Şimdi Ara

SABRI SARIOĞLU ILE YOLLAR AYRILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu dönemi sona eriyor. Yönetim, tecrübeli oyuncuya sezon sonunda hizmetlerinden dolayı teşekkür edecek.
    Galatasaray yönetimi, sezon sonunda takımda önemli değişiklikler yapmayı düşünüyor. Teknik direktör Tudor'un raporu doğrultusunda bazı isimler ile yolları ayırmayı planlayan yönetim, değişime öncelikle 30 yaş üzeri oyunculardan başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmparatooor imparator imparatooor İGOR TUDOOOR imparatooor imparatooor imparator İGOR TUDORR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISHBOSS -- 14 Mart 2017; 3:43:4 >
  • ya gece gece twitterde #SabriGalatasaraydaKalsın top tweetini gördüm dellendim yine. ne taraftarımız var ya akıllanmadılar
  • Cavandamız var ne güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ya gece gece twitterde #SabriGalatasaraydaKalsın top tweetini gördüm dellendim yine. ne taraftarımız var ya akıllanmadılar

Bu mevzuyu rakip taraftar mı yapıyor, yoksa sabri adam tutup böyle şeyler mi yaptırıyor çözemiyorum. Arkadaş iyi kötü emek vermiş, uzun süre kulüpte kalmış diye bir adamı inatla kulüpte tutmanın manası yok ki...

Futbolda dün yoktur hem bugün vardır ve performansın artık bu takım için yeterli değilse orada sonlanır her şey...Koskoca Real Madrid, Raul gibi efsaneyi kenara koydu. Bizimkiler Sabri'ye kıyamıyor...
  • her yıl aynı muhabbet. yav verin parasını gitsin nereye gidiyorsa.

anasını satayım bıktırdı bu adam
  • Bi kurtulamadık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jubile yapsın düzgünce uğurlansın. Bu sene kimse tepki vermez. İlla oynayacağım diye tutturursa başka takımlarda maskara olur.

• Sabri giderse kombine ve forma almayan namerttir.

• Maliyeti düşürülürse iyi yedek olur. Hem altyapı oyuncusu hem yerli. Yedek olmayı da sorun etmezse bir zarar görmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ya gece gece twitterde #SabriGalatasaraydaKalsın top tweetini gördüm dellendim yine. ne taraftarımız var ya akıllanmadılar

Taraftar vefasını gösteriyor. En azından, bunca yıldır emek verenlere sırtını dönmüyor. ;)

• Sabri Galatasaray için sembol bir isimdir gönderilmesi teklif dahi edilemez
  • Sabri 18 yıldır bu kulübün içinde, deyim yerindeyse Florya'da büyümüş. Adamın ahtapot gibi her yerde kolu var. Ne yapıp eder 1 yıl daha kalayım, boş mukavele imzalayayım, sadece maç başı alayım, jübile yapayım v.s deyip araya birilerini sokup yine kalabilir. O yüzden işin içinde Sabri varsa temkinli olmak lazım. Gerçi futbolu Samsunspor'da bırakmak istediğine dair bir şeyler okudum ama bekleyip görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Sabri 18 yıldır bu kulübün içinde, deyim yerindeyse Florya'da büyümüş. Adamın ahtapot gibi her yerde kolu var. Ne yapıp eder 1 yıl daha kalayım, boş mukavele imzalayayım, sadece maç başı alayım, jübile yapayım v.s deyip araya birilerini sokup yine kalabilir. O yüzden işin içinde Sabri varsa temkinli olmak lazım. Gerçi futbolu Samsunspor'da bırakmak istediğine dair bir şeyler okudum ama bekleyip görelim

Sadece maç başıyla kalacaksa kalabilir açıkçası. Yukarıda da biri belirtmiş hem yerli hem altyapı oyuncusu. Yedekte durur işte 1 sene en kötü.
  • 2 sene takımdaki en düşük maaş verilecek şekilde sözleşme imzalansın, sonra da jübilesini yapsın, ya da amaaan gitsin 2 sene samsunda oynasın bıraksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 14 Mart 2017; 17:2:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav bu adam bildiğin kanser. Allah için göndrsinler yerine paf'dan birini alsınlar.

• bu adam hersene sezon bitmeden sezon sonu gidiyor haberleri çıkıyor sözde ama bir bakıyorsun yeni sezonda yine ilk 11de yer bulmuş kendine. Kabak tadı verdi artık bu haber.
  • Sabri daha muslerayıda gömer gitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Sabri daha muslerayıda gömer gitmez

+1

Sabri kalir, her sene gider diye haber yapiolar, zamli sozlesme aliyor.
  • Bu adam Tudor'u yollatır tam tersine
    Sabrinin gideceğine en ufak ihtimal vermiyorum . O adam bu kulüpte 40'ını bile doldurur.
    Prandelli zamanında adamı kadro dışı bıraktılar ,a2 de oynattılar yine gitmedi
    Yönetim de filan kendisini çok seven insanlar var yoksa çoktan gitmişti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.