Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 12 cm kadar oldu arkaya mı yatırsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Yıkadıktan sonra saçların kabarıklığını almak için saç kremi kullanmayı düşünüyorum.Kullanan var mı, işe yarar mı?

yarar, fakat çabuk yağlandırır.aslında doğru teknikle kuruttuğun zaman kabarma olmaz. uzamantv de saç kurutma ile ilgili videolar var bir bakmanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Saç kurutmayla ilgili videolar olduğunu bilmiyodum bakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TempleJoker

benim 12 cm kadar oldu arkaya mı yatırsam bilemedim.

çok fesatım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: TempleJoker

benim 12 cm kadar oldu arkaya mı yatırsam bilemedim.

çok fesatım ya

• Burada ara makas attırmayın diyorsunuzda benim gibi saçı kalın ve sık olanlar ne yapacaz dalgalı aşırı kabarık oluyor. 7 ay önce 3 numara yaptırıp uzatmaya başlamıştım. 3 ay öncede ara makas attırdım şuanda hala gür ama eskisi kadar değil en azından. Berberden dolayımı bilmiyorum ama ara makası attırmasaydım ömer çelakıl terk dolaşırdım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

Arkadaşlar benim düz siyah saçlarım var, uzunluğu ortayla uzun arası bir şey yani öyle toplanacak kadarda uzatmıyorum. Bir çok memnunluktan uzak kuaför deneyimim var şimdi fazla uzatmak istemiyorum lafı.
    En son 2-3 dür şükrü dudu kuaförüne gidiyordum ondan önce trio denedim bizim ordakileri denedim vs ama sonuçta budur diyemedim ve dikkatimi çeken durum hep kısa saçlı kuaförler kesti saçımı.
    Her neyse sarıyerde oturuyorum bu civarlarda (çok uzak olmadıkça yakın bir yer tavsiye etmesenizde olur) bana mümkünse uzun saçlı :D güzel bir kuaför önermenizi istiyorum, epey yer denedim ve sıkıcı bir hal almaya başladı.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu?
  • Saç kırıklarıyla başım dertte. Saç tellerinin kırılmaması için ne yapmalıyım? Saçı bağlayarak uyumak yarar sağlar mı?

• Arkadaşlar saçımın sakal ile saçın birleştiği yerde problemim var. Yani benim olay kısaca şöyle, Sene başında kafamı kazıttım hepsi eşit çıksın diye ve şu güne kadar hiç kestirmedim. Burnumu geçmeye yakın uzunlukta fakat daha burnumu tam geçmiyor ama üzüldüğüm bir durum var. Eski gözlüğümü takmak zorunda olduğum için ve gözlüğün kenarları paslı olduğu için her takış ve çıkartışta sanırım saçı yıprattı, kırdı, kesti vs... Birde sene başından beri faulleri kesmedimki saçı uzatırken hangisinin saç hangisinin sakal olduğunu iyi ayırd ediyim diye. Şuanda korkuyorum saç ve sakalı ayırmaya çünkü yanlışlıkla saçtan kesersem hayal kırıklığına uğrarım ama asıl sorun ise gözlük yüzünden sanırım. Yani faullerin üzerindeki biraz saçı kesmiş. Sol tarafa bakıyorum sapa sağlam altından sakal uzamış ama sağ tarafta bir parça saç kırılmış ve kıvırcıklaşmış. Üstelik diğer saçlardan kısa duruyor ama saç olduğu renginden vs belli oluyor. O kısmı kurtarma şansım varmı yoksa orayı illaki faullerdeki sakalı temizletirken onudamı kazıtmam gerekiyor? Yeniden saç uzatmaya başladığım için öyle toplanacak bir saç değil. Zamanla saç tekrar uzar biliyorum fakat yinede o kısmı kaybetmek istemiyorum kurtarmak için ne yapmam gerek ve son olarak izmirde bildiğiniz bu saçı sakaldan ayırma işlemini hatasız olarak en iyi yapabilecek bir kuaför arıyorum. Bayan yada erkek kuaföre fark etmez parası neyse öderim sorun yok.
  • clear yağlı saçlar için alıcam ama erkek versiyonunu bulamadım bayanlar için olanı alsam ne farkeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

clear yağlı saçlar için alıcam ama erkek versiyonunu bulamadım bayanlar için olanı alsam ne farkeder

