Şimdi Ara

Sahibinden.com'a neden istenilen fiyattan ilan koyulamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gün önce haberlerde görmüşsünüzdür, "ilan fiyatından yüksek fiyat isteyince ceza yazıldı" diye. İyi de satıcı sahibinden.com izin vermiyor diyor. Aracı ben 2.750'ye aldım. Sahibinden.2450'ye koymaya izin veriyor diyor. Bizde mecbur düşük koyuyoruz diyor. Burada neden satıcı suçlu duruma düşüyor?

Sahibinden.com'a neden istenilen fiyattan ilan koyulamıyor?ınstagram
    Ekol TV on Instagram: "Bakanlık selamı aldı, cezayı yazdı Ticaret Bakanlığı, internet ilan platformunda aracını liste fiyatından daha yüksek bir bedelle satmaya çalışan satıcıya 270 bin TL ceza kesti. 🎙️Gizem Gündoğdu #ekoltv #ticaretbakanligi #internetilan #araba #ceza"
    https://www.instagram.com/reel/DQe5JxLk4i8

Gidin önce gıda sektöründe ki teröre dur diyin.

80gram tavuk döner 300-400TL'ye satılıyor, 3.36TL'lik kutu ayran 60-70-80-90TL'ye satılıyor, gidin önce bu terörü bitirin.

Gıda sektörünün neden milyarder olmasını istiyor hükümet gerçekten ilginç ve araştırılmalı.

• bunun iyi birsey oldugunu dusunenler oy kullandigi icin...

• Eğer satmak istediğiniz otomobilin sıfırı Türkiyeye gelmiyorsa, bulunamıyorsa, talep fazlaysa, sipariş verip beklemek gerekiyorsa ikinci el piyasasındaki sıfır ayarında olanların değeri liste fiyatının üzerine çıkıyor.

Sıfırı 2.500.000 lira ama bayide araç yok, sipariş verip beklemek istemiyorsan bende sıfır ayarında var, 2.700.000'e satarım diyorsun ama devlet buna müsade etmiyor.

Bu nedenle ikinci el satış sitelerine de aracın sıfır liste fiyatının üzerinde ilan giremiyorsun. Satıcı kanunen uygun fiyattan ilan giriyor ama gerçekten satmak istediği fiyatı alıcıya sonradan söylüyor.

Devlet de aracını liste fiyatının üzerinde fiyattan satmaya çalıştığı için satıcıya ceza kesiyor.

Şimdi sahibinden.coma tesla ilan girmeyi denedim. Böyle bir hata veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karaborsa yapmasınlar diye.

• Karaborsacılara alınan önlem. İyi yapıyorlar. Bayide araba yok diye sıfırından, bayi fiyatından yükseğe koymak fırsatçılıktır, karaborsacılıktır. 2500’e aldım 2700’e satıyorum. Oh ne güzel ya. Hiçbir efor sarfetmeden para kazanmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gidin önce gıda sektöründe ki teröre dur diyin.

80gram tavuk döner 300-400TL'ye satılıyor, 3.36TL'lik kutu ayran 60-70-80-90TL'ye satılıyor, gidin önce bu terörü bitirin.

Gıda sektörünün neden milyarder olmasını istiyor hükümet gerçekten ilginç ve araştırılmalı.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Gayet yerinde bir uygulama. Aynı standartlarda, kullanılmış arabanın fiyatının, sıfır fiyatından daha fazla olmasını gerektirecek hiç bir mantıksal açıklaması yok!

• Araba fabrikası o kadar altyapı yatırımı, makine yatırımı, yazılım yatırımı, personel yatırımı, lojistik yatırımı yapsın, onca emekle ürettiği araçtan anca 150-200.000 tl kâr etsin, (fabrika çıkış fiyatı) sonra bir uyanık çıksın bayiden toplayıp sadece al-sat ile kısa sürede ve minimum eforla 300.000 tl kâr etsin.

Oldu cicim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.