Şimdi Ara

Ev Satmak İçin En Mantıklı Taktik Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim Ankara'da bir ev var babama ait müstakil batikentte pek piyasasi yok oradaki mustakil evlerin insanlar daha çok daire tercih ediyor
    Bu evde biz bir türlü dikiş tutturamadık kiracılar hep kötü niyetli insanlara denk geldi
    Birkaç isteyen oldu adamlar sonradan anlasmayi bizim aleyhimize bozdu fiyat isteyenler oldu verdik begenmediler millet sirf tanidik diye 1 2 milyon ucuza verelim istiyor evi

Neyse abi yaz sezonu da gelmisken ben satalim diyorum düşündüğüm taktik de şu: mahalle arası emlakcidan ziyade remax gibi reality world gibi büyük bir emlakçıya vereyim evi hem degerini tam tespit etsinler hem de profesyonel bir sekilde satılsın

En son geçen sene nisanda gittim gördüm takribi 20 aydır falan bos duruyor kiracıya vermedik artık yaşanan olaylar yüzünden

Ne diyorsunuz mantıklı mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bi zengin hamzoş konusu daha  

neden konseye hibe etmiyorsun ankaraya gidince orda kalır dinleniriz  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Kankam zenginlik değil yav

Piyasayi takip ediyor musun bilmiyorum da şuan ev fiyatları kötü aslında

Bekletme şansımız olsa aslinda seneye ev fiyatlari ucacak faizler düşünce

Ama artık cana tak etti kiraciya veriyoruz kiracı icine ediyor 2 sene kira vermiyor sonra başkasına veriyoruz adam 1 ay durup çıkıyor belediye gelip logarini yapmiyor komsularla para toplayip yaptiriyoruz (melih doneminde belediye beles paraya yapiyordu tşk basur lavaş) ev basimiza bela oldu

Değerinden satıp buralardan bir şey alırız belki yine parayi yemeyiz yani

• Oyle yap bilindik bi emlakciya ver evi o ugrassin.Alim satim oldu mu haber eder.

• Batıkentte taraflarında ev bakıyorum ne kadar istiyorsunuz ve hangi mahallede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

başka çare yok gibi

babam zamanında salak salak emlakçılara verdi adamlar ilana koyamıyordu omg

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Emlakci bi baksin da fiyata göre satip satmamaya karar verecegiz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen hocam kurumsal aracı firmaya vermek mantıklı bence.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

asla verme onlara acayip para tokatlıyorlar, sen musteri bulup satmak istesen izin vermiyorlar, o civardeki emlakcıya ver yada ilana sen çık bekle satırlırsa gider, tok satıcıyı oyna !

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    hımm sanırım 3-5 aylık ön kontrat imzalatıyolar demi? o kontrat süresince kendin bulduğun kimseye satamıyosun.

• O tarz firmalara verirsen evini 6 ay en az kıpırdatamazsın. Satım yetkisi onlarda olur. Ve çoğu senden %2 + KDV ister satılınca ev. Mahalle arası emlakçılar ise hepsini karşı taraftan alır.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt
    Knk mahalle arasi esnaf nasil tam degerini tespit edecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Değer konusunda emin ol kendileri daha bilgili. Zira sürekli al sat yapıyorlar aynı mahallede. Dolayısıyla daha net bilgi sahibi oluyorlar.

Tabi mahalle arası esnaf dediğim işini düzgün yapanlardan bahsediyorum . Fırıldak olanlardan değil.

Ama beğenmezsen adamdan alırsın evini rahatlıkla. Büyük şirketlerde bu yok. Verdiğinde alamazsın geri.

• ev satılır mı ya millet ev almak için uğraşıyor 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    İsimize yaramiyor hocam nakite dönmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.