Şimdi Ara

Direkleri işlem GÖRMÜŞ KAZALI ARAÇ NASIL ALINIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağ direklar işlemli boyalı

(Orta direk 4.5 cm çökmüş)

Sağ iki kapı değişmiş

Sağ iki çamurluk boyalı

Sağ omuz boyalı

Sağ marşpiyer biri boya biri değişik

Tramer 12 bin

Başka boya değişen yok,

Olması gereken kronik güneş yanığı yok

Böyle bir aracı alma niyetiyle araştırma yapıyorum Ne gibi problemlerle karşılaşma ihtimalim olur?

Satıcınn ifadesine göre hızlanınca 120 de direksiyonda hafif bir titreme oluyormuş.

Yorumlarınızla doğru karar verebileceğemi düşünüyorum teşekkürler şimdiden

• alma

ölü fiyata gider satamazsın

için rahat binemezsin

• Direkleri işlem görmüş araba alınmaz çünkü bir kaza daha geçirirse kağıt gibi katlanır...

• Anladım ama ne kadar bi işlem, düzeltme ki, kesip yenisini kaynatmamı? Bunun bi sınırı var mıdır
  • O direkler kaza anında görevini yapmış, aynı yerden tekrar kaza gördüğünde ilk zamanki kadar sağlam durmayacak. Araçta yüzeysel kazalar önemsiz çünkü tamamen görüntü ancak direkler yolcuları koruyan kısımlardır. Ben bu riski almazdım.

Örnek olarak bir kartonu yada bir çelik teli bükün sonra düzeltin. Sonra bir darbe uygulayın. İlk önce o bükülen yer katlanır. Rijitliği bozulmuştur artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 26 Kasım 2020; 11:53:35 >
  • Sadece sarı sitede 500bin ilan var hala pert araba alınır mı diyor vallahi Allah akıl fikir versin size
  • Hiç bulaşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne ki araba modeli yılı fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 yıl ve daha üstünde binecekseniz içinize siniyorsa motor şanzımanda sıkıntı yoksa alabilirsiniz fiyat eğer uygunsa . (Tabi şehirlerarası yolculuk sık yapıyosankz güvenlik açısından yine önermem)

Ama yok arabayı yatırım aracı olarak görüyorum en fazla 3 sene binerim sonra satarım diyosanız almayın kesinlikle ölü fiyattan gider.

Biz şöyle bi kaza geçirmiş araç aldık. Önceki arabamızı 7 sene kullandık sonra bu nasip oldu. Senede 10-12 bin km yapıyoruz evin tek çocuğu olarak bi tek ben kullanıyorum şehirlerarası yolcuğumuz olmuyor. Yani sadece a noktasından b noktasına "KEYFİ" amaçlı götüren şehir içi kullanıcısıyız. Araba böyle bi kaza geçirmiş alan adamda iyi toplamış bizde uygun fiyata aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 27 Kasım 2020; 0:6:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.