Şimdi Ara

sahibinden de dolandırıldım (7700k ve 1080ti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
26.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam 20 yaşımdayım diyor ama hala adamı suçlayıp duranlar var (gerçi çok daha yaşlı olanların dolandırıldığını da çok gördük)
    öyle ben dolandırılmam diye böbürlenerek gezip durmayın ,bir gün hiç aklınıza dahi gelmeyecek şekilde dolandırılırsınız ve işin kötüsü bu kadar böbürlendiğiniz için kimseye dahi söyleyemezsiniz

insanoğlunun başına her türlü bela gelebilir o nedenle kınarken ,dalga geçerken bir daha düşünün derim

ben birkaç yerde daha söylemiştim ,sahibinden sitesinden get dışında alım yapılmaz diye
    bir arkadaş ama komisyon alıyorlar dedi ,bende ürünü hiç alamamaktansa komisyonu ben öderim demiştim

ki bazı kişilere teklif ettiğimde kabul etmediler ,yahu komisyonu ekle ben ödeyim diyorsam ve buna rağmen kabul etmiyorsan ne diyeyim ?
    üstelik bazılarının çok fazla sayıda satışı vardı ,büyük ihtimal sadece kendi garantisini düşünen tipler bunlarda (sorun olunca iade eder korkusu olanlar)

• vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    Anam babam yok böyle yorumlar duymak istemiyorum zaten bu durumdan bunalımdayım birde dolandırılma meselesi çıktı beni düşürecek yazılar yazmayın rahatsız oluyorum cevaplarımı ona göre değiştirmek zorunda kalıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer446 -- 20 Mayıs 2018; 4:53:41 >
  • Konu sahibi dolandırılmış tamamda "selahattın ısık" nickli şahsa ne oluyor?Tasası ona mı düştü?Bloklayın geçin konunun başından beri trollük yapıp duruyor.Derdi neyse artık.Bi uyanık sensin sanki?

Orijinalden alıntı: Vega

Konu sahibi dolandırılmış tamamda "selahattın ısık" nickli şahsa ne oluyor?Tasası ona mı düştü?Bloklayın geçin konunun başından beri trollük yapıp duruyor.Derdi neyse artık.Bi uyanık sensin sanki?

Başkasının yumruğunu yememiş, kendisininkini yumruk zannediyor.
    İyi ki kazıklara kazıklara uyanık olmuş burada övünüyor birde.

Geçmiş olsun arkadaşım. Memlekette hukuk adalet işlese olmaz böyle şeyler. Alacaksın bilekten eli, bak klavye tutuyormu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Ulan millet elinde olmayan ürünü ilana koyar geleni geçeni tokatlar biz de olan ürünü yarı fiyatına koyarız bize de yarı fiyatına satacağımız ürünü de yarı fiyatına almaya çalışanlar denk gelir 1400tl lik ürüne 400 bile çok diyenler çıkar. Ne acayip memleket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ulan millet elinde olmayan ürünü ilana koyar geleni geçeni tokatlar biz de olan ürünü yarı fiyatına koyarız bize de yarı fiyatına satacağımız ürünü de yarı fiyatına almaya çalışanlar denk gelir 1400tl lik ürüne 400 bile çok diyenler çıkar. Ne acayip memleket

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • Dolandırılan canı yanmış bir insana bu kadar bilmişlik, hayat dersi vericem ayağına ego kasma hırsızı masum çıkarma hırsı nedir acaba ?
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Bende ara sıra çinden telefon getirip satıyorum

En son homtom s9 plus getirdim

Bazen ilanda samsung sözü hiç geçmediği halde 750 fiyat yazdığım halde sıfırı 4500 tl olan Samsung s9 plus ile karıştırıp sanki samsung sandığı halde 750 tl için bile pazarlık edip, uyanık geçinen, ilanın neresinde samsung yazıyor dediğimde ise he vallah benim okumam yazmam yahtur gurban deyip mala yatan yüzlerce kişiyle karşılaştım.

