Arkadaşlar malum ilanları kontrol ederken görüyoruz ki ilan verenler öyle bir ayarlıyorlar ki ilana sırf bakılsın diye ağır hasar kayıtlı bilgisini açıklamalara yazmayıp 25 fotoğrafın en sonuna ekliyorlar.İçimizde eminim birçok kişi ağır hasar kayıtlı araca hiç bakmıyor.Bunun için ilan filtreleme kısmına ağır hasar kayıt bilgisi (hasar kayıt var seçeneği değil)yazmak zorunlu olsa ve ilanının içinde açıklamalar bölümüne yazıp veya fotoğraf olarak ekleyip bu seçeneği işaretlemediğinde ilan yayınlanmasa nasıl olur arkadaşlar?Böylece ağır hasar kayıtlı araç almayan kişi bu ilanlar ile uğraşmak zorunda kalmaz bence. |
Sahibinden.com'a ağır hasar kayıtlı kategorisi eklense.

-
-
. Modifiyeli araçlar, hasarlı araçlar gibi kısımlar da var. Adamlar bunları dikkate almayıp yine olduğu gibi paylaşıyor. Bunla kalmayıp Doblo tarzı araçlar otomobil kısmında bulamadıkları için Fiat 500-500x gibi ilanların olduğu kısma Doblo koyuyorlar. İlanlarda gezerken Fiat Multipla 1.9 JTD denk gelmiştim. Fiyatı da güzeldi. Dikkatimi çektiği için hemen tıkladım. Altından Fiorino çıktı...
Ağır hasarlı kısmı açılırsa yine kimsenin dikkate almayacağını düşünüyorum. Muhtemelen çoğunluk otomobil kısmına yazıp geçecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olm adam ilana pert takıntısı olan aramasın yazmış
-
Ben bakarken genelde fiyatı yukardan aşağı filtreliyorum. Ayrıca modifiyeli çok oynanmış araçlar genelde ağır hasarlı çıkıyor.
Düzgün bi filtreleme yapmıyor sahibinden ilanları yayınlarken. Geçen 150 milyona toyota vardı bugattiden pahalı.
Bu bi çok kategoride geçerli aslında. İnsanlar ilan girerken kafalarına göre seçip yazıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 30 Kasım 2022; 16:28:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim de en sinir olduğum ilanlar 150.000 km aracın km bilgisine 150 yazanlar!! her seferinde sövüp kapatıyorum sayfayı!
-
Sahibinden.com yetkilileri kadar karak...siz bir grup yoktur bence. Bu adamlar bu ilan sahiplerinden para yedikleri için böyle şeyler umurlarında değil. Önce şu km kısmına 0 km yazan veya 999.999.999 km yazanların düzeltilmesi lazım. Aracına ekspertiz yaptırmayanlarin aracı ilana koyulmamasi lazım. Adam boya değişen bilgim yok diyor. Belki bütün parçalar değişen. Eee senin boya değişen bilgin yok da neye göre fiyat yazıyorsun. Sahibinden.com da hiçbir şey net değil. Dediğim gibi para yiyorlar bu ilanlardan. Bazıları da açıklamaya sadece arayın görüşelim yazıyor. Neye göre arayacağım kardeşim herkesin vakti kıymetli . Araban belki pert kayıtlı belki sel hasarlı ? Ha birde plakayı gizleyenler var. Daha çok düzeltilecek şey var da işte....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar hatasız, değişensiz yazıp en altına hasar kayıtlıdır diye yazıyor. ağır hasarlı diye bile yazmıyor.
-
Aracı ilana koyduk paket versiyonu hatalı seçilmiş, ilan kuralına uygun değil diye kaldırıldı. Milyonlarca ilan var hiç biri düzgün değil ama galerilerden her ay para aktığı için ses çıkaramıyo onlara. Filtreleme yapıyosun boyasız tramersiz diye kalan ilanların sadece %10 filtreye uyuyo gidipte birini iptal etmiyo yayına alırken siz tramersiz işaretlediniz ama açıklamada ağır hasarlı yazamazsınız demiyo. Biraz vakit ve nakit olsa kendi sitemizi yazarız dürüst ve gerçek ilanlar olacak. Katakulli ilanları kabul etmeyen bi sistem aradığını tam bulursun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 parça boya, 2 parça değişen harici hatasızmış ama araç ağır hasar kayıtlı. Hatalısını merak ettim.
Boya, değişen, tamir gören yeri yok diyorlar ama araç fiyatına yakın tramer var. Pavyona gidip hesabı arabaya mi ödettiniz?
Değişeni geçtim boyalı parça bile işaretli değil, araç komple boyalı. Keyfe kedermiş. Ne keyifler ve kederler var be.
-
Adamlar ilanın altına hasar sorgulama diye hizmeti ayağına getirmiş bi zahmet plakayı yazıp sende oradan ağır hasarını sorgulayacaksın.
-
Eklense ne olacak ki?
Adam pert kayıtlı aracına ''Hatasız, boyasız'' diye başlık atmış, açıklamalara da 9 punto ile ''kaldırıma hafif sürtmeden dolayı 75 bin TL hasar kaydı bulunmaktadır'' yazmış....
Bu adamın yeri ''ağır hasarlı'' kategorisi değil ''ruh ve sinir hastalıkları'' kategorisi olmalı.
-
İlan yayınlamaya gelince parasını peşin alıyorlar(az para da değil). Böyle işlerle ilgilenmeleri gerekir ciddi anlamda vakit kaybı. Çok basit bir şekilde sorunu çözebilirler. Sistem açıklamada ağır hasar yazısı görünce direkt olarak kategoriye alacak...
-
tam tersi olarak calisiyor, parasini verdikten sonra bir inegi ferrari olarak ilana koyabilirsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar

3 parça boya, 2 parça değişen harici hatasızmış ama araç ağır hasar kayıtlı. Hatalısını merak ettim. Boya, değişen, tamir gören yeri yok diyorlar ama araç fiyatına yakın tramer var. Pavyona gidip hesabı arabaya mi ödettiniz? Değişeni geçtim boyalı parça bile işaretli değil, araç komple boyalı. Keyfe kedermiş. Ne keyifler ve kederler var be. |
adamlar hatasız, değişensiz yazıp en altına hasar kayıtlıdır diye yazıyor. ağır hasarlı diye bile yazmıyor. |
Eklense ne olacak ki? Adam pert kayıtlı aracına ''Hatasız, boyasız'' diye başlık atmış, açıklamalara da 9 punto ile ''kaldırıma hafif sürtmeden dolayı 75 bin TL hasar kaydı bulunmaktadır'' yazmış.... Bu adamın yeri ''ağır hasarlı'' kategorisi değil ''ruh ve sinir hastalıkları'' kategorisi olmalı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X