Şimdi Ara

Sadece adam akilli bir bilgisayar ve ekipman almak istemiştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

22 yasina gireceğim tek istediğim adam akıllı bir bilgisayar almaktı para biriktiriyordum aylardır bu bile çok bize biz sadece nefes alıp verelim 22 yasina girecek üniversite okuyan adamim evden cikmiyorum para biriktiriyorum dışarıdan yemek soylemiyorum 10 liranın hesabını yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 15 Mayıs 2018; 18:18:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yaşındayken de 15 yaşındayken de hayatım hep oyundu çok zevk alıyorum seviyorum ne yapayım.

Youtuber olmayacağım yanlış anlamayın. İnsan gibi bir deneyim alabilmek için direksiyon mikrofon klavye vs. Bu tip şeylerde bahsediyorum ekipman derken.

Bakın arabaymis sevgiliymis gezmekmis seyehatmis otele gidip tatil yapmakmis hepsini geçtim ya sadece buna odaklaniyorum bu bile yapilamiyor
  • 22 yaşındayım bilgisayarda dh youtube vsden farklı bişey yaptığım yok. bu yaşta oyunmu oynucaksında ekipman vs alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

22 yaşındayım bilgisayarda dh youtube vsden farklı bişey yaptığım yok. bu yaşta oyunmu oynucaksında ekipman vs alıyorsun
    10 yaşındayken de 15 yaşındayken de hayatım hep oyundu çok zevk alıyorum seviyorum ne yapayım.

Youtuber olmayacağım yanlış anlamayın. İnsan gibi bir deneyim alabilmek için direksiyon mikrofon klavye vs. Bu tip şeylerde bahsediyorum ekipman derken.

Bakın arabaymis sevgiliymis gezmekmis seyehatmis otele gidip tatil yapmakmis hepsini geçtim ya sadece buna odaklaniyorum bu bile yapilamiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 15 Mayıs 2018; 19:1:14 >
  • Ohooo ya kardeş kaç yaşına gelmissin hala oyun moyun oyun para vermiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanimlar cok pahali adam akilli bir donanim yapmak icin her oyunu her seyi yaoabilmrk icin en az 3500 tl lazim islemci anakart ram lcd ekran klavyr maus bunlar hep para sana hak veriyorum onceden yapabilirdin duzenli bir iste calissan gucte olsa toplardin sim zor cok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötüsü de 1 ay içinde 5 olacak olması.
    Bizi kıskanan Amerikalının bin dolara aldığını 5 bin TL'ye alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackfor

Ohooo ya kardeş kaç yaşına gelmissin hala oyun moyun oyun para vermiyor
    Yahu her şey para mı ya okul okuyoruz varsın bmw 3.20 ye binmeyeyim de opel astraya bineyim ne var yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-279634539

Donanimlar cok pahali adam akilli bir donanim yapmak icin her oyunu her seyi yaoabilmrk icin en az 3500 tl lazim islemci anakart ram lcd ekran klavyr maus bunlar hep para sana hak veriyorum onceden yapabilirdin duzenli bir iste calissan gucte olsa toplardin sim zor cok zor
    Her oyunu insan gibi oynayacağım dersen sadece kasaya 5 bin tl bayilmak zorunda kalıyorsun şu an. TN panel leş monitör alıp mutlu oluyor ulkemin gençleri içler acısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 15 Mayıs 2018; 19:4:21 >
  • hocam para biriktirene kadar o heves geçer bence. zaten yaşta geçiyor sorumluluklar artacak bir yandan hayat değişmeye başlayacak yavaştan. malesef zaman acımasız.

• Durum öyle ne yazık ki, benim 1.5 sene önce aldığım bilgisayar şuan daha pahalı yeni modelleri çıkmış olmasına rağmen.

Amerika'da bir asgari maaşa alınan bilgisayar burada 10.000 lira. Normalde bilgisayar lüks kabul edilmemesi gereken bir şey ama doların şimdiki haliyle harbi lüks.
  • Nasıl donanım sitesi la burası oyunla ne işin var demiş herkes. Bu işin yaşı mı olurmuş?

Yaş 30'a yaklaşıyor, GTX 1170 çıksın ben de toplayacağım sistem.
    Maddi açıdan beni çok sıkıntıya sokmaz ama TL baya baya buhar oldu gitti, içim acıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

hocam para biriktirene kadar o heves geçer bence. zaten yaşta geçiyor sorumluluklar artacak bir yandan hayat değişmeye başlayacak yavaştan. malesef zaman acımasız.
    10 yıldır değişmeyen heves değişmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Yahu her şey para mı ya okul okuyoruz varsın bmw 3.20 ye binmeyeyim de opel astraya bineyim ne var yani

Alıntıları Göster
    bu forumda ki herkesin tek amacı kız ve para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackfor

Ohooo ya kardeş kaç yaşına gelmissin hala oyun moyun oyun para vermiyor
    Kardeş sanane adam oynamak istiyor ondan zevk alıyor.

İnsanların zevklerine düşüncelerine yaşantılarına müdahale etmeye ne kadar meraklısınız ya

• 10 gün önce baktığım anakart 875 lira idi.

Bugün tekrar bakıyorum 1.074 lira.Yani 199 lira daha fazla.

Biraz abartı olacak belki ama baktığım kart orta kalite bir anakart ve bunun kat kat üstleri mevcut.Biz bunu bile almakta zorlanıyoruz artık,haliyle o kadar para verince 5 yıl kullanırız artık diye hesap ederken,y.dışında ise adam her yıl yeniliyor eskisini ya satıyor ya da emekliye ayırıyor geldiğimiz nokta bu.
  • bende de ayni durum.yas 23 hala bilgisayar alamadim.zamaninda cod 4 ciktiginda oynayamiyorum diye uzulurdum.hâla pc yok.amaclarim degisti resmen.ileride evlenmeyi bile dusunmuyorum.kendim yasayip istedigim hayati yasayacagim inş.

• Hala bu yaşta oyun mu oynanır düşüncesine sahip olanlar kaldı mı la
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.