yanında kadın kız var zübbe herif.. neyse biraz sadaka verim kazadan beladan korunmak için....
Lineada vites geçişleri
s.a arkadaşlar 93.000 km de fıat liena aracım var son 15 gündür felan özellikle geri vitese çok kolay geçiyor bildiğiniz gibi şanzıman da dişli sistemi var yani o kadar kolay ki sanki arada dişli felan hiç birşey yok. hatta alakası var mı bilmiyorum geri vites lambası yanmıyor geri vites lambasına bağlı parj sensörü çalışmıyor başına gelen var mı acaba bu durum ??
Fotoğraf makinesi tavsiyesi
s.a arkadaşlar kendim elektronikciyim youtube de kanalım var hem resim hemde video için bir makineye ihtiyacım var normalde bu işleri telefon ile yapıyorum ama bu ara işleri biaz ilerlettim cep telefonu yetmiyor. şöyle bir makine buldum
nasıldır acaba hem video hem resim için birde bunu sabitleyecek aparat lazım genelde masada çalışırken video çekiyorum.
Sizce şanzımanda sıkıntı var mı ?
s.a güzel arkadaşlar burda bilgisine tecrübesine güvendiğim insanlar olduğu için sormak istedim. bende 17 model 1.4 fıat linea var km 90 binde baskı balata ve şanzıman yağı hiç değişmedi ama şöyle bir durum var her zaman olmuyor geri vitese takacağım zaman ara sıra cırt diye ses geliyor. sanayide ustaya götürdüm dedim böyle böyle baskı balata değişelim dedim bindi baktı yok dedi baskı balatanda sıkıntı yok kavramada olur öyle şeyler debriyaja 2 kere bas gibi şeyler dedi.
1 hafta öncede aynı araçtan birisi vardı yanımda geri vitese takarken ondada cırt sesi geldi bak dedi bu ses bendede oldu şanzıma da bilmem neresii dağıldı birşey oldu dedi unuttum dediği yeri baskı balatanı değiş dedi. sizce ne yapmak lazım baskı balata değişelim mi ??
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.144
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 5.261)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 234 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0