Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sene olcak martin sonuna. ama cok yavas uzuyor benim saclar. hizli uzamasi icin oneriler lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gôdzillah -- 5 Mart 2013; 3:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

Benim saç afro, cristian baroni gibi. bir değişle zencilerin saçı gibi kıvrcık kıp kıvır... ss atarım

Hocam benim sacim da kivircik dalgali gibi bir sey. Bonus goruntusu daha olusmadi. Bir de en son subay trasindan sonra uzatmaya baslamistim. Ustleri az uzun yanlardan ama belli olmuyor ilerde belli olur mu ? Afro goruntusu ne kdr surede olusur? Babamin afro olmus zamaninda bende de olur galiba ama bir bakim yapmak lazim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, başlık açacaktım ama önce bir arayım dedim.. benim sıkıntım bakım ile ilgili aslında, bakım namına hiçbirşey bilmiyorum

yaklaşık 1.5 yıldır uzatmaktayım, en az 5-6 aydır aramakasa yada uclarını aldırmaya gitmedim.. 1-2 resim atacağm;

şu 1: bu zamanlar yine fena değildi
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

şu 2: son halleri

ama (1 haftaöncesi) şu halde kötü gözüküyor artık, hangi bakım kremini kullansam yada yöntemi uygulasam bilmiyorum..

sık ve dalgalı (birazda yağlı) bir saç tipine sahibim, resimde gördüğünüz üzere uzatınca bonusumsu bir şekil aldılar.. yardım bekliyorum sizlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

merhabalar, başlık açacaktım ama önce bir arayım dedim.. benim sıkıntım bakım ile ilgili aslında, bakım namına hiçbirşey bilmiyorum

yaklaşık 1.5 yıldır uzatmaktayım, en az 5-6 aydır aramakasa yada uclarını aldırmaya gitmedim.. 1-2 resim atacağm;

ama (1 haftaöncesi) şu halde kötü gözüküyor artık, hangi bakım kremini kullansam yada yöntemi uygulasam bilmiyorum..

sık ve dalgalı (birazda yağlı) bir saç tipine sahibim, resimde gördüğünüz üzere uzatınca bonusumsu bir şekil aldılar.. yardım bekliyorum sizlerden

saçın çok fazla kabarık. rahatsız etmiyor mu? bakımdan ziyade berbere gitmen lazım dostum. ilk foto fena değil ama 2 den itibaren ara makas atma zamanı çoktan gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Şubat 2013; 4:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Benim saç afro, cristian baroni gibi. bir değişle zencilerin saçı gibi kıvrcık kıp kıvır... ss atarım

Hocam benim sacim da kivircik dalgali gibi bir sey. Bonus goruntusu daha olusmadi. Bir de en son subay trasindan sonra uzatmaya baslamistim. Ustleri az uzun yanlardan ama belli olmuyor ilerde belli olur mu ? Afro goruntusu ne kdr surede olusur? Babamin afro olmus zamaninda bende de olur galiba ama bir bakim yapmak lazim mi

Hocam önce saçı 3 numaraya vuracaksın. çünkü saçı afro için hepsi aynı eşitlikte olmalı. ve hiç ara makas vurulmamalı. eğer saçın az kıvırcıksa . perma yaptırırsın iyi bi yerde tam afro olur. yolda geçtiğin an kızların tüm dikkati insanların tüm dikkati sende. ve gennellikle kadınlar tatlı ve şiirin buluyorlar. bakım derken. ben krem kullanıyorum. pm yoluyla daha ayrıntılı anlatabilrim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Hocam önce saçı 3 numaraya vuracaksın. çünkü saçı afro için hepsi aynı eşitlikte olmalı. ve hiç ara makas vurulmamalı. eğer saçın az kıvırcıksa . perma yaptırırsın iyi bi yerde tam afro olur. yolda geçtiğin an kızların tüm dikkati insanların tüm dikkati sende. ve gennellikle kadınlar tatlı ve şiirin buluyorlar. bakım derken. ben krem kullanıyorum. pm yoluyla daha ayrıntılı anlatabilrim..

Pm attim hocam. Yalnjz su 3 numaradan uzatmaya baslamadigim jcin sikinti olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

saçın çok fazla kabarık. rahatsız etmiyor mu? bakımdan ziyade berbere gitmen lazım dostum. ilk foto fena değil ama 2 den itibaren ara makas atma zamanı çoktan gelmiş.

