Üniversite affı konusunda ne düşünüyorsunuz ?
s.a arkadaşlar daha deteyları belli değil ama üniversite öğrencileri için af gündem de bende zamanında 2019 yılında kaydımı sildirdim bazı sebelerden ötürü eğer benide kapsarsa bende müracat edecem. lise mezunu kalmak çok matah birşey değil. ki bazı kurumlar özellikle diplomaya bakıyor. yaşımız biraz geçti ama ben üniversiteye devam etmeyi düşünüyorum. varmı benzer durumda olan ??
Trafik kazası ve sonrasında yaşananlar ?
s.a arkadaşlar geçen gün instagram da bir video çıktı karşıma adam başına gelen olayı anlatmış şaşırdım daha doğrusu bilgi sahibi olmak için soruyorum.
Şimdi adamın birisinin aracına başka birisi çarpmış neyse sonra tutanak tutup karşı tarafın sigortasından adam gtmiş aracını yaptırmış etmiş. şimdi buraya kadar sıkıntı yok. bundan sonra araç sahibi tutmuş karşı tarafa dava açmış işte değer kaybı bilmem nesi adam birkaç şey saydı dava açmış karşı tarafa adamlar buna yalvarmış davayı geri çek diye işte ondan sonra vuran tarafın banka hesabına bloke koymuş v.s v.s..
Şimdi benimde aracım var Allah göstermesin bir kazaa v.s olsa tutanak tutup adama tamam gardaş hadi istediğin yerde götür arabanı yaptır desek aynı şey bizimde mi başımıza gelir yoksa bu olay kurgu mu ?? adam karşı tarafın sigortasından para almış bunun dışında birde 300 bin tl nakit para almış karşı taraftan şaşırdım valla yorum bile yazamadım. bu arada ölü yaralı v.s yok maddi hasarlı kaza yani bu kadar büyür mü iş acaba tecrübeli birisi bilgi veri sevinirim..
Herkesin benden bir beklentisi var
s.a arkadaşlar uzun zamandır sinirimi bozan bir durum var yakın çevremin özellikle benden beklentisi var sanki ben maaşlı çalışanmışım gibi benden maddi konulrda beklentiler var. işte birşey oluyor mesela X de para vardır diyorlar dışarıdan bakan beni sanıyor anlamadım ki ? banker kastelli ye benzer bir halim m var ? bilmiyorlar ki adamın cebinde çay içecek parası yoktur. bilmiyorlar ki borcu adamın boyunu aştı.
Kendi işlerim bile yolunda gitmezken bu halimle benden maddi beklenti beklemek ne bileyim bana çok ters geliyor. Allah şahit çabalıyorum ama hiçbir netice elde edemiyorum.
Yahu bir Allahın kulu da gelip demezki gardaş işler nasıl bir derdin sıkıtın birşeye ihityacın var mı demez ? nasıl birşeye düştük ben anlamadım valla billa..
Triger seti sizce değişmeli mi ??
s.a arkadaşlar bende 2017 model liena var 2022 de 49 bindeyken triger seti değişimi yaptık sorunsuz biniyoruz şükür. şimdi km 99 binde acaba 2. kez triger seti değişmek gerekir mi ?? aslında niyetim arabayaı değiştirmek ama tecrübeli arkadaşşar fikir verirse sevinirim..
EGEA üretimi bitmiş...
az önce haberlerde okudum üzüldüm açıkçası 2015 yılında üretimi başlayan araç her nedense üretimi bitmiş. türkiye şartlarında orta direk arabası sayılabilecek bir araçtı çok istedik almayı ama nasip olmadı. yerine ne gelir acaba ??
Allah eşin dostun da hayırlısını versin...
evet arkadaşlar bugün bunu net şekilde gördüm ki Allah eşin dostun da hayırlısını versin. bak elektronik işi ile uğraşıyorum. işler çok iyi değil hatta işde arıyorum. yemin ediyorum kendi öz annemden babamdan görmediğim iyiliği yardımı 7 kat ellerden görüyorum. 3 tane eniştem var daha 1 kere gelip gardaş ne yapıyon ne iş göüyon işler nasıl yapabileceğim birşe var mı demediler . daha 3 gün önce organize sanayide bir firma ile görüştüm. oda lisede beraber okuduğum benden 3 yaş küçük bir arkadaş referans oldu aracı buldu firmadan tanıdık buldu çıktık gittik ha göüşme çok iyi geçmedi ama adamlar en azından çabalıyor. yemin ediyorum akrabaymış ne akarabası bee akrep vallahide..
8.4 VOLT BATARYA GRUBU
Baş belası kiracımız
s.a özelikle tecrübeli biisi cevap verirse memnun olurum baş belası bir kiracımız var çerez parasına oturuyor. son 2 -3 senedir kontrat yapmadık ayrıca apartmandaki diğer komşular aşırı şikayetçi pis kokular geliyormuş evden kapının önünden geçemiyoruz diyorlar babam da oğlumu oturtacam çık dedi evden sözde çıkacam edecem diyor ama ayak sürüyor eğer benden sonra kiraya verirseniz mahkemeye veririm demiş ortada kontrat yoktur bir hak edemez dedim ama ama hukukçu birisi cevap verirse memnun olurum..
not : sözüm meclisten dışarı eğer maddi durumunuz çok kötü değilse bırakın eviniz boş dursun kiracı = baş belası abi 2x2 4
Faceboom da reklam verme
Laptop tavsiyesi
s.a arkadaşla elimde asus X554L modeli laptop var yavaş yavaş miyadının dolduğunu hissediyorum. 10 yılı olmuştur. genelde internet ağırlıklı kullanan birisiyim. oyunla felan işim olmaz 3 markadan hangis iyi olur sizce lenovo acer dell tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. birde bu tarz cihazları hangi siteden almak lazım ben genelde hepsiburadadn alıyorum.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.221
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 3.438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 251 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
1