Bu devirde ilan açıp ürün satmakta almakta çok zor malesef her iki tarafın uyanık geçineni çok var

Geçmiş olsun umarım mahkeme sonucu sizi tatmin eder

Teslim aldıktan sonra telefon mesela imeisini alabilir, cihazın içiniden parça çalabilir geri gönderip kutuya başka bir cihaz koyabilir

Yani. İnsan oğlu her zaman işini sağlama alamaz gelen kargoyu videoya almazsan nasıl ispat edeceksin

Bu memlekette alıcı da satıcıda farketmez her iki tarfın uyanığı çok çok fazla

Yüzyüze alışveriş kalabalık mekanlar bu işin başka çözümü yok

Projeksiyon lamba yenilemesi yapmaktayım bi sakıncası mı var?
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler...
  • Sahibinden yada gittigidiyor üzerinden güvenli ticaret şu anda en ideal yöntem, zaten hırsız tayfaya bu yöntemi teklif ettiğinde ya anında reddediyor yada hiç cevap vermiyor
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Geçmiş olsun. Üzüldüm ama ne yalan söyleyeyim çabuk geçti. Ürünler gelseydi 3 katına ilan açacaktınız forumda , lütfen yanlış anlamayın. Zamanın birinde Sülün Osman diye bir abimiz var idi. Bakın neler diyor ;

Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. ve dükkan kapalı. Karımın hastalığını olduğunu söylüyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın…

Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da mevzuya ortak çıkıyor ve bilezikleri ucuzdan o almak istiyormuş gibi ayak yapıyor. Telaşlanıyor adam fahiş kazanç imkanı kaybolacak diye. Hemen 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, ben de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum… Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı.Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım…

----------------

Bazı nedenlerden dolayı ,farklı bir memlekette yaşıyoruz bir süredir eşimle. Eski bilgisayarı bir arkadaşa verdim daha küçük bir kasa toplayayım dedim, bir hafta 2.el bölümünde zaman geçirdim. Elimden geldiğince de , adabınca yazı yazmaya yorum yapmaya çalıştım. 3-5 birşeyler aldım ama bir hafta ömrümden 1 ay götürdü belki , kazandırdığı sıfıra nazaran 500 liradır belki ama yanlış anlamayın 2.el bölümünde satıcılar ayrı bir gubuz alıcılar ayrı. Malını satacak adam ilana açık çık yazıyor , şu yasak bu yasak pazarlık yasak takas yasak vs vs kalbinizi kırarım canınızı yakarım , kim olduğunu sanıyorsun ? Gerçekten 2.el forumunda sürekli birşey alıp satan ticaret yapan bu işlerden gelir elde eden üyelerde de gördüm ben aynı tavrı belki kendileri bile farkında değildir. Herkes kendini kont,prens,başkan filan zannediyor.

İnsanlığın gereği konuşmaktır, konuşmaktan söyleşmekten korkmayın. Yalan söylemekten korkun yeter.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• hocam bu yeni değil, sahibindende bunun gibi ilanlar her gün geliyor.

maraşın bilmem ne köyünde hatayın bilmem ne ilçesinde, insanların az olduğu insanların kolay gelemeyeceği yerdeymiş gibi gösterip dolandırmaya çalışıyorlar

iPhone 11

BMW E38 740i
  • Böyle dolandırmalara maruz kalmamak için ne yapabiliriz peki? Özellikle sahibindende.
    Hocam Get de esasen guvenli degil neden derseniz bi ara konusu vardi forumda adam getten fotograf makinasi aliyor satici urunu yolluyor alici urunu sorunlu diye odemeyi bloke edip elindeki arizali kirik ayni model urunu saticiya yolluyor satici ayak uzeri dolandiriliyor.

Kaldiki vatan subesinden urun alipta hd 7950 sanirim urun evde calismiyor goturuyor servis onayi icin servise gidiyor servis urunun sogutucusunun altinda bordda matkapla acilmis delik var diye urunu degismiyor vatanda iade almiyor bu gibi cok durumlar var

Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5600X - Thermalrıght Phantom Spirit 120SE - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 2x8GB DDR4 3600 MHZ - SAmsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG241C
  • Bazıları GET'e yanaşmayan satıcıdan birşey almayın dolandırıcıdır vs. yazmış ama o iş o kadar basit değil. Bende GET ile birşey satmıyorum çünkü içindekini alıp yerine bozuk ürün koyan mı dersin, kutusu jelatinli ürünü açıp keyfi bir sebepten iade edecem mi dersin binbir türlü satıcıyı mağdur etme yöntemi mevcut.

• Gerkes kendi aci veya tatli tecrubesiyle get ve getsizi ovmesin.

Ger 2 sininde kendinr gire avantaj ve dezavantajlari mevcut.

Kani bozuk adam her 2 durumuda sulandirir.

Helal sut emmis biri sitenin iade ettigini saticiya eft ile gonderir.

Aslolan niyettir.

