bence artık opelteami kurmanın vakti geldi. dier markaların sahipleri toplandılar bence bizde toplanalım. bu grubu kurmakta ki amacımız marka fanatiği olmak deildir.
benim arabam opel vectra(B) 96 model 2000cc. ankarada oturuyorum.
dier opel kullanıcıları da arabalarını ve nerede oturduklarını yazabilirler mi? böylece opelin sorunlarını tartışabiliriz hemde sizler nerede arabalarınızın bakımını yapıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornkrunded -- 7 Mayıs 2006; 23:06:48 >
Arkadaşlar meraba bendede opel bir hastalık hem gruba benide yazın hemde bi tavsiye alayım dedim 2003 astra 1.4 club alıyorum ne dersiniz eli kulağında bugün yarın alacam ama sizinde bi görüşünüzü almak istedim sevinirim şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar meraba bendede opel bir hastalık hem gruba benide yazın hemde bi tavsiye alayım dedim 2003 astra 1.4 club alıyorum ne dersiniz eli kulağında bugün yarın alacam ama sizinde bi görüşünüzü almak istedim sevinirim şimdiden teşekkürler
biraz daha bilgi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz sanırım. mesela kaç bin kmde? hangi opsiyonlar var üstünde ve ne kadar?