Fark etmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

5 aydır berbere gitmiyorum. saçlarım düz ve ince. internette yaptığım araştırmalara göre belli bir uzunluktan sonra ara makas attırmak gerekiyormuş, o saçları seyreltmek için yaptırılmıyor mu? ben saçlarımın seyrelmesini istemiyorum. şimdi berbere git sor diyceksiniz ama berbere gitmekten korkuyorum. bir kere o hataya düştüm, kısacık yaptı saçlarımı. oysa ben sadece enseleri düzelttirmek istemiştim.

bir de şu yağlı saçlar için ne tavsiye edersiniz?

ara makas saçları seyrelttirir. ara makas attırıp attırmamak senin zevkine kalmış. yağlı saçlar için ise clear man şampuanlarını ve schwarzkopf şampuanlarını önerebilirim. ve birde kil maskesi denen bir olay var. kil yağ emici bir maddedir. yağlı saçlara uygulanır. küçük bir araştırmayla nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Bende saç uzatıcam yalnız benim saçlar sabah kabarıyor ne yapıcam hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

Arkadaşlar saçımın sakal ile saçın birleştiği yerde problemim var. Yani benim olay kısaca şöyle, Sene başında kafamı kazıttım hepsi eşit çıksın diye ve şu güne kadar hiç kestirmedim. Burnumu geçmeye yakın uzunlukta fakat daha burnumu tam geçmiyor ama üzüldüğüm bir durum var. Eski gözlüğümü takmak zorunda olduğum için ve gözlüğün kenarları paslı olduğu için her takış ve çıkartışta sanırım saçı yıprattı, kırdı, kesti vs... Birde sene başından beri faulleri kesmedimki saçı uzatırken hangisinin saç hangisinin sakal olduğunu iyi ayırd ediyim diye. Şuanda korkuyorum saç ve sakalı ayırmaya çünkü yanlışlıkla saçtan kesersem hayal kırıklığına uğrarım ama asıl sorun ise gözlük yüzünden sanırım. Yani faullerin üzerindeki biraz saçı kesmiş. Sol tarafa bakıyorum sapa sağlam altından sakal uzamış ama sağ tarafta bir parça saç kırılmış ve kıvırcıklaşmış. Üstelik diğer saçlardan kısa duruyor ama saç olduğu renginden vs belli oluyor. O kısmı kurtarma şansım varmı yoksa orayı illaki faullerdeki sakalı temizletirken onudamı kazıtmam gerekiyor? Yeniden saç uzatmaya başladığım için öyle toplanacak bir saç değil. Zamanla saç tekrar uzar biliyorum fakat yinede o kısmı kaybetmek istemiyorum kurtarmak için ne yapmam gerek ve son olarak izmirde bildiğiniz bu saçı sakaldan ayırma işlemini hatasız olarak en iyi yapabilecek bir kuaför arıyorum. Bayan yada erkek kuaföre fark etmez parası neyse öderim sorun yok.

Yardım edecek yok mu beyler
  • saç toplayanlar ensedeki en alttaki saçları kestiriyor musunuz onlar pek toplanmıyor bende
  • bende bayanlar için olanını kullanıyorum kutusu dışında fark yok.

bahsettiğin ense kıllarıysa evet ben kestiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

saç toplayanlar ensedeki en alttaki saçları kestiriyor musunuz onlar pek toplanmıyor bende

10 ay falan oldu toplanıyor kolaylıkla ordaki saçlar, kestirmiyorum ben

• SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Benim saçlar böyle olacak galiba. Sorun değil buda güzel, bir Kurt Cobain olmasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaraJımdakiEjder -- 20 Mayıs 2013; 13:10:58 >
  • Kısa bir süre önce kestirmistim şu an gayet mutluyum önceden bakıma ve temizliğe harcadığım süreyi hatırladıkca üzülüyorum.

• bu aydan itibaren yaklaşik 1yıldir sac uzatiyorum. Dumanın solisti kaan kadar felan oldu hani yeni yeni omuza geliyor. Ama uçları kivriliyor , topaklanarak saç kumeleri seklinde cirkin gorunuyor. yani duz sekilde assagi indini dusunum uclari disari dogru kumeler halimde kivriliyor. ve nerderdeyse her gun yikiyorum yoksa yaglaniyor kirliymis gibi bir goruntu olusuyor. napmaliyim ?

• 2013 modası bu saç stili beyler üstleri uzatın altları makina ile aldırın
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.