Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uzun zamandır çektiğim bir sıkıntı var biri cevaplarsa sevinirim...

Saçlarım ayarsız olmasın diye okul dönemi boyunca uzatıcaktım ve komple kazıttım. Şu an bi 3 ay felan geçti heralde. Orta uzunluk gibi birşey ve yazın son aylarına doğru tahminimce omuzlarıma gelice hafiften... Fakat derdim şu. Sakal ve şaç faullerden birleşiyor ya. Orayı hiç kesmedim korktum biraz. Fauller hayvan gibi (sakallar yani) uzadı ve kesmeye korkuyorum. Nasıl ayırıcam ben onları saçtan? bir tel bile kesmek istemiyorum ne yapmam gerek biri yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

4-5 ayda bu model oluyor saçım otomatikmen :)
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

4-5 ayda ne gibi bi uzunluktan bu uzunluğa ulaşıyor saçların?

3 numaradan sonra 3,5 ay oldu benim şu an bunun 3te 1i kadar falan uzunlukta saçım
  • 20 - 25 yaşlarda üniversite okudugum zamanlarda saçlarım çok çabuk uzardı , epey gür çıkardı. şimdi yaş 29a dayandı uzatmaya çalışıyorum yine ama çok yavaş uzuyor , dökülüyor falan. bi garip duruyor. hiçbir şey eskisi gibi olmuyor be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 22 Ocak 2013; 1:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

4-5 ayda bu model oluyor saçım otomatikmen :)

4-5 ayda ne gibi bi uzunluktan bu uzunluğa ulaşıyor saçların?

3 numaradan sonra 3,5 ay oldu benim şu an bunun 3te 1i kadar falan uzunlukta saçım

Benim saçım çok çabuk uzuyor bende anlayamıyorum. 3'e vursam bile 3 ayda işte bu saça yakın oluyor falan çözemedim. Genetik olabilir.
  • Ben de saçımı uzatmaya başlıyorum. Saçlarım çok yıpranmış, Elidor yapılandırıcı bakım şampuan ve şekillendirici aldım. Acaba işe yaraması için tüm seti mi almak lazım? Badem yağı sürüyorum bir de. Saçımı onarmak için neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz? (Saç tipim: Sarı, İnce sayılır, sık sayılır ve Kıvırcık )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarpanther

Burda ki saç gibi yapmam için ne yapmam lazım? Saçım düz ve ince telli. Hiç kestirmeden uzatmam mı lazım yoksa arada bir berbere uğramak gerekir mi?
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

düz ve ince telliyse saçın her sabah kalktığında böyle görünmesi gerekir
  • quote:

Burda ki saç gibi yapmam için ne yapmam lazım? Saçım düz ve ince telli. Hiç kestirmeden uzatmam mı lazım yoksa arada bir berbere uğramak gerekir mi?

Ortalama kaç ayda olur böyle ? Bende böyle yapmak istiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

düz ve ince telliyse saçın her sabah kalktığında böyle görünmesi gerekir

Bu kadar uzun değil ama Bodoz uzatsam böyle olur mu onu merak ediyorum
  • İstediğim saç stili.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

arkadaşlar bi soru sormak istiyorum. her gün saç yıkamak saçları döker mi? benim alnım açık annem iddia ediyor her gün saç yıkıyorsun ondan diye:) ben bu işin gerçeğini merak ettim acaba alnım her gün saç yıkadığım için mi açık? bi de her gün saç yıkamak inceleştirir mi saç tellerini? cevap yazan arkadaş alıntılarsa sevinirim teşekkürler.

alnım açık derken şakaklar döküldü mü ? yoksa saç yapınmı öyle. eger şakaklar açıldıysa %99 genetiktir bu dökülme. baban,amcan veya dayıların durumuna göre değerlendir kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

arkadaşlar bi soru sormak istiyorum. her gün saç yıkamak saçları döker mi? benim alnım açık annem iddia ediyor her gün saç yıkıyorsun ondan diye:) ben bu işin gerçeğini merak ettim acaba alnım her gün saç yıkadığım için mi açık? bi de her gün saç yıkamak inceleştirir mi saç tellerini? cevap yazan arkadaş alıntılarsa sevinirim teşekkürler.