yok yahu, alıştım ben ama işte kuru çalılık gibi görünmekte, o ilk fotoğraftan sonraki süre zarfında bu hale gelmeye başladı 2. foto ile arasında 1 yıl süre var dediğim gibi ara makasa gitmedim 5-6 aydır, yakın zamanda gidicem onun dışında ne yapmalı ne kullanmalı bilmiyorum
  • Saçım ince telli olduğu için hiç şekil almıyor arkadaşlar. Saçımda da jöle, wax, sprey gibi şeyler kullanmadım şu ana kadar. Yıllardır da kullanmıyorum. Bu saça nasıl şekil verebiliriz? Bu maddeler dışında imkan yok mu? Saçımın biraz dağınık tarzda olmasını istiyorum. Fakat benimki Justin Bieber () saçı gibi kalıp haline geliyor. Zaman zaman düzeltsem de ön saçlar kaşları kapatıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

yok yahu, alıştım ben ama işte kuru çalılık gibi görünmekte, o ilk fotoğraftan sonraki süre zarfında bu hale gelmeye başladı 2. foto ile arasında 1 yıl süre var dediğim gibi ara makasa gitmedim 5-6 aydır, yakın zamanda gidicem onun dışında ne yapmalı ne kullanmalı bilmiyorum

yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

Saçım ince telli olduğu için hiç şekil almıyor arkadaşlar. Saçımda da jöle, wax, sprey gibi şeyler kullanmadım şu ana kadar. Yıllardır da kullanmıyorum. Bu saça nasıl şekil verebiliriz? Bu maddeler dışında imkan yok mu? Saçımın biraz dağınık tarzda olmasını istiyorum. Fakat benimki Justin Bieber () saçı gibi kalıp haline geliyor. Zaman zaman düzeltsem de ön saçlar kaşları kapatıyor.

[simage]
    [/simage]
    bnm saçlarımda dedgm gibi ince telli,biraz seyrek.daha önceki sayfalarda paylaştgm resimlerim var.bi bak derim.belki o tarz sekiller verebilirsin.smdıkı attıgım resımde jöle ,wax vs. yoktur.inş yardımcı olmşmdr.ama genelde saç şeklini yüz hatlarına göre yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saintvictims

şu andaki hali yeni karar verdim uzatmaya;

hedefledigim model;

Beyler saçım bu arkadaşınkı gibi. Çok sık mı anlamadım ki üst üste geliyorlar kabarık bi görüntü oluşuyor ne yapabilirim ?

Edit : 1.foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 5 Şubat 2013; 21:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

Saçım ince telli olduğu için hiç şekil almıyor arkadaşlar. Saçımda da jöle, wax, sprey gibi şeyler kullanmadım şu ana kadar. Yıllardır da kullanmıyorum. Bu saça nasıl şekil verebiliriz? Bu maddeler dışında imkan yok mu? Saçımın biraz dağınık tarzda olmasını istiyorum. Fakat benimki Justin Bieber () saçı gibi kalıp haline geliyor. Zaman zaman düzeltsem de ön saçlar kaşları kapatıyor.

[simage]
    [/simage]
    bnm saçlarımda dedgm gibi ince telli,biraz seyrek.daha önceki sayfalarda paylaştgm resimlerim var.bi bak derim.belki o tarz sekiller verebilirsin.smdıkı attıgım resımde jöle ,wax vs. yoktur.inş yardımcı olmşmdr.ama genelde saç şeklini yüz hatlarına göre yapmalısın.

Evet, benim de saçım az çok buna benziyor. Ama ben dağınık bir saç stili istiyorum daha çok. Kafam yumurta şeklinde. Bu kafaya nasıl bir stil gider ki?
  • mesajım bulunsun
  • Bende 2 sene falan uzattıktan sonra rasta yaptırdım.Eğer ilgilenen yaptırmak isteyen varsa yardımcı olabilirim
  • Saclarim uzun yerleri yaklasik 15-20cm. Gayet guzel sekil verebiliyorum ama sorun ensede. Ensemdeki saclar boynuma yapisip kulaklarimin altina dogru geliyor. Buna cozum bulabilcek bi arkadas var mi?
    Not: Saclarim duz hic dalga falan yok.

• quote:

merhabalar, başlık açacaktım ama önce bir arayım dedim.. benim sıkıntım bakım ile ilgili aslında, bakım namına hiçbirşey bilmiyorum

Doktor bu ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Doktor bu ne ?

Elektrik çarpmış.
  • quote:

kes lan onları kes
    onlar nedir öyle
  • Allah belanızı.. bakım için yardım istedim iyi ki, istemez olaydım gidiyorum lan!
  • Beyler yardım edecek yokmu hiç?

S.a beyler bende son 2-3 yıldır saçlarımı sevmeye başladım ondan önce hiç düşünmezdim saçmış falan filan ama son 2-3 yıldır uzatır kestiririm hep.Biraz sert ve hafif dalgalı saçlarım var 1 Ocak'dan beri uzatıyorum yaz tatilinin sonuna kadar uzatıcam bir sorun çıkmassa eğer :)Ama benim 2 sorunum var beyler yardımcı olursanız çok makbule geçer :)

1)Benim ensem sol taraftan aşağı doğru uzuyor yanlarda sola dönük şekilde uzuyor berbere her soruşumda senin ensende dönük var o yüzden demişti ve ense uzatmak içinde üstten gelen saçların uzaması,aşağı düşmesi gerekiyormuş

2)Benim ensemde kıl çıkıyo özellikle saç köklerime çok yakın yerlerde çıkıyo ve saçımla karışıyo bazen berbere gittiğim zaman aldırıyorum ama yinede çok rahatsız oluyorum kıllar yüzünden yokmu bir çaresi bunun?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.