< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev Satmak İçin En Mantıklı Taktik Nedir?

-
-
bi zengin hamzoş konusu daha
neden konseye hibe etmiyorsun ankaraya gidince orda kalır dinleniriz
-
Kankam zenginlik değil yav
Piyasayi takip ediyor musun bilmiyorum da şuan ev fiyatları kötü aslında
Bekletme şansımız olsa aslinda seneye ev fiyatlari ucacak faizler düşünce
Ama artık cana tak etti kiraciya veriyoruz kiracı icine ediyor 2 sene kira vermiyor sonra başkasına veriyoruz adam 1 ay durup çıkıyor belediye gelip logarini yapmiyor komsularla para toplayip yaptiriyoruz (melih doneminde belediye beles paraya yapiyordu tşk basur lavaş) ev basimiza bela oldu
Değerinden satıp buralardan bir şey alırız belki yine parayi yemeyiz yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyle yap bilindik bi emlakciya ver evi o ugrassin.Alim satim oldu mu haber eder.
Batıkentte taraflarında ev bakıyorum ne kadar istiyorsunuz ve hangi mahallede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başka çare yok gibi
babam zamanında salak salak emlakçılara verdi adamlar ilana koyamıyordu omg
-
Emlakci bi baksin da fiyata göre satip satmamaya karar verecegiz hocam
aynen hocam kurumsal aracı firmaya vermek mantıklı bence.
asla verme onlara acayip para tokatlıyorlar, sen musteri bulup satmak istesen izin vermiyorlar, o civardeki emlakcıya ver yada ilana sen çık bekle satırlırsa gider, tok satıcıyı oyna !
-
hımm sanırım 3-5 aylık ön kontrat imzalatıyolar demi? o kontrat süresince kendin bulduğun kimseye satamıyosun.
O tarz firmalara verirsen evini 6 ay en az kıpırdatamazsın. Satım yetkisi onlarda olur. Ve çoğu senden %2 + KDV ister satılınca ev. Mahalle arası emlakçılar ise hepsini karşı taraftan alır.
-
Knk mahalle arasi esnaf nasil tam degerini tespit edecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değer konusunda emin ol kendileri daha bilgili. Zira sürekli al sat yapıyorlar aynı mahallede. Dolayısıyla daha net bilgi sahibi oluyorlar.
Tabi mahalle arası esnaf dediğim işini düzgün yapanlardan bahsediyorum . Fırıldak olanlardan değil.
Ama beğenmezsen adamdan alırsın evini rahatlıkla. Büyük şirketlerde bu yok. Verdiğinde alamazsın geri.
-
ev satılır mı ya millet ev almak için uğraşıyor
-
İsimize yaramiyor hocam nakite dönmek lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X