Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler saç uzatıyorum 7-8 ay filan olmuştur.
    Esas sorun şu saç tellerim zaten ince axe kullanıyordum 2'si bi arada olanını.
    Şampuanı değiştirmeyi düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz? Saç kremi ile şampuanı ayrı ayrı mı almalııyım yoksa yine byle ikisi bi arada olan bi çözüm mü bulmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Beyler saç uzatıyorum 7-8 ay filan olmuştur.
    Esas sorun şu saç tellerim zaten ince axe kullanıyordum 2'si bi arada olanını.
    Şampuanı değiştirmeyi düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz? Saç kremi ile şampuanı ayrı ayrı mı almalııyım yoksa yine byle ikisi bi arada olan bi çözüm mü bulmalıyım

Benimde 7-8 aylik ben toni&guy kullaniyorum cok memnunum morhipoda anneler gunune ozel indirimde + forumda cek satis konusunda 10tl indirim satiliyor 15-16tl ye falan dek geliyor normalde 35tl
    http://www.morhipo.com/toni-guy-2si1-arada-kepege-karsi-etkili-sampuan-sac-kremi-250-ml-/2447149/detay?q=Toni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübe ile sabit;
    Asla mahalle berberine gidip ara makas attırmayın,Şehrinizdeki en kaliteli erkek kuaförüne gidin orda yaptırın yoksa uzattığınız saçın ırzına geçerler,6 aylık saçın ağzına sıçtı.1 sene oluyor uzatmaya başladığım orta seviyenin altında bir uzunluğum var...Şeytan diyor git 3 numara...
  • Beyler birşey farkettim.

2 aydır filan saçımı uzatıyorum. Saçlarımda gür. Gidip kestireyim mi diye düşünüyodum kaç gündür. Bu gün yanından geçerken ensemi aldırayım bari dedim.
    Aynada kendime bakınca saçımı çok beğendim kestirmeyeceğim. Hep böyle oluyor ya. kafam kocaman oluyor saçın gür olmasından dolayı ama berberde çok beğeniyorum
  • Bonuslar alintilayabilir mi yaptiklari bir bakim varsa paylasalim birlikte.

• 14 ay falan oldu hala istediğim uzunluğa gelmedi topladığım zaman ensede en alttakiler ayrılıyor. favorileri falanda hiç kestirmedim onlarda sorun yaratıyor. birde yağlanma için tavsiyeniz var mı şampuan falan
  • Benim saçlar baya uzadı sayılar ama fauller canını sıkıyor saça dokunmadan faulleri kestirsem sizce nasıl olur

• Arkadaşlar benim düz siyah saçlarım var, uzunluğu ortayla uzun arası bir şey yani öyle toplanacak kadarda uzatmıyorum. Bir çok memnunluktan uzak kuaför deneyimim var şimdi fazla uzatmak istemiyorum lafı.
    En son 2-3 dür şükrü dudu kuaförüne gidiyordum ondan önce trio denedim bizim ordakileri denedim vs ama sonuçta budur diyemedim ve dikkatimi çeken durum hep kısa saçlı kuaförler kesti saçımı.
    Her neyse sarıyerde oturuyorum bu civarlarda (çok uzak olmadıkça yakın bir yer tavsiye etmesenizde olur) bana mümkünse uzun saçlı :D güzel bir kuaför önermenizi istiyorum, epey yer denedim ve sıkıcı bir hal almaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Benim saçlar baya uzadı sayılar ama fauller canını sıkıyor saça dokunmadan faulleri kestirsem sizce nasıl olur

Kimse varmııı?

• quote:

Benim saçlar baya uzadı sayılar ama fauller canını sıkıyor saça dokunmadan faulleri kestirsem sizce nasıl olur

kes kardeş hiçbir şey olmaz.saç uzatırken favoride uzatacaksın diye bir şey yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 13 Mayıs 2013; 0:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

quote:

kes kardeş hiçbir şey olmaz.saç uzatırken favoride uzatacaksın diye bir şey yok ki.

Sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

14 ay falan oldu hala istediğim uzunluğa gelmedi topladığım zaman ensede en alttakiler ayrılıyor. favorileri falanda hiç kestirmedim onlarda sorun yaratıyor. birde yağlanma için tavsiyeniz var mı şampuan falan

• Beyler benim saçlar dağınık oldu. Ben bunu toparlatcam ama berbere nediceğimi bilmiyorum. Ocağın 10undan beri uzatıyorum.

• Aslında konuya şampuan anketi eklense çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Beyler benim saçlar dağınık oldu. Ben bunu toparlatcam ama berbere nediceğimi bilmiyorum. Ocağın 10undan beri uzatıyorum.

kardeş bence hiç toparlatma işine gitme, toparlatacam diye bütün saçı kestirmek zorunda kalabilirsin. bence birkaç ay daha uzat sonra uçlardan düzelttirirsin.
  • quote:

quote:

Beyler benim saçlar dağınık oldu. Ben bunu toparlatcam ama berbere nediceğimi bilmiyorum. Ocağın 10undan beri uzatıyorum.

kardeş bence hiç toparlatma işine gitme, toparlatacam diye bütün saçı kestirmek zorunda kalabilirsin. bence birkaç ay daha uzat sonra uçlardan düzelttirirsin.

Kardeş arkadaşda diyor kötü şu saçın düzelttir diyor. Uçlardan 1 cm kısalttırmalıyım deme. Ayrıca ne zaman kısalttırayım. 1 ay daha geçsin mi?

• quote:

quote:

quote:

Kardeş arkadaşda diyor kötü şu saçın düzelttir diyor. Uçlardan 1 cm kısalttırmalıyım deme. Ayrıca ne zaman kısalttırayım. 1 ay daha geçsin mi?

bu aylarda kötü görünmesi normal geçiş evresi, bence köpük sprey bir şekilde idare et saç 5. aydan itibaren bir şeye benzemeye başlar sonra altlardan arkadaşlarının sözlerine de fazla kulak asma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu aylarda kötü görünmesi normal geçiş evresi, bence köpük sprey bir şekilde idare et saç 5. aydan itibaren bir şeye benzemeye başlar sonra altlardan arkadaşlarının sözlerine de fazla kulak asma.

Teşekkürler hocam.

• Yıkadıktan sonra saçların kabarıklığını almak için saç kremi kullanmayı düşünüyorum.Kullanan var mı, işe yarar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Yıkadıktan sonra saçların kabarıklığını almak için saç kremi kullanmayı düşünüyorum.Kullanan var mı, işe yarar mı?

yarar, fakat çabuk yağlandırır.aslında doğru teknikle kuruttuğun zaman kabarma olmaz. uzamantv de saç kurutma ile ilgili videolar var bir bakmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.