Getin en buyuk artisi ozel veya tuzel ayırmaksızın gercek bilgileri daha fazla sart kostugu icin yakasina yapışılacak adamın belli olmasıdır.

bundan dolayı eft bile yaparken şahıstan getli işlemler yapmış profil linki isteyin diye ısrarla yazıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Mayıs 2018; 18:34:15 >

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Geçmiş olsun. Üzüldüm ama ne yalan söyleyeyim çabuk geçti. Ürünler gelseydi 3 katına ilan açacaktınız forumda , lütfen yanlış anlamayın. Zamanın birinde Sülün Osman diye bir abimiz var idi. Bakın neler diyor ;

Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. ve dükkan kapalı. Karımın hastalığını olduğunu söylüyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın…

Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da mevzuya ortak çıkıyor ve bilezikleri ucuzdan o almak istiyormuş gibi ayak yapıyor. Telaşlanıyor adam fahiş kazanç imkanı kaybolacak diye. Hemen 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, ben de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum… Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı.Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım…

----------------

Bazı nedenlerden dolayı ,farklı bir memlekette yaşıyoruz bir süredir eşimle. Eski bilgisayarı bir arkadaşa verdim daha küçük bir kasa toplayayım dedim, bir hafta 2.el bölümünde zaman geçirdim. Elimden geldiğince de , adabınca yazı yazmaya yorum yapmaya çalıştım. 3-5 birşeyler aldım ama bir hafta ömrümden 1 ay götürdü belki , kazandırdığı sıfıra nazaran 500 liradır belki ama yanlış anlamayın 2.el bölümünde satıcılar ayrı bir gubuz alıcılar ayrı. Malını satacak adam ilana açık çık yazıyor , şu yasak bu yasak pazarlık yasak takas yasak vs vs kalbinizi kırarım canınızı yakarım , kim olduğunu sanıyorsun ? Gerçekten 2.el forumunda sürekli birşey alıp satan ticaret yapan bu işlerden gelir elde eden üyelerde de gördüm ben aynı tavrı belki kendileri bile farkında değildir. Herkes kendini kont,prens,başkan filan zannediyor.

İnsanlığın gereği konuşmaktır, konuşmaktan söyleşmekten korkmayın. Yalan söylemekten korkun yeter.
    Sülün Osman'da ayrı saçmalamış.Bunu diyebilmek için serbest piyasa olmaması gerektiğini savunmak gerekir. Ben bugün baktığımda bunu savunan , buna kafa yoran çok az kişi var. Herhangi bir mal veya hizmetin alt üst sınırı her yerde var mı ? Yok. Her mal veya hizmet satışında kar haddi belirleniyor mu ? yok. Serbest piyasada bana göre birçok kurum ve kuruluş hakkı olmayan kazancı elde ediyor kim ne diyor ? Kaç kişi savunuyor ? böyle şerefsiz ve salak dolandırıcıların algı operasyonuna gelmeyin.

Örneğin bu forumda ps4 dijital oyun alışverişi yapıyoruz. Yönetime kaç defa söyledim bir oyun psn store da gördüğü en düşük fiyata göre alım satımı olsun. Yok dinlemiyolar orada da serbest piyasa dönüyor Serbest piyasa dönünce ne oluyor sen oyunu nasıl o fiyata satarsın benden şu fiyata aldın burası ticaret yeri değil öbürkü de sanane istediğim fiyata satarım sen kendi işine bak vs. diyor. Halbuki dediğim makul kural gelse idi bu tartışma dönmeyecekti.

Her hizmet ve mal satışında taban tavan fiyatlar belirlenmeli taban tavan fiyat arasındaki fark mümkün olduğunca az olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 20 Mayıs 2018; 17:8:3 >

• Dolandırıcı kendini av salak aptal olarak gösterip avını bekler. Aslında sen adamı dolandırmak aldatmak istiyorsun elinden ucuza yarı fiyatına ürün mal almak istiyorsun sonrada ağlıyorsunuz dünyadaki tek uyanık zeki siz değilsiniz unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Geçmiş olsun. Üzüldüm ama ne yalan söyleyeyim çabuk geçti. Ürünler gelseydi 3 katına ilan açacaktınız forumda , lütfen yanlış anlamayın. Zamanın birinde Sülün Osman diye bir abimiz var idi. Bakın neler diyor ;

----------------

Sülün Osman o kadar doğru diyor ki anlatamam. Kendini süper zeki akıllı sanıyorsun ama değilsiniz işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.