Şimdi Ara

sağcı çıktım laaaa (test linki içeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Politik (Siyasi) Eksen Testi
    https://www.idrlabs.com/tr/politik-eksen/testi.php

siyasetten anlamam da, kime basmam lazım fikir verir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sağcı-Solcu Testleri: Kendini Konumlandırma

Sağcı-solcu testleri, bireylerin siyasi görüşlerini değerlendirmelerine yardımcı olan popüler araçlardır. Bu testler, bir dizi ifade veya soruya dayalı olarak, bireylerin sağcı, solcu veya ılımlı görüşlere meyilli olup olmadıklarını belirler.

Siyasi spektrum genellikle iki karşıt uç olarak tanımlanır: sağ ve sol. Sağcılar genellikle geleneksel değerleri, sınırlı hükümet müdahalesini ve güçlü bir bireyciliği savunurken, solcular genellikle sosyal adaleti, eşitliği ve devlet müdahalesini desteklerler.

Sağ cemiyetçi testleri, bireylerin siyasi görüşlerini sosyal ve ekonomik konulara odaklanarak ölçer. Bu testler, bireylerin devlet müdahalesi, sosyal programlar ve sosyal adalet hakkındaki görüşlerini dikkate alır.

Sağcı-solcu testleri, kendi siyasi görüşlerini keşfetmek ve başkalarının görüşleriyle karşılaştırmak isteyenler için faydalı olabilir. Ancak bu testlerin sonuçlarının kesin olmadığını ve bireylerin siyasi görüşlerinin zamanla değişebileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kanki bana versene yeni parti kuracağım ismi Bukalemun Partisi

Partimiz logosu bukalemun ve çağın şartlarına göre renk değiştirecek solcu olduğu zaman kırmızı şeriat olduğu zaman yeşil liberalken mavi gomunistken kızıl parti tüzüğümüzde

populer olan neyse ona doğru kayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Mayıs 2022; 13:47:6 >
  • sağcı çıktım laaaa (test linki içeride)

Solcuyuz elhamdülillah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan söylüyor site hackli sizin bilgilerinizi ve siyasi görüşünüzü öğrenip sizi işten atıcaklar ya da işe almayacaklar.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    hocam bu sjw gibi bir şey olmuş. en sol, en alt kategorisine giriyordu sanırım. sağcıyım ben oy veremem kusura bakmayın

• sriiouss kullanıcısına yanıt

hocam ben günümüz partilerinin ideasıyım aslında onlar da benim gibi olmak istiyolar ama dürüst değiller bakın ben en azından dürüstüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek liberalsin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    sol lib nasıl oluyor? devlet sizin yerinize özel şirketinizi kurup sonrasında da %50 ortağınız mı oluyor?

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    aslında düşününce gayet mantıklı geldi. kötünün iyisi sizsiniz hocam partiyi kurun ilk fırsatta milletvekili başvurusu yapacağım

• sirtayfun kullanıcısına yanıt
    bi fotoğraf gördüm (ne kadar doğru bilemem), yüz kadar görüş arasından tam klasik liberalizmin üzerine nokta atışı yaptığımı gösteriyordu. var mıdır klasik liberal parti ülkemizde?

• sağcı çıktım laaaa (test linki içeride)

• Solcu cemiyetci nasil olunuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    • 22,2% Sağ, 19,4% Liberal

• general4242 kullanıcısına yanıt

hocam görüşlerden pek anlamam ama belki isimlerden bir şeyler çıkarırsınız diye buraya şu fotoğrafı bırakıyorum

• Bu test yanlış sol en alt köşede olmam lazımdı

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    akpli çıkmışsınız hocam şaka bi yana, bu test bizim toplum için uygun değil. mesela sjw ile ilgili onaylamadığınız bir şey olabilir. amerika gibi bir yerde bunu kabul etmediğiniz an doğal olarak muhafazakar kabul edileceksiniz. ülkemizde ise kararsız kalmanız normal. teste ne kadar etki eder bu toplum farkı, bilemem. belki cidden akplisinizdir. sonuçta en sol, en alt zaten sjw'nin kendisinden ibaret. ona göre cevapladıysanız sağ üst biraz zor gibi

Cemiyetçi ve sağcı olan birinin özelliği ne olabilir hocam zamanınız varsa ayrıntılı yazarmısınız merak ettim

• 22,2% Sol, 11,1% Cemiyetçi deyyor.

Sağcı olmak eşittir akpli olmak değil. Saçmalamayın ve çocuk olmayın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.