Şimdi Ara

Saç'a fön çekme hakkında bilgi isteyenler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
10
Favori
77.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar fön çekmeyi herkes yapamayabilir.Ben kendi yaptığım işlemleri anlatayım.Önce saçı hiç ıslatmadan son ayarda fön makinesini açıp saçı biraz kaldırırım.Sonra saç düzleştiricisi ile saçın arka taraflarını bukle bukle kaldırırım.En son fırça ile az bir sürmeyle hemen şekil alıyor zaten.Enseyide saç düzleştiricisiyle yapıyorum çok güzel oluyor.En son sprey sıkıyorum saç bozulmasın diye.Ama sıkmasamda bozulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Saçın ön sağ kısmında döner varsa ne yapıyoruz?

+1
  • Çok yararlıymış bu bilgiler sağolasın, saçlarım uzun olduğu için hep ordan burdan kabarık, kıvrık, şekilsiz oluyordu. Bugün dediğin şekilde yaptım istediğim yerler dümdüz şu an, bazı yerleride kaldırdım ensenin sol ve sağ tarafı. Çok güzel oldu. Daha önce sadece favorilerime fön çekebiliyordum fırçayla iyice tutup fön makinesinin ucuyla kıstırıp, aşağı doğru yapınca düzleşiyor. Artık saçımın her yeri istediğim gibi sağolasın.
  • ben banyodan çıkınca fön makinesi ile güzelce yukarı olarak karıştırıyorum sonrada spreyi salıyorum iki karıştır tamam oldu bitti

işportada , sokak arasında satılan ağaç saplı olan fırçalardan alın ( Dikkat edilmesi gereken nokta kıl fırça değil )

Saç'a fön çekme hakkında bilgi isteyenler.

Bu tarz bir fırça alın boyut olarak bu resimdeki ve bunun bir küçük boyutu erkek saçı için idealdir .

Fön makinesinde önemli olan nokta istediğiniz şekli verebilmeniz için başlığının uç kısmının minimum incelikte olması önemlidir verdiği havayı ne kadar ince bir başlıktan verirse o kadar iyi olur . Temiz saça , nemliyken çok az miktarda jöle sürerseniz fön çekerken fırçanın saçı tutuşu kolaylaşır fakat sakın fazla kaçırmayın beyaz beyaz jöle kalıntıları çıkar fön çekerken jöleyi fazla kaçırırsanız . Fırçayı saçınıza önce geri çekip fönü fırcaya iyice yaklaştırdıktan sonra ileri doğru çektirin . Bu sekilde saça kabarık ama güzel bir şekil verebilirsiniz . Aynı şekilde önleride parça parça istediğiniz şekli verene kadar fönleyip kabartın . Mesele tarağı ve fönü beraberce güzel kullanabilmek . Bir süre sonra eliniz iyice alışacak zaten . Fönünüzü çektikten sonra , saçın doğal görüntüsünü bozmayan parlatmayan bir waxdan parmağınızla fındık büyüklüğü kadar alın,isterseniz fönle biraz eritin ve elinizin içine iyce 2 elinizi birbirinize sürerek dağıtın . Daha sonra her 2 elinizle de iyice karıstırın saçınızı bütün waxı yedirin kalanı yanlara arkalara yedirin iyice . Daha sonra parmak uçlarınızı kullanarak karısık bir şekil verebilirsiniz en önemli kısımlardan biriside bu kısımdır . Geniş dişli bir tarağı saçınıza yayay bi şekilde geriye doğru dokundurarak daha marjinal şekillerde verebilirsinz . Daha sonra üzerine bozulmaması için biraz sprey sıkabilirsiniz . Yılların tecrübesidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 22 Eylül 2011; 18:46:01 >

• Saca zarar veren herseyden uzak durun birakin kendi hali en guzeldir ilerde dokulurse cok pisman olursunuz. Kullanmayin hic bi madde. Benden tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

Saca zarar veren herseyden uzak durun birakin kendi hali en guzeldir ilerde dokulurse cok pisman olursunuz. Kullanmayin hic bi madde. Benden tavsiye

+1
  • Ben ne wax kullandım ne sprey kullandım küçükken berber en fazla jöle sürdü birkaç defa, daha da kullanmadım. Saçlarıma zaten garip gurup şekiller falan gittiğinden kullanacağımdan değil ama bu ürünler ne işe yarıyor bi kültür açısından bilsek iyi olur? İlk mesaja ekleyebilir misin? Tamam şekil veriyor da yumuşak mı yapıyor kas katı mı tutuyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 5 Temmuz 2013; 23:49:33 >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • jöle saçın sert bir şekilde durmasını sağlar.
    wax yumuşak serbest bir şekilde durur.sanki yataktan kalktığınızda saçınız o şekilmiş gibi.
    yani waxla saç hareketlidir ancak fazla zorlama yapılırsa bozulur,jölede hareketsiz,kütük gibi olur ve bozmak uğraş ister.

Asus N56VZ S4037V - Intel® Core™ i7-3610QM - NVIDIA® GeForce® GT 650M 2GB - 8GB DDR3 1600MHz - 15,6" FHD LED
    750GB 7200RPM HDD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Windows 7 Home Premium 64Bit

• quote:

Orijinalden alıntı: wert95

jöle saçın sert bir şekilde durmasını sağlar.
    wax yumuşak serbest bir şekilde durur.sanki yataktan kalktığınızda saçınız o şekilmiş gibi.
    yani waxla saç hareketlidir ancak fazla zorlama yapılırsa bozulur,jölede hareketsiz,kütük gibi olur ve bozmak uğraş ister.

wax zararlı mı peki? sadece uzun kullanımda değil yani sürekli kullanmak zararlı mı?
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • thestell kullanıcısına yanıt
    malesef fön bile zararlı olabiliyor(fazlası) ki kimyasal bir şey olduğundan wax da zararlı.Ama belirli bir süreden sonra saç aynı şekle sadece fönle bile gelebiliyor ve jöle,wax,sprey gibi şeylere gerek kalmıyor.

Asus N56VZ S4037V - Intel® Core™ i7-3610QM - NVIDIA® GeForce® GT 650M 2GB - 8GB DDR3 1600MHz - 15,6" FHD LED
    750GB 7200RPM HDD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Windows 7 Home Premium 64Bit

•  Saç'a fön çekme hakkında bilgi isteyenler.

Şu modeli nasıl yapabilirim ?

Orijinalden alıntı: Puantum

Arkadaşlar fönden 1-2 saat sonra önler tekrar dalgalanmaya başlıyor çözüm nedir

Kardeşim aramakas denedin mi? benim sac dalgalı aramakas attırıyorum 15 günde bir. düz gibi oluyor. en iğrenc sac tipi dalgalı heralde. benim de öyle. kıvırsan kıvrılmıyor düzleştirsen düz olmuyor.

Orijinalden alıntı: C93

quote:

Kardeşim aramakas denedin mi? benim sac dalgalı aramakas attırıyorum 15 günde bir. düz gibi oluyor. en iğrenc sac tipi dalgalı heralde. benim de öyle. kıvırsan kıvrılmıyor düzleştirsen düz olmuyor.

Önlerı kısaltıp hafif eğik şekilde dümdüz kaldırıyorum artık sorun kalmıyor hocam. Eskiden önler hafif uzundu yatırınca kıvrılıyordu şimdi sorun yok. Sağolasın

quote:

Orijinalden alıntı: C93

quote:

Önlerı kısaltıp hafif eğik şekilde dümdüz kaldırıyorum artık sorun kalmıyor hocam. Eskiden önler hafif uzundu yatırınca kıvrılıyordu şimdi sorun yok. Sağolasın

Alıntıları Göster
    Çözüm ararken zaten 3 sene önce yazdığın çözüme denk gelmek..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.