alnım açık derken şakaklar döküldü mü ? yoksa saç yapınmı öyle. eger şakaklar açıldıysa %99 genetiktir bu dökülme. baban,amcan veya dayıların durumuna göre değerlendir kendini.

http://imgim.com/2945nwi.jpg

kırmızı çizdiğim yerden bahsetmek istedim. alnım burdaki kadar açık değil ama kırmızı içine aldığım yerden bahsetmiştim. saç yapısı mı böyle döküldü mü bilmiyorum. genetik durumu da bilmiyorum görüşmüyorum onlarla. sormak istediğim bu kırmızı çizdiğim yerler her gün saç yıkamaktan mı dökülür?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

http://imgim.com/2945nwi.jpg

kırmızı çizdiğim yerden bahsetmek istedim. alnım burdaki kadar açık değil ama kırmızı içine aldığım yerden bahsetmiştim. saç yapısı mı böyle döküldü mü bilmiyorum. genetik durumu da bilmiyorum görüşmüyorum onlarla. sormak istediğim bu kırmızı çizdiğim yerler her gün saç yıkamaktan mı dökülür?

o kırmızı çizdiğin yerler şakak oluyor işte. oralar yavaş yavaş geriliyorsa genetik dökülme olabilir yada yaşın kaç bilmiyorum büyüdükçe alnın genişler saç çizginde değişir. şu an için normal gibi.
  • teşekkürler cevaplar için :)
  • Benim saçımda dalgalı ve sık arkadaşlarımın bazıları güzel bir saçın var değerlendir derken bazılarıda ne biçim saçın var git kestir diyolar saçım şu an 5 cm falan uzatmak istiyorum daha doğrusu saçıma uyacak bir şekil istiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım lütfen söyleyin ara makas attırmayıda düşünüyorum sizce attırıyımmı saçlarım çok sık çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1568

Benim saçımda dalgalı ve sık arkadaşlarımın bazıları güzel bir saçın var değerlendir derken bazılarıda ne biçim saçın var git kestir diyolar saçım şu an 5 cm falan uzatmak istiyorum daha doğrusu saçıma uyacak bir şekil istiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım lütfen söyleyin ara makas attırmayıda düşünüyorum sizce attırıyımmı saçlarım çok sık çünkü.

Görmeden nasıl cevap verelim :D En azından saçlarınızın fotosunu koyun ki yardımcı olalım.
  • tavsiyeler için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1568

Benim saçımda dalgalı ve sık arkadaşlarımın bazıları güzel bir saçın var değerlendir derken bazılarıda ne biçim saçın var git kestir diyolar saçım şu an 5 cm falan uzatmak istiyorum daha doğrusu saçıma uyacak bir şekil istiyorum ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım lütfen söyleyin ara makas attırmayıda düşünüyorum sizce attırıyımmı saçlarım çok sık çünkü.

Attırma saçı mahvedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçlarım ince telli(Kalın telli olarak biliyordum ben ama kuaför ince telli dedi ),koyu kahverengi ve oldukça gür .Yalnız bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama sanki sağ taraf sol tarafa göre daha seyrekmiş gibi geliyor hep.Sol kulağım tamamen kapanırken sağ taraf sanki tam kapanmıyormuş gibi hissediyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?

Şu arkadaş gibi yapmak istiyorum saçları .Uzunluk biraz daha kısa olacak tabii .Ne önerirsiniz? ( Az sonra kendi SS'im de gelecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan4554 -- 23 Ocak 2013; 21:14:27 >
  • şu andaki hali yeni karar verdim uzatmaya;

hedefledigim model;
  • Beyler sacim kivircik. Uzatali bi sure gecti. Bonus goruntusu vermeye basladi diyor herkes ama bir sorun var. En son subay traşindan sonra uzatmaya devam ettigimden ustler sanki daha uzun duruyor gibi. Ara makas attirsam ustlere yanlarla ve arkayla esitlenir mi ? Ama bozulur mu ara makas ile ondan korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.