< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesktk -- 11 Ekim 2021; 19:51:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağ kapıları işlem görmüş, orta iç direği boyalı araç alınır mı?

-
-
Gayet şık bir şekilde alınır bence.
Hatta şuan ki arabam bu şekilde. Sağdan kazalı 2 kapı boya marşpiyel değişik orta direk alttan boyalı (marşpiyel değişirken işlemli.)
62 bin km de başka boya kaza hasar yok. Araba fıstık gibi.
Hele piyasa fiyatının 20 bin altı ve başka bir kusuru yoksa çok rahat alınır.
Ama ekpertizi siz kendiniz yaptırın ve varsa güvendiginiz bir yere yaptırın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umran’a yaptıracağım yarın o zaman bakalım
Orta direk boyalı araç almazdım. Kaza fotolarını falan görmek gerek.
Yan airbagleri açmadıysa ve kemerleri kandırılmamışsa neden alınmasın :)
Benim birkaç önceki aracımda da durum ayniydi hatta 2 kapı sacı değişmişti orta direk boyalıydı. Kamyonun kasası takılmış yırtılmış, direğide işlemsizdi renk tonu tutsun diye boyamışlar , park halinde olduğu için airbag ve kemerlerde de sorun yoktu aldım 50 60 bin tepe tepe kullandım, 2 sene sonra bende piyasasınından 5000 ucuza almıştım, guncel piyasasının 5000 ucuzuna sattım 3 gün durmadı ilanda.
20 bin altı olduğuna göre airbagler işlemli. kemer ve airbaglere baktırın
-
Kaza fotoğrafları varsa, orta direk sadece çizik ise olur. Yoksa olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Ekim 2021; 11:35:13 >
Hocam araca iyi baktırın. Tabii ki fiyatı da düşük olmalı en azından 2 3 sene sonra "20 bin verseydim de hasarsızını alsaydım" dedirtmemeli.
-
Alınmaz. Orijinalden şaşmamak lazım. O kapılardan içeri tonla rüzgar sesi gelecek. Boya matlasacak, belki çatlayacak. Kışın kapılardan sesin yanında soğuk hava, yüksek suratlerde uğultu gelecek. Ön yada arka tekerden yanal darbe almışsa eğer dingil yamuk olabilir. Teker hizalari tutmaz. Ne bileyim işte....
Umarım ironidir
Orta direkte işlem oldu mu direk çöpe atılıyor normalde araçlar ...
Fiyatı uygunsa alınır. Perde airbaglerin açmamış olması, hasar kaydının çok yüksek olmaması kaydıyla tabi.
Eline bir parça metal veya plastik al böyle elinle şekil verebileceğin şekilde. Sonra onu elinle koparmaya çalış. Olmadı değil mi? Bir iki defa formunu bozmayacak şekilde eğip bük ve eski haline getir. Birde şimdi çek.
Tamam ilk araban ama ilk araban olduğu için sağlam olması yani seni koruyabilmesi çok daha önemli. Ucuz al daha eski al biraz masraflısını al ama sağlam araba al. Orta direk gibi monokok olarak dizayn edilen araba gövdesinin doğal uzantısı olan parçaları kaza sonrası düzeltilebilmesi için çok yüksek ısıda veya kuvvetlerde defalarca işlem uygulanıyor.
Bizde araç fiyatlarının yarısından fazlası haraç olduğu için çöpe atmaya kıyamıyorlar. Ama gerçekler bunlar. Şahsen on parçası boyalı araba alırım ama direk, şase veya taşıyıcı gibi parçaları oynanmış arabayı almam. Kaportayı deri gibi düşünün önemli değil zaten tekme atsan şirazesi kayar. Ama saydığım parçalar arabanın düz gitmesini sağlayan ve bir kaza anında sizi olaylardan uzak tutan parçalar. Darbe emecek hali kalmamış zaten darbe görmüş, kalan ömrü de düzeltilmesi için harcanmış demir parçalarına sahip arabalara para vermeyin.
-
Yok hocam cidden inanıyorlar...
Alınır,geçen hafta arkadan kazalı havuzu değişik albea aldım herhangi bir problemi yok ...
Arkadaşım bu bahsettiğinizden daha hasarlı bir Symbol aldı. Üç yıldır biniyor. Bir sıkıntı da yaşamadı.
Edit: Aldığında araç 40k km'deydi. Bu yıl 100 bini geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 12 Ekim 2021; 19:13:9 > -
şase de ezilme burkulma olmusmu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Umarım ironidir |
Benzer içerikler
- toyota hilux en çok tutulan modeli
- hyundai i20 paket sıralaması
- otomatik katlanır ayna açılmıyor
- dizel motor su ile yıkanır mı
- baskı balata değişmezse ne olur
- 3008 yeni kasa
- audi a3 yeni kasa
- dünyada en çok satılan elektrikli arabalar
- mg zs benzinli yorum
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X