Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizin saçlar yıkarken ne kadar dökülüyor? benim baya dökülüyor üstüne havluyla kuruluyorum dahada dökülür sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum. saç bu halde oluyor arkalar kabarık üstler düz. ortadan ayırıyorum ama ön taraf ayrılmıyor yüzümün önüne düşüyor. sizce nasıl birşey yapmalıyım bu saçlara? perma falan yaptırsam nasıl olur

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
  • bugün ilk defa final sınavıma giderken kulaklarımı kapatan saçlarımı kulak arkasına atmadım, üstünde bıraktım, saçlarımın önünü de sadece dökülen saçları biraz yukarı kaldırdım hiç şekille uğraşmadım, ve en yakın arkadaşlarımdan biri(kız) uzatma ya git kestir falan dedi çok kötü baktı ıyy bu ne der gibi, moralim yerle bir 3-4 aydır sabrediyorum yani anlayacağınız bu saçların mal gibi olduğu ve uzatmaktan en çok vazgeçilen dönemlerdeyim, çok kararlıydım ama bu yorum hiç olmadı

bana moral verin gaz verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

bugün ilk defa final sınavıma giderken kulaklarımı kapatan saçlarımı kulak arkasına atmadım, üstünde bıraktım, saçlarımın önünü de sadece dökülen saçları biraz yukarı kaldırdım hiç şekille uğraşmadım, ve en yakın arkadaşlarımdan biri(kız) uzatma ya git kestir falan dedi çok kötü baktı ıyy bu ne der gibi, moralim yerle bir 3-4 aydır sabrediyorum yani anlayacağınız bu saçların mal gibi olduğu ve uzatmaktan en çok vazgeçilen dönemlerdeyim, çok kararlıydım ama bu yorum hiç olmadı

bana moral verin gaz verin

Rahat ol bir kişinin yorumuna bakarak moralini bozma.
  • Beyler benim sacım kalın ve sert yani sac uzatmaya uygun mu ? Bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

Beyler benim sacım kalın ve sert yani sac uzatmaya uygun mu ? Bilgisi olan var mı

Neden olmasın dostum rahatça uzatabilirsin
  • Beyler hangi kuaföre gitsem -abi senin saçlarda dökülürse kimsede saç kalmaz. -Ben bu kadar sık saç görmedim -Maşallah saçlara bak gibisinden şeyler söylüyor çalışanlar. Yani saçım o derece sık ve gür.Çok çabuk uzuyor birde.Böyle saç tipine nasıl tarzlar yakışır?
  • Beyler kuafor veya berber olan var mi bir sorum olacak. Pm atabilir mi bu isten anlayanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Beyler benim sacım kalın ve sert yani sac uzatmaya uygun mu ? Bilgisi olan var mı

Sagol inşallah yazın baslıcam :)

Beyler ayrıca kuaför olarak iyi biryeremi gitmeliyim. Burada 1 tane yer var 30 35 lira ama adam türkiye 1.ligi flan varmış yani o kadar parada degermi cünkü 1 kere degil sac uzatırken sürekli gitmek gerekicek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiilay -- 24 Ocak 2013; 21:34:09 >
  • quote:

quote:

quote:

Beyler ayrıca kuaför olarak iyi biryeremi gitmeliyim. Burada 1 tane yer var 30 35 lira ama adam türkiye 1.ligi flan varmış yani o kadar parada degermi cünkü 1 kere degil sac uzatırken sürekli gitmek gerekicek .

Ne demek :) .Yalnız tam tersine kardeşim sürekli kuaföre gitmemelisin.3 ayda bir gitmeni tavsiye ederim ve kesinlikle ara makas attırma , saçların şekilsiz uzar ve uzaması yavaşlar.Giderken de iyi bir yere git 30 -35 lira gayet normal ama dediğim gibi zaten 3 ayda bir gideceğin için fazla bi ekonomini sarsacağını düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek :) .Yalnız tam tersine kardeşim sürekli kuaföre gitmemelisin.3 ayda bir gitmeni tavsiye ederim ve kesinlikle ara makas attırma , saçların şekilsiz uzar ve uzaması yavaşlar.Giderken de iyi bir yere git 30 -35 lira gayet normal ama dediğim gibi zaten 3 ayda bir gideceğin için fazla bi ekonomini sarsacağını düşünmüyorum.

Haklısın aslında ayrıca başlangıc için düzgün biyere gidip o adamın düşüncesini almayıda düşünüyorum yani bilir herhalde sacın uygun olup olmadıgını. Yazın başlıcam inşallah benim korkum sacımda bazı yerlerde sakarlar var ama bakalm :D
  • Schwarzkopf hiçbir işe yaramaz kısa vadede işe yarasa bile uzun vadede büyük zararlar verir
    ben 2 ay önce aktarlar birliği üyesi bir lokman hekimden saç bakım yağı aldım saçım 2 ayda 6-7 cm uzadı ve çok sağlıklı
    bunun yanında bioblas veya bioxin kullanmanızı öneriyorum
  • S.a beyler bende son 2-3 yıldır saçlarımı sevmeye başladım ondan önce hiç düşünmezdim saçmış falan filan ama son 2-3 yıldır uzatır kestiririm hep.Biraz sert ve hafif dalgalı saçlarım var 1 Ocak'dan beri uzatıyorum yaz tatilinin sonuna kadar uzatıcam bir sorun çıkmassa eğer :)Ama benim 2 sorunum var beyler yardımcı olursanız çok makbule geçer :)

1)Benim ensem sol taraftan aşağı doğru uzuyor yanlarda sola dönük şekilde uzuyor berbere her soruşumda senin ensende dönük var o yüzden demişti ve ense uzatmak içinde üstten gelen saçların uzaması,aşağı düşmesi gerekiyormuş

2)Benim ensemde kıl çıkıyo özellikle saç köklerime çok yakın yerlerde çıkıyo ve saçımla karışıyo bazen berbere gittiğim zaman aldırıyorum ama yinede çok rahatsız oluyorum kıllar yüzünden yokmu bir çaresi bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

beyler sizin saçlar yıkarken ne kadar dökülüyor? benim baya dökülüyor üstüne havluyla kuruluyorum dahada dökülür sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum. saç bu halde oluyor arkalar kabarık üstler düz. ortadan ayırıyorum ama ön taraf ayrılmıyor yüzümün önüne düşüyor. sizce nasıl birşey yapmalıyım bu saçlara? perma falan yaptırsam nasıl olur

1-Üç günde bir ve hiç taramamışsam süzgeç tıkanıyor.

2-Havluyla çok sarsmadan kibar kibar kurula, kavuk gibi kafana sar 10 dakika falan beklet.

3-Dalgalı saçın var benim saça da çok benziyor.Uçlara doğru kıvrıldığı için arkalar ve yanlar kabarık olur.Uzadıkça düzelir.

4-Perma falan gerek yok bence.

Sanırım saçlar 9-10 aylık falan.Benim 15. ay bitiyor çok daha iyi olacaktır emin o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mental Meltdown

quote:

beyler sizin saçlar yıkarken ne kadar dökülüyor? benim baya dökülüyor üstüne havluyla kuruluyorum dahada dökülür sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum. saç bu halde oluyor arkalar kabarık üstler düz. ortadan ayırıyorum ama ön taraf ayrılmıyor yüzümün önüne düşüyor. sizce nasıl birşey yapmalıyım bu saçlara? perma falan yaptırsam nasıl olur

1-Üç günde bir ve hiç taramamışsam süzgeç tıkanıyor.

2-Havluyla çok sarsmadan kibar kibar kurula, kavuk gibi kafana sar 10 dakika falan beklet.

3-Dalgalı saçın var benim saça da çok benziyor.Uçlara doğru kıvrıldığı için arkalar ve yanlar kabarık olur.Uzadıkça düzelir.

4-Perma falan gerek yok bence.

Sanırım saçlar 9-10 aylık falan.Benim 15. ay bitiyor çok daha iyi olacaktır emin o.

teşekkürler, 9.5 aylık saçlar
  • quote:

resmen kendimi gördüm yüzümü yapıştırsak karaladığın kısma aynı olur o derece benziyor saçlarımız uzunluğundan şekline kadar :) benim de dökülüyor ama yapacak birşey yok normal diyorlar.Sabahları tara saçlarını biraz daha iyi oluyor kabarmaması açısından :) Bu arada ne kadardır uzatıyorsun?Ben en son ygsnin ertesi günü yani 2 nisanda kestirmiştim 9 ay 23 gün olmuş

edit: iyi ya 9,5 aymış ben de benim saçlarım yavaş uzuyor sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biksann -- 25 Ocak 2013; 20:58:52 >
  • 2 yıl lazım gençler bu iş için :)
  • Benim saç afro, cristian baroni gibi. bir değişle zencilerin saçı gibi kıvrcık kıp kıvır... ss atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrwone

Schwarzkopf hiçbir işe yaramaz kısa vadede işe yarasa bile uzun vadede büyük zararlar verir
    ben 2 ay önce aktarlar birliği üyesi bir lokman hekimden saç bakım yağı aldım saçım 2 ayda 6-7 cm uzadı ve çok sağlıklı

2 ayda 6-7 cm sen ciddimisin?
  • Ya bende saç uzatmaya karar verdim ve bioblas yağlı saçlar için olanı aldım.Ürünü aldıktan sonra uygulamaya başladım,uyguladıktan sonra saçım kabarmaya başladı ve kurulaşmaya başladı.Bu gün geçtikçe azaldı fakat hala daha oluyor.Ürünü kullanalı 5,6 gün oldu.Sizce aynı markanın kuru saçlar için olan ürününe mi geçmeliyim ? yoksa kullanmaya devam mı ? Ayriyetten ben saçımı uzatınca kıvırıklaşıyor ve kabarıyor.Ben de bu yüzden saçımı kurutma makinesiyle kurutmuyorum havluyla kurutuyorum bu migren'e yol açar mı? Saçlarımı ibrahimovicinki gibi yapmak isitiyorum ama emin değilim.Benim saçlarım düz ama kabarabilen, kıvrıklaşabilen saçlar.Bu yüzden o saç modeli gider mi ondan da emiin değilim?Size nasıl bir saç şekli yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

quote:

Orijinalden alıntı: nrwone

Schwarzkopf hiçbir işe yaramaz kısa vadede işe yarasa bile uzun vadede büyük zararlar verir

2 ayda 6-7 cm sen ciddimisin?

ciddiyim
    aynı zamanda turp suyuyla destekledim
    kırmızı veya siyah turbu rendeleyip suda kaynatıyoruz kaynattığımız su ılıyınca saçımıza sürüp 1-.5 saat bekletip yıkıyoruz farkı göreceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.