Iphone yedek parça olarak sattım bilgiler çalınabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. İphone’mun anakartı kırık haldeydi tamir edilemiyordu. Yedek parça olarak satmak istiyorum alıcı var. Fakat sorum şuydu cihaz tamir edilemez ve açılmadığı için format atamadım ama cihaz şifreli ve icloudluydu. Telefonu satsam bilgilerim, dosyalar veya resimlerim herhangi bir şekilde çalınabilir mi?
Kafamı karıştıran bir konu (Yurtdışı telefon kayıt)
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 ay önce Avustralya'dan aldığım Iphone cihaz ile Türkiye'ye giriş yaptım halen Türkiye'deyim. 2,5 ay sonra tekrar yurtdışına çıkmam gerekecek ve bir süre kalacağım.
Aldığım yurtdışı cihazı halen kayıt ettiremedim bu aralar maddi durumum olmadığı için kayıt ettirmeyide düşünmüyorum. Kafamı karıştıran soru şunlar;
-Şimdi ben yaklaşık toplam 4 ay Türkiye'de bulunmuş olacağım sonra tekrar yurt dışına çıkıp geleceğim telefonla Türkiye'de ilk giriş yapmış olduğum süre üzerinden yaklaşık tahmini
8 ay geçmiş olacak. Telefon zamanında kayıdını yaptırmadığım için sim kullanımına kapanmış olacak bu süre dolumundan sonra kayıt yaptırabiliyor mu?
-Eğer telefonum kapanırsa yurtdışında dahi Turkcell simkartımı kullanamaz mıyım? Yoksa sadece Türkiye içi kullanıma mı kapatılacak? (Turkcell sim kartımı kullanmaya devam edeceğim yurtdışında)
Merhaba arkadaşlar.
Fiyatının uygun olması sebebi ile bir siteden Xbox Series X buldum TR garantili 2 yıl. İnditeks resmi distribütör üzerinden alınma. Konsol hakkında Xbox olarak pek bilgim yok cihaz 5 aylık alırken test edeceğim. Özellikle dikkat etmem gereken tavsiyeleriniz var mıdır?
silinebilir
Silinebilir
Merhabalar arkadaşlar,
Benim sorum şu şekilde elimde GTX 1650ti 16gb ram olan sistemin olmasına rağmen PC'de performans konusunda zorlayan bir oyun olduğu için RDR2'de istediğim verimi alamadım ve gerçekten oyunu çok seviyorum en sonunda evi arabayı satıp kendime RTX2080 sistem alacağım bu yüzden konsola geçiş yapmak istiyorum.
Sorum şu şekilde olacaktı RDR2 'yi gerçekten 144 hz bir monitörde 60 fps akışkan bir şekilde oynamak istiyorum. Xbox one x fiyat olarak daha uygun olduğu için yeterli midir gerçekten oyunu akıcı bir şekilde oynayabilir miyim 1080p olarak 4k'da tv veya monitöre zaten sahip değilim. Series S 1080p üzerinden oyun için kaç FPS sağlamakta ve PC ile karşılaştırıldığında Ultra oyun ayarlarına mı sahip yeni nesil olduğu için? Series X alacak maddi durumum yok o yüzden Sadece S ve One X karşılaştırmak istedim.
Son olarak pandemi döneminde zor biliyorum ama Series S veya Series X test edebileceğim teknoloji mağazaları vs mevcut mudur şuan İstanbul'da ?
Anakartıma uyumlu ekran kartı bulmak istiyorum
|
İPHONE 5 İMEİ ÇALINTI ÇIKTI
|
|
|
War,war never changes...
|
]Dovakhiin !af7345498cc37b60c63d59b8afb0899eD.jpg |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.164
İkinci El Bölümü Mesajları: 190
Konularının görüntülenme sayısı: 38.